Gå til innhold

KoolBikes

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KoolBikes

  1. Hvem bryr seg. Stråling fra mobiltelefoner er ikke farlig uansett.

    http://www.michaelshermer.com/2010/10/can-you-hear-me-now/

     

    "Cell phones cannot cause cancer, because they do not emit enough energy to break the molecular bonds inside cells."

     

    "According to physicist Bernard Leikind in a technical article in Skeptic magazine (Vol. 15, No. 4), known carcinogens such as x-rays, gamma rays and UV rays have energies greater than 480 kilojoules per mole (kJ/mole), which is enough to break chemical bonds. Greenlight photons hold 240 kJ/mole of energy, which is enough to bend (but not break) the rhodopsin molecules in our retinas that trigger our photosensitive rod cells to fire. A cell phone generates radiation of less than 0.001 kJ/mole. That is 480,000 times weaker than UV rays and 240,000 times weaker than green light!"

  2. Yo. Fikk spillet i dag (måtte kjøpe det på ebgames, da absoluttspill ikke klarte å levere i tide). Jeg spiller på Xbox360, og av og til er det tydelig at scriptene som skal drive handling framover stopper helt opp. Det betyr at jeg av og til bare møter en helt svart skjerm, og noen ganger loader grafikken og alle elementene, men jeg bare står der og kan ikke røre meg. Noen andre som har opplevd lignende?

     

    Spilte et stykke i går på campaign uten disse problemene. Før jeg startet var det en update jeg måtte installere. Har du fått den?

  3. Forrige prestige brukte jeg Marathon og Lighweight veldig mye, da endte jeg opp med ca 100 miles før jeg gikk ny prestige. Fikk tittelen "Decathlete" som er "Challenge: "Marathon Pro: VI" - Run 104 miles with Marathon.". Så ja, 250 miles med Lightweight tar lang tid, men det er jo ikke spesielt vanskelig. Det er jo bare å bruke Lightweight, og da får du den før eller senere. :)

     

    Jeg tror ikke det bare er å bruke lightweight. Du må nok bevisst gå inn for å løpe mye for å klare 250 miles i løpet av 70 lvl. Som du selv sier så brukte du det mye og rundet så vidt 100 miles. Altså ikke halvveis en gang.

     

    Lightweight pro VI er ikke vanskelig rent teknisk og ferdighetsmessig, men den krever tålmodighet og utholdenhet og det var kanskje meningen da de la lista så høyt.

     

    Sakset fra et annet forum:

    Im on Fifth Prestige and thought I'd try to get the Lightweight Pro(250 miles). I have all my classes set up with Marathon Lightweight combo and currently I've got 136 miles in about 2 days playing time. My dilemma now is I'm on rank 62 and I'm gonna struggle to get to 250 mark before I get the option to prestige so I suggest anyone who wants to get this is to wait until they reach 10th prestige(or whatever you shoose to stop on) before you try and go for this.
  4. Spilte litt igår på 360, men måtte vente 5 minutter før jeg kom inn i en game... og når jeg ikke orket å spille mer med de jeg var på lag med, så prøvde jeg å joine en ny game... venter 10 minutter og ingenting skjer. Slo bare av konsollen da. Noen andre som har problemer med å joine games på 360 nå? Var aldri sånn før oppdateringen. Da kom jeg inn i en game med en gang, tok kanskje 10 sek.

     

    Jeg hadde også problemer rett etter oppdateringen. Jeg så at jeg hadde bare en strek på kommunikasjonenen med det trådløse modemet i andre etasje. Jeg flyttet det nærmere slik at jeg fikk flere streker. Dette ordnet det for meg.

  5. Noen andre som syns at FAL er effektiv å skyte med? Liker den ganske godt selvom det er semi-auto.

     

    Oh, yeah. Herlig våpen. Det er noe eget ved å dra av hvert skudd. Med acog-sikte blir det en god blanding mellom assault-rifle og sniper. Er det eneste våpenet jeg har Mastery på. Det er fine er at man ikke trenger stopping power på FAL slik at man heller kan bruke den perken til noe annet som f.eks. cold blooded som jo er praktisk når lufta er full av fly og helikoptere.

  6. Har ikke peiling på når det er men her er det jeg fant ut....

    Based on our inside sources from Infinity Ward, the release time will be no later than 7:00 PM EST 03/30/2010. Let’s just sleep now and wake up later tonight to download the package, ok?

     

    Kilde

     

    EST, Eastern time, er fem timer etter oss. Senest klokka tolv i natt altså. Kanskje man rekker noen runder i de nye karta før man legger seg.

