Gå til innhold

JackBauer014

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JackBauer014

  1. Hei!

     

    Jeg kjøpte meg ps3 før idag og sliter med følgende:

     

    Jeg får ikke lyden til å gå ut til hjemmekinoanlegget. Har koblet opp med HDMI mellom ps3 og tv og optisk mellom tv og receiver. Jeg har et philips hts 3154 annlegg og en samsung tv. Hva kan problemet være? Jeg har sjekket innstillingene på ps3, og de skal være ok. Når det gjelder innstiller på tv og hjemmekinoen, så er det svært lite jeg finner ut der.

  2. Meget bra svar kjelle392!

    Tusen takk for tiden du tok til innlegget.

    Alle spørsmål jeg har stilt meg fikk jeg svar på i innlegget ditt.

    Til opplysning har jeg fått meg ny plass og bo, og sagt til huseier at han får ordne opp til eventuelle nye leietagere kommer på plass..

  3. Poenget med posten er at jeg ikke orker å bo i en leilighet der jeg risikerer å bli kastet ut på dagen dersom kommunen kommer på døren og ikke finner leiligheten tilfredstillende nok. Å bo i en ulovlig leilighet innebærer som leietaker en risiko, som jeg ikke er villig til å ta for den husleien jeg betaler. Jeg er ikke ute etter lavere husleie osv. Er bare ute etter å ikke bli utnyttet fordi jeg er en "dum" student.

  4. Jeg bor/leier nå i en kjeller, og er i tvil på om jeg bor lovlig.

    Hvordan kan jeg finne ut om jeg boplassen min er registrert og lovlig å bo i?

    Det er vel ikke nødvendig å ha boplassen din registrert for at den skal være lovlig å bo i. Men det stilles som det nevnes her en del krav til blant annet rømningsveier, og det er diverse krav om vindusareal ift romstørrelse for oppholdsrom, osv. En kjellerleilighet vil ha ekstra utfordringer med store nok vinduer, men det er vanskelig å bedømme uten at du beskriver leiligheten nærmere.

     

    Jeg har sjekket en del av rømningskravene osv. Og det ser ut til at det meste jeg har sjekket tilfredstiller. Er den en nettside elns alle kravene til kjeller er samlet? Jeg har hørt at for at en boenhet skal være lovlig å bo i, så må den også være registrert hos kommunen. Er dette da feil??

×
×
  • Opprett ny...