Gå til innhold

ymin

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ymin

  1. Fikk karakterene i går vi også, men turte ikke se på før i dag, siden jeg hørte at så mange fikk 2,3 og 4! Fikk HELDIGVIS 6 på hovedmål og 5 på sidemål :-) superfornøyd! Fikk i tillegg 6 på muntlig eksamen, så nå kan jeg ta ferie med goood samvittighet!

     

    Hei ;) Jeg så at du fikk 5 og 6 på de skriftlige eksamenene, og 6 på muntlig. Jeg fikk 6 i standpunkt i begge fagene, men kun 4 og 5 på eksamenene :'(. Fikk 6 på muntlig matte. Kan du sende meg hovedmål-teksten din? Vær så snill???

     

    Hei!:) har ikke fått igjen tekstene vi skrev, siden vi leverte de via internett! Så har den ikke, desverre! Synes egentlig ikke artikkelen var sånn superbra, men det holdt til seksern!

  2. Skrev oppgave 3 på 5 sider :-) Begynte først på 6'ern, men etter å ha skrevet en side skjønte jeg at det ikke kom til å funke... Begynte derfor på oppg 3! Starta å skrive rundt halv 11, og dro litt halv ett! Håper på 5 på begge, men får nå se :) Herliiig å være ferdig!

     

    Skrev oppgave 3 på 5 sider - fortelling :-) Begynte først på 6'ern, men etter å ha skrevet en side skjønte jeg at det ikke kom til å funke... Begynte derfor på oppg 3! Starta å skrive rundt halv 11, og dro litt halv ett! Håper på 5 på begge, men får nå se :) Herliiig å være ferdig!

     

    Hva i h*lvete skjedde nå? ahah

  3. Skrev oppgave 5, men føler jeg bommet litt.... Det sto reflekter rundt hvorfor noen mennesker har behhov for å lage en livsløgn. Skrev om hvorfor og når men det ble ikke for og mot. Skulle jeg hatt det? :hmm: Hva gjorde dere andre som skrev oppgave 5?

    Tror ikke du bommet :) Er vel ikke så mye for og i mot når det gjelder livsløgner, enten er du det, eller så er du det ikke :D skrev samme oppgave!
  4. Valgte oppgave 5 og skrev en artikkel på 5 sider med kilder :-) Ble ganske fornøyd egentlig! Det rareste er at jeg faktisk gleder meg til i morgen (av en eller annen merkelig grunn). Skjønnlitterær er mye bedre, selv om det er nynorsk! Tar med ordbok så går det vel bra! :) Nå skal sola nytes :-)

     

    Gikk forresten kvart over tolv :-D

    • Liker 1
  5. Har dere noen gode tips hvis man har tenkt å skrive leserinnlegg den dagen?

    Kjør på med egne meninger

    Så det er ingen grenser for å si hva jeg mener?

     

    Poenget med selve leserinnlegget er vel å få fram dine egne meninger! Viktig med gode argumenter og begrunnelse i så fall:-) Finnes sikkert grenser, men hovedsaker er jo å få fram din mening :)

     

    hovedsaken*

  6. Noen som har tips til aktuelle saker som har med sannhet eller løgn å gjøre? :)

    ABB er en veldig aktuell sak i hvert fall ;) han er jo lystløgner på høyt nivå!

     

    Er han ikke så overbevist om at det han forteller er sant? Da er han vel ikke lystløgner?

    Sto det i en nyhet på nettet, men var livsløgner jeg mente.. tror jeg ;) ble litt usikker nå, haha! Men lyver gjør han i hvert fall!
  7. Trenger fortsatt svar på spørsmålene mine om kildebruk osv:) Er det nødvendig å ta med ALLE kilder, uansett om du bare har brukt kanskje en faktaopplysning om en sak? Og er det sånn at alle kildene som er brukt skal skrives helt til slutt, på eget ark?

     

    Er jo ikke alle som har mye kunnskap om f.eks løgn, og om man da skriver litt fakta, fra det forberedelsesheftet, skal man oppgi den kilden på slutten da? Og er det nok med kun nettside, eller MÅ man ha dato også? Og en ting til; om jeg ikke sjekker disse lenkene, og bruker det som står i heftet, skal jeg skrive den datoen som står i heftet da?

     

    :) takk for svar!

     

    Ta med alle kildene du har brukt, også heftet. Slik er du sikker på at du ikke blir tatt i plagiatkontroll. Kildeliste skriver du etter selve teksten din. Du ha med nedlastningsdato ifølge udir. Bruker du kilder fra heftet, så skriver du samme dato som det står i heftet. ;)

    Så hvis jeg finner stoff på nettet nå, og bruker det - skal jeg skrive datoen i dag? :)
  8. Trenger fortsatt svar på spørsmålene mine om kildebruk osv:) Er det nødvendig å ta med ALLE kilder, uansett om du bare har brukt kanskje en faktaopplysning om en sak? Og er det sånn at alle kildene som er brukt skal skrives helt til slutt, på eget ark?

     

    Er jo ikke alle som har mye kunnskap om f.eks løgn, og om man da skriver litt fakta, fra det forberedelsesheftet, skal man oppgi den kilden på slutten da? Og er det nok med kun nettside, eller MÅ man ha dato også? Og en ting til; om jeg ikke sjekker disse lenkene, og bruker det som står i heftet, skal jeg skrive den datoen som står i heftet da?

     

    :) takk for svar!

  9. Noen som har noen tanker om temaer? Noen linker til artikler osv.? Sitter lit fast selv:S

    Du er ikke den eneste som sitter litt fast.. :confused:

     

    Er egentlig fornøyd med temaet da! Tenkte egentlig at nå har det vært bra temaer i to år, så da er det ikke mulig at vi får et greit ett også ;)

    Altså, temaet er ganske greit. Er bare det å finne på ting å skrive! Har liksom ikke så mye ideer når det gjelder dette temaet! ;) Kan folk komme litt forslag osv? hehe

  10. Jeg ligger stabilt på fem, og kommer meg opp på sekser'n nå og da i bokmål. :wee:

    Jeg lurer på om noen av dere der ute har noen tips til å få en stabil sekser i bokmål, og helst også i nynorsk. Har fått tilbakemeldinger om at jeg skriver godt, men jeg føler likevel at jeg mangler "det lille ekstra" i flere av stilene mine.

     

    Kan noen med seksere forsøke å komme med en defenisjon på denne "snerten" i tekstene deres? :)

    Og hvordan ender man opp med færrest mulig feil i nynorsk? :confused:

     

    Jeg har fått 6 på tentamen både til jul, og nå i vår :) Læreren min sa at jeg var veldig flink til å skildre, hadde få feil, og tekstene var bygd opp bra! Viktig å beskrive nøye, da kan jeg garantere at teksten blir bedre! Har også skrevet veldig "personlig" og troverdig.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...