  7. Min beste runde hittil har jeg allerede glemt scoren på, men jeg kom øverst på poenglista på det vinnende laget i TDM så da var den challengen unnagjort. Det går fremover. Jeg begynner å skjønne litt hvordan spawningsystemet fungerer og klarer å utnytte det. Siktet mitt er forferderlig. Jeg taper som regel 1 mot 1 på nært hold. Men det kommer seg. Det hender jo nå at det er noen nybegynnere og de beveger seg jo i slow motion. Nå skjønner jeg jo hvordan dere andre oppfatter meg når jeg spiller :-D

  8. Synes alle burde lese denne for å gjøre verden til et bedre sted:

    http://www.modernwarfare247.com/multiplayer/guides/guide-hunting-nuke-boosters-ffa

     

    The other day I saw a guy set a TI down behind the power station on Estate and just started running laps. Nobody else showed up and he just kept running in circles. I think he was trying to unlock marathon or lightweight pro.

     

    Noen har virkelig for mye fritid.

  9. Jeg innser at jeg har misforstått litt og har blandet M93 Raffica med G18. M93 akimbo klarer jeg ikke å styre så jeg skjønte ikke helt hva som var så bra med det. Men i går prøvde jeg G18...OMG....Det var heftige saker. Jeg brukte Famas og G18 med stopping power. Herregud for et oppsett. Én byge så er fienden nede. Synd at kvelden ble fullstendig ødelagt av lag, lag, lag og host migration og lost connection.

  10. Finn en perk som kontrer g18 akimbo plis...

     

    Makan til overpowered weapon skal du lete lenge etter...

     

    Grei range, god dmg og EKSTREMT med skudd! :nei:

     

    Håper de får nerfa'n snart, er så drittlei det der.. årrg! Godt å få ut frustrasjon her må jeg si :hmm:

     

    Lightweight + commando?

     

    Jeg tror jeg må spille litt med G18 akimbo i kveld for å sjekke dette nærmere ut. Jeg er skikkelig rævva til å sikte så disse akimbo-greiene funker dårlig for meg.

  11. Dere klager fælt på G18 Akimbo. Det krever nok litt skill å bruke det. Det funker ikke for meg...ennå ;->. Samme med noobtube. Er du helt noob så er det ganske ubrukelig.

     

    Hva skjer med claymores? Før i tida sprang jeg inn i dem hele tida. Nå er det veldig sjelden at jeg kommer over en claymore. Det virker som om bruken av disse har blitt edruelig.

     

    Jeg synes spillet er genialt bygd opp. For hvert våpen finnes det en perk som vil kontre. Dette gir en enorm variasjon i oppsett. I og med at det er lagt opp utfordringer i forbindelse med forskjellige våpen og utstyr så blir man fristet til å teste ut og bli god med de forskjellige våpnene. Hadde det ikke vært inkludert 200 one shot kills i basic training hadde jeg aldri spilt så mye med snikskytterrifle som jeg gjorde en stund.

  12. Nå legger jeg dette spillet på hylla. Er dritt lei alle snørunger som har kjøpt seg cheats for ukelønnen:) Sikkert en eller annen 30åring som cheater også.

    Må bare si at dette flotte spillet har blitt ødelagt av cheatere...dessverre.

     

    Men dette er på PC, ikke sant?

     

    Det er lite sånt på XBOX-Live....tror jeg. Noen er jo sinnsykt gode, men det har vel andre årsaker.

  13. Hvordan fungerer det med disse ekstra kartene som snart kommer? Vil man kunne spille disse kartene når man spiller med tilfeldig ukjente på XBOX Live f.eks.? Da er man jo avhengig av at alle i lobbyen har kjøpt kartpakken.

     

    Fin helg. Lite lag og lost connection. Klarte å få K/D opp fra 0,49 til 0,5 :-D Og fikk til en 8 kill streak i TDM på Skid Row. Juhuu! Jeg oppnådde FAL Mastery og klarte Homeland Security på Regular. Det jeg ikke klarte var å vinne den femte Sabotage matchen for å klare den challengen. Sabotage må være noe av det mest frustrende og stressende spillformen i MW2.

  14. om du setter holo på en FAL, og har stopping power dreper den i 2 skudd over banen.

     

    Det har ingenting med siktet ditt å gjøre...

