Gå til innhold

Dine

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dine

  1. Skrev nettopp i en lignende tråd at man kan bruke VPN. Ikke helt lovlig, men er utrolig enkelt. Man kan laste ned toolbar på nettleseren som bytter VPN på kun selve nettleseren, og det helt gratis. Har prøvd Hola ( https://hola.org/ ) som fungerer veldig greit. Der får man VPN fra USA og en rekke andre land. Er litt greit å ikke ha bare fra USA, siden Canada og Storbritannia har like mye på Netflix, men igjen annerledes fra USA og andre. Som sagt, ikke helt lovlig men når man betaler for Netflix så ønsker man jo hele utvalget. Føler meg ikke trygg på å laste ned lenger, så jeg bruker for det meste Netflix. Er også en del andre tv-kanaler som legger ut seriene sine gratis på internett, men du kan kun se serien om du bor i det landet som tv-selskapet holder til( litt typ hva NRK driver med), og da er det greit med VPN. Så kanskje jeg fortsatt er en pirat? Litt?

    • Liker 1
  2. Alle dere som bor i Oslo for å studere ved UiO eller andre steder, hvor mye koster det for å leie i Oslo?

    Har en kammerat som bor i et studiehjem for 3100kr i mnd'd ink. størm/internett.

    Vet dere om det er mulig å finne noe billigere, evt. en 2manns leilighet til under 3100kr pr.pers?

     

    Når burde man ha ha funnet et sted å leie? når starter det å bli fult?

     

    Kanskje litt seint å svare nå, men hvis du skal flytte til Oslo for å studere informatikk til neste år, så kan du bare begynne å søke på studenthybel april (eller kanskje før). Det jeg gjorde var å søke hybel hos SIO så fort jeg søkte på studium(har søkt på informatikk til høsten). Har fått tildelt hybel nå hos SIO, til tross for at jeg ikke har kommet inn på studiet. Må flytte inn i løpet av denne mnden. Er visst greit så lenge man kan vise til at man har søkt på UIO eller HIOA til høsten. Trenger ikke å ha betalt studentavgiften engang, noe som overrasket meg. Hybelen er i Sofienberg, og husleien ligger på ca 3400 uten strøm. Strøm er visst fast beløp hver mnd, men vet ikke hva den er.. Men er nok noe av det billigste i Oslo vil jeg tro

     

    Men ja, satser på at jeg kommer inn nå!

  3. Tar opp igjen tråden, og håper på noen svar! Jeg har også fått tildelt hybel på Sofienberg, og lurer på om noen har erfaringer? Har fått litt lite info fra SIO sin side, men vet at jeg får mitt eget bad, men må dele kjøkken. Ellers vet jeg lite. Så ja, all info hjelper!

     

    Edit: Kan være greit å vite at jeg ikke kommer fra Oslo, men flytter dit nå til høsten. Så info om byen osv hadde også vært greit.

  4. Om en gutt ikke viser følelser så lett ved å si ting eller gråte osv, så tror jeg heller man vil at han liker jenten på kroppsspråk. Du vet.. Slik som når han er nær henne så virker alt hun sier så mye mer interessant enn hva venninnen som står ved siden av sier. Om du skjønner.. Eller han ser mer på jenten han liker osv. Men jeg tror det kommer et punkt hvor nesten enhver gutt sier hva de føler.

  5. "Halla! Likte den dressen du hadde på deg. Keegt" altså bare en sånn liten kommentar som setter i gang litt snakk. Mest uinteressante er sånn "Hei jeg heter det og det, jeg er der i fra og der i fra" det blir for formelt og stivt etter min mening.

     

    Jeg hadde satt mer pris på "Jeg heter Ola fra Toten, der jeg bor i en kjellerleilighet hos Mamma og hennes nye mann! Jeg er skikkelig glad i sci-fi filmer, er du?" - fremfor alt som sier "keegt" :p

     

    Haha, jeg kunne faktisk ikke vært mer enig :!:

  6. Jeg driver å analyserer et dikt av Olav H. Hauge. Det heter "kom ikkje med heile sanningi". Men siden jeg ikke er helt klar over forskjellen på allegori og metafor, så er det vanskelig for meg. Kan noen fortelle det på en barnevennlig måte slik at en 16-år gammel jente skjønner det?

