Gå til innhold

Foxen

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foxen

  1. Stakk av fra skolen i 4. klasse. Ellers er jeg anmerkningsfri. Eller... jeg kalte en lærer for den styggeste heksa jeg noen gang hadde vært ute for i 8. klasse, men da var jeg bare på utplassering ved en annen skole - så fikk ikke noen anmerkning, men fikk ikke være utplassert der mer. XD

    • Liker 2
  2. Skolen er for teoretisk. Jeg har personlig ingen problemer med det, men det er ikke alle som synes det er morsomt å bla metertjukke faktabøker hver dag.

    Det er ikke meningen at skolen skal være morsom. Ikke alt i livet er gøy og norske skolebøker er tynne nok allerede. Jeg tror vi trenger mer fakta i skolen, fordi det er mye historie som elevene ikke lærer. Mattekunnskapene kan ikke være spesielt høye når man lærer nesten ingenting før man starter på videregåede. Og selv på videregående er nivået lavt sammenlignet med andre land i verden.

    Unnskyld meg, men hva som er mest engasjerende og interessant varierer jo fra elev til elev. Om noen synes det er mer interessant å skjære i løvblad for å undersøke oppbygningen dens, i stedet for å lese om oppbygningen i ei loslitt blekke - så må det tas hensyn til.

     

    Og nei, alt skal ikke være morsomt, men alt skal ikke være uinteressant og direkte tørt og kjedelig. Læring er ikke begrenset til 4 dm tjukke bøker.

     

    -----------------------------

    For øvrig er det 350+ kommuner i Norge - da er det jo helt åpenbart at det blir mange forskjeller fra skole til skole.

     

    -----------------------------

    Angående skoleuniform - helt enig. For øvrig bør lærere få utvidet myndighet til å kaste elever ut fra timen.

  3. tenker på å prøve å finne noen å bo med selv.

    Men tenker du på helt fremmede folk da eller? Eller folk du kjenner?

    Om det er fremmede folk, kan du jo ta en titt på hybel.no og se på annonser om folk som ønsker et sted å bo, og sende de en mail og høre om de hadde vært interessert i å ha et kollektiv med deg... du kan jo lage egen annonse selv og.

    Med fremmede, men vil gjerne vite litt om dem på forhånd. Skal sjekke hybel.no :]

  4. Hei.

     

    Kan man søke på et studie der det er krav om matte R1? Selvom jeg ikke har det? Har planer om å ta opp R1 til høsten, men da jeg er inne på samorndaopptak, så kan man jo sette det studiet som har krav om matte R1 på ønskelista..

     

    Går VG3, men har bare glemt å ta opp matte R1 som var til våren! :/

     

    Takk!

    Du kan søke, men du vil selvsagt ikke kunne komme inn. Selv om du tar opp faget til høsten er det jo ingen garanti for at du faktisk består.

  5. Har tenkt å kjøpe meg en sykkel - er ca. 10 år siden jeg _FIKK_ en sykkel, så begynner å bli på tide.

     

    Jeg regner med det er en hybridsykkel (herre) jeg er på jakt etter, kommer til å sykle på asfalt og på skogsstier i alle fall.

     

    Er ikke så mye som er viktig for meg når det kommer til selve sykkelen, annet enn at den ikke går i stykker på et par måneder...

    ----------------------

     

    Hva er forresten maksvekt på sykler? Er litt tung og vil ikke at sykkel skal knekke hvis jeg setter meg på. XD

  6. Vel, det viser seg at jeg er venneflokkens utskudd da jeg er den eneste som vil reise til USA - og ikke til Spania, Hellas også videre... og jeg har ikke så lyst til å reise til USA alene, derfor tenkte jeg å spørre her om noen vil slå følge?

     

    Høres kanskje desperat ut, men er jo nok en mulighet for å bli kjent med folk. 8D

     

    Er en 21 år gammel mann. 8D

  7. Har lest flere ganger her om folk som er furtne over å ikke ha klart å bestå oppkjøringa. Som regel slenger man ut kommentarer om at sensor var et rasshøl, strykjern eller liknende. Gjerne fordi kjørelærer har sagt det. Det er trist å kaste mye penger i dass, men det er enda tristere hvis folk som ikke kan kjøre, blir sluppet ut på veien aleine.

     

    Nå tviler jeg først som sist på at en profesjonell kjørelærer kaller en sensor for et strykjern, eller at han/hun er ekstra vanskelig. Ja, det er forskjell på sensorer, da kjøringa di bedømmes etter skjønn. Ingen sensorer er ute etter å ta deg - de er mer eller mindre kontrollørene som sjekker at kjørelæreren din har gjort jobben sin.

     

    Jeg mener at hvis du ikke klarte oppkjøringa, så var du enten ekstra uheldig, eller så sendte kjørelæreren deg til oppkjøring uten at du var helt klar for det. :]

     

    Jeg har bare èn erfaring mtp. oppkjøring, men har vært borti mange useriøse trafikkskoler.

     

    Det er verdt å legge merke til at kjørelærer og sensor har samme utdanning.

    • Liker 2
  8. Har et budsjett på oppunder 7000-8000 kroner.

     

    For øvrig foretrekker jeg Asus og HP. Merker jeg ikke ønsker meg er Toshiba og Lenovo.

     

    Datamaskinen må kunne ta The Sims 3, Spore, Battlefield 2, WoW og Flight Simulator X.

     

    Bra batteri er et pluss. ^_^

     

    MÅ ha Windows 7, PC som kan oppgraderes til Windows 7 er også uaktuelt.

     

    MÅ ha 4 GB RAM eller mer.

     

    Burde ha en HDMI-inngang.

     

    Burde ikke være mer enn 17" stor, foretrekker egentlig rundt 15-16".

     

    Og den MÅ ha bluetooth.

     

    Noen forslag? :)

×
×
  • Opprett ny...