Gå til innhold

bky65

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bky65

  1.  

    Uansett hvilken boks det er snakk om (som helt sikkert er bedre enn Apple TV på mange måter), så støtter ingen av dem AirPlay.. Har ikke noen Apple TV selv enda, men dette er én av de største grunnene til å kjøpe en for min del.

     

    Da må du nok kjøpe et apple produkt, siden de valgte å gå for en egen standard.

    Som da kalles en proprietær standard, siden Apple mest sannsynlig ikke vil gjøre AirPlay til en åpen standard fordi de ønsker å låse kundene til Apple produkter. Apple (og andre) burde gått for åpne standarder for mer "fair play" som gagner kunden, ikke Apple.

    • Liker 1
  2.  

    Med 64 eller 128 GB minne i en eneste stor bank, slipper man problemet med fullt internminne og masing med å flytte apper og data fra internminne til minnekort.

     

    Ok. For det å velge SD-kort som standard lagringsplass er sååå vanskelig.

    Apple kan ikke ha minnekort fordi de ikke gir deg som bruker tilgang til filsystemet. Du kan derfor ikke kopiere og flytte filer rundt der du vil ha dem. Problemet med Apple er at de bestemmer hva du for lov til å gjøre og ikke gjøre med mobilen din. For meg har iPhone alltid vært som en tvangstrøye. iPhone er meget brukervennlig og passer perfekt for de aller fleste, men det burde ha vært mulighet for å slå på mer avanserte muligheter for de brukere som ønsker det. Makan til mer proprietært selskap enn Apple skal du lete lenge etter, sære løsninger som applepay og spesielle porter og apper som bare fungerer mellom iPhone (f.eks facetime) Alt er laget for å låse deg inn i et økosystem som kun har en gud. Jeg digger Apple sitt design og teknologi men ikke politikken de fører. Den dagen de gir brukeren bestemmelsesrett på den telefon som de faktisk eier, kan jeg også bli en iPhone eier :-)

    • Liker 2
  3.  

     

    Vil det streames på nettet?

    Ja, du skal kunne se direktesendingen her: http://www.apple.com/live/
    Takk!

     

    I følge ITavisen kan den bare bli sett på disse platformene:

     

    * Safari 5.1.10 eller nyere på OS X 10.6.8. eller nyere

    * Safari på iOS 6.0 eller nyere

    * Strømming via Apple TV krever andre- eller tredje-generasjon Apple TV med programvare 6.2 eller nyere.

    Så teit!

    Hehe ja, så utrolig symptomatisk for ultra proprietære Apple :-)

    Du skal ikke ha andre guder enn Apple vettu :-D

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...