     

    Forresten, her er diktet:

     

    Kom ikkje med heile sanningi

     

    Kom ikkje med heile sanningi

    kom ikkje med havet for min tørste

    kom ikkje med himmelen når eg bed om ljos

     

    men kom med ein glimt, ein dogg, ein fjon

    slik fuglane ber med seg vassdroper frå lauget

    og vinden eit korn av salt

     

    Takk på forhånd :D

  7. Nå skal jeg prøve å beskrive julegaven min fra min tante. Var en rund, lav lampe. Lampen var ca 5-7 cm høy, og sikkert 15 cm i diameter. Denne runde lampen snurret rundt, samtidig som lys i ALLE farger kom opp fra midten. (henger dere med nå? Rund liten lampe som snurret rundt og lyste mange farger?) Toppen på denne lampen var flat siden det var meningen og sette glassfigurer oppå, som lyset reflekterte i. OG! Den jævla snurrende lampen SPILTE JULEMUSIKK! Var kun en sang da, but still..

  8. Jeg har ikke giddet å lese igjennom alle vitsene, men bare tenkte at det ikke var melkevitser der. Så jeg bare bidrar her!

     

    Melk gikk bort til Bringe for å spørre om han ville komme ut å leke. Da Melk ringte på døren, åpnet moren til Bringe.

    Melk spurte om Bringe var hjemme, men da svarte moren "Bringe ber, Melk"

    (bringebærmelk)

     

    To melk hadde vært på klassetur, og på bussen hjem sa den ene melken til den andre "Kul tur, Melk!"

     

    To melk gikk over veien, da den ene nesten ble påkjørt. Da roper den andre melken: "Er du hel melk?"

     

     

    Jeg har egentlig ingen lettmelk-vitser, men det kan dere vel komme opp med selv :D

  9. Jeg hørte på radioen at det skal forbys å spille av musikk fra anlegg i begravelser. Altså er det kun levende musikk som skal tillates, i respekt for den avdøde... Men ser ikke de religiøse det store paradokset i dette? Å ha levende musikk i en begravelse er jo rett og slett idioti! Det vil omtrent være å nekte å innse at den i kisten faktisk er livløs, og i håp om at den skal våkne opp igjen er det kun levende musikk som spilles. Det ville jo selvsagt være mye mer logisk å la død musikk regjere ved en gravferd?? Personen er død, musikken lige så! Dette er rett og slett en helt absurd situasjon å havne opp i...

     

    Hmm, det høres veldig merkelig ut da. Forbyr man musikk fra anlegg, da tråkker man litt på friheten.

     

    Men ja, jeg ser poenget ditt. Men levende musikk regnes jo som litt bedre musikk da. Og har man levende musikk viser man kanskje hvor mye den avdøde betydde og at den avdøde hadde en viss verdi(nok verdi at man kan bruke noen få kroner mer på levende musikk).

  10. A Crude Awakening er en utrolig bra film. Handler om olje, hva de fører til og at det kommer til å ta slutt. Du bør i det minste se traileren.

    Eller så har NRK hatt noen dokumentarer, og de fleste ligger utpå nettsiden deres. Skal være en om Burma, og situasjonen deres. Kan minne litt om filmen V for vendetta, om du har sett den. Dokumentaren er.. Vel, den er bra da, men spørs litt hvordan du liker dokumentarene dine. Spesielt etter å ha sett på M. Moore sine dokumentarer, som etter min mening er som lettleste bøker med bilder.(Det er ikke negativt ment!)

  11. Til trådstarter: Altså, idag kaller utrolig mange seg for kristne uten å være helt enig med Bibelen. Mange har ikke engang lest Bibelen. Så du får vel kalle deg det, om du vil.

     

    Idag tilpasser omtrent alle kristne religionen sin etter sine ønsker. Man tolker bibelen forskjellig, og noen mener at det er mye som ikke bør tas bokstavelig, eller at noen sitater er viktigere enn andre. Derfor finnes det idag kristne som samtidig er homofile. Eller for eksempel, så er det en stor del av de kristne som mister jomfrudommen før ekteskap.

     

    Så det er fritt fram for deg å tilpasse kristendommen etter dine ønsker, og fortsatt kalle deg kristen.

     

    Om ikke så har du humanetisk forbund som du kan melde deg inn i(er litt som en religion, bare uten Gud).

×
×
  • Opprett ny...