     

     

     

    Noen våpen har jeg lagt merke til at det forskjell på hvor fort den sikter inn med red dot og holo. Om det ikke bare er jeg som innbiller meg det. Normalt foretrekker jeg holo på grunn av blind spot på red dot, med noen unntak

     

    Sakset fra callofduty.wikia.com:

    The FAL is greatly affected by having the Holographic Sight attached. For whatever reason, the FAL's minimum damage increases with the Holographic Sight attached. Normally, the weapon would do 35 damage past 1700m, but with the Holographic Sight, this number is increased to 40 damage past 1600m. Knowing this, the gun becomes a 2 shot kill at any range when using a Holographic Sight...
  15.  

     

    Jeg hadde en SnD på Wasteland her om dagen hvor vi forsvarte. Jeg var sistemann. Jeg hører BOMB PLANTED og ser så vidt en fyr springer inn i bunkeren. Løper etter, fyrer av en noobtoob, bommer, men klarer å ta han med kniven. Desarmerer deretter bomba. Applaus og jubel i lobbyen. Jeg ble jo rent rørt av all rosen jeg fikk fra ukjente lagkamerater.

     

     

    no.gif

     

    Ha, ha, ha. Du liker ikke grenade launchers forstår jeg.

     

    Jeg brukte det ikke i starten, men det er så mange som bruker det nå at jeg svarer tilbake med samme mynt.

  16. Beste mitt var 63-8 43 i streak. Har film menneh.

     

    Post den da. Del med oss ;-)

     

    Min beste runde har vel egentlig ikke skjedd ennå. Jeg er kjempeglad om jeg får K/D på over 1. Men det skjer oftere og oftere :-D

     

    Jeg hadde en SnD på Wasteland her om dagen hvor vi forsvarte. Jeg var sistemann. Jeg hører BOMB PLANTED og ser så vidt en fyr springer inn i bunkeren. Løper etter, fyrer av en noobtoob, bommer, men klarer å ta han med kniven. Desarmerer deretter bomba. Applaus og jubel i lobbyen. Jeg ble jo rent rørt av all rosen jeg fikk fra ukjente lagkamerater.

     

    Jeg hadde en annen runde med Sabotage på Estate. Den varte i nesten 20 minutter. Fram og tilbake, fram og tilbake. YOU GOT THE BOMB, YOU LOST THE BOMB, THEY GOT THE BOMB, osv. Til slutt fikk en lagkamerat tak i bomba og jeg eskorterte han ned til kraftsentralen hvor jeg plaffet ned de som kom løpende mens han plantet bomba. Oh Joy. Den runden var herlig å vinne.

  17. Noen som har merket at det er mye noobs som spiller i det siste? Har liksom fått 7 nukes på 2 dager, aner ikke hva som skjer :hmm:

     

    På Steam, PSN eller XBOX Live? Etter en periode hvor jeg bare har møtt folk som har prestiget flere ganger så dukker det nå opp ofte omganger med mange deltakere som ikke har prestiget. Uten at det hjeper meg nevneverdig.

     

    Det generelle nivået har hevet seg vanvittig siden jeg begynte å spille MW2 rett før jul. That's for sure.

  18. På generelt grunnlag sier jeg meg enig med KoolBikes: En kule fra en Barrett (eller Intervention) i brystet fra kort avstand = amputering av kroppen fra halsen og ned.

     

    Tenk deg animasjonen på noe slikt.... Flyplassoppdraget var jo rimelig kontroversielt. Jeg utfordrer IW til en naturtro animasjon av .50 møter menneskekropp i neste Call of duty.

     

    Snikskyting er jo noe helt annet enn det vi bedriver med i MW2. Egentlig ville det innebære å ligge 1 km eller mer unna der hvor det skjer. Jeg vet ikke om det lar seg realistisk inkorporere i et slikt spill uten at det blir kjedelig. I Wasteland kan det jo ligne litt til tider. Kanskje det burde vært flere slike kart?

     

    Knivingen synes jeg er overpowered. Ett stikk så er det over!!! Man kan stå å spraye med en smg uten at fyren stopper, men ett stikk er nok. I campaign mode ser man at soldatene på ditt lag noen ganger tar en slags flyvende mare på motstanderne for deretter avslutte dem med et par velrettede skudd. Hadde vært kult om dette hadde vært mulig i multiplayer.

  19. Barret er jo egentlig underpowered. Dette er ikke et gevær til å skyte personell med, men kjøretøy. Jeg tør ikke forestille meg hva som hadde skjedd om man hadde skutt på et menneske på hundre meters avstand med en Barret .50 cal.

     

    Dessuten å jogge rundt med et 14 kg tungt gevær og quick scope er ikke akkurat realistisk. Men jeg innser jo at man skal ikke filosofere for mye rundt realisme i dette spillet.

×
×
  • Opprett ny...