Gå til innhold

coolit

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av coolit

  1. Corp Por skrev (På 23.4.2019 den 23.43):

    hvorfor skal en ikke kunne bruke aircondition?

    Vet ikke hvordan boligen ser ut, men jeg bruker en kanalvifte med slange.

    Avhengig av hvor jeg vil kjøle ned trekker jeg enten luft fra murkjelleren eller overbygget vårt som holder seg kjølig.

    Grunnen til at jeg bruker kanalvifte er fordi den er kraftig og kan skifte ut den varme luften med kald luft svært raskt.,

    men du er selvfølgelig avhengig av å kunne trekke luft fra et sted.

    Hvis du er desperat kan du også kjøpe regulator og lydfelle så du kan justere viften til ønsket lydnivå og lufthastighet.

    Når det gjelder lyd så er jo white noise noe som blir anbefalt for babyer med innsovningsvansker så jeg ser ikke helt for meg at det er problematisk å bruke vifter i sesong. Eneste downsiden er vel at babien KANSKJE kan bli avhengig av white noise på lik linje med smokk.

    Hei Corp Por. Du har ikke lyst å fortelle litt mer om opplegget ditt med kanalvifte og slange? Jeg kan godt tenke meg å få kjølt ned soverommet litt bedre på sommerstid ved å flytte kald luft fra varmepumpen vår. Problemet er at den står i et rom, så er det en gang/trapperom og så først kommer soverommet. I tillegg er de en trapp ned fra gangen ned til en gang i kjelleren som vil fange mye kjølig luft. Så jeg ser altså for meg at først må rommet med VP kjøles ned, så gangen oppe, så trappen ned og gangen nede før det vil komme noe særlig kjøleeffekt til soverommet.

    Derfor har jeg tenkt på å kunne flytte kald luft mer direkte fra varmepumpen til soveromsdøren. Og da har jeg tenkt på en kanalvifte med fleksibel slange som kan ryddes vekk når det ikke er i bruk. Nå er vel både kanalvifter, ventilasjonsslanger og ev. annet elektrisk utstyr først og fremst tenkt for fast installasjon antar jeg, både elektrisk og ventilasjonsteknisk. Og på f.eks. kanalviften jeg har sett på fra Clas Ohlson står det f.eks. «Må kun installeres av registrert installasjonsvirksomhet.» Men det må da kunne være mulig å få til et slikt opplegg selv og med støpsel i stedet for fast tilkobling? Selve viften er jo bare på 14 W så den trekker jo i hvert fall ikke mye strøm.

    Jeg har sett på følgende produkter:

    -         Kanalvifte: https://www.clasohlson.com/no/Flexit-100-DFM-kanalvifte/p/36-4634

    -         Turtallsregulator: https://www.clasohlson.com/no/Turtallsregulator/p/36-1664

    -         (usikker på om jeg trenger et trimpotensiometer for å justere turtallsregulatoren, er det et slikt?: https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/elektronikk/komponentsett/luxorparts-trimpotensiometer-med-skruknott-10-k-5-pk.-p90633)

    -         Ventilasjonsslange: https://www.biltema.no/bygg/vvs/ventilasjon/ventilasjonsslanger/ventilasjonsslange-2000031439?gclid=EAIaIQobChMIiOzvlOCs6wIVB9-yCh1WiwBhEAQYBSABEgKPQPD_BwE

    -         Ledning med støpsel og bryter: https://www.clasohlson.com/no/Ledning/p/32-4342-2

    -         Mer ledning for å koble mellom viften og regulatoren: https://www.clasohlson.com/no/p/49-191-50

    Jeg tenkte da å sette viften mellom 2 stk slanger a 3 m. Noen tanker mht. dette opplegget? Bør vel gå greit å koble viften med støpsel? Ev. hva slags produkter har du benyttet? Har du montert selv? Hvor "fast" er det montert, dvs. hvor flyttbart er det? Noen bekymringer rundt det å flytte på et slikt opplegg på daglig basis?

    Alle tips mottas med takk.

  2. Kjøpte meg et deksel fra clas ohlson og en skjermbeskytter fra teknik magasinet, disse to går ikke sammen da dekselet dytter av skjermbeskytteren. Synes også at jeg må trykke for hardt før touchen reagerer (spesielt på kanten av skjermen). Noen som har forslag til deksel/skjermbeskytter?

    Jeg har hatt akkurat samme utfordring. Jeg vil ha deksel (bak, ikke begge sider som må åpnes hver gang), men det gjorde at skjermbeskytteren løftet seg bittelitt og gjorde skjermen mindre responsiv. Skjermbeskytteren gikk av. Jeg har forsøkt å søke etter god kombinasjon men uten å finne noen som egentlig har fått det til. Og nå har skjermen min fått en liten ripe faktisk (ser det bare når den er av da...). :-( Jeg har ikke noen tro på at det er mulig å få det til egentlig med de buede kantene. Om noen har kontaktinfo til noen i Samsung som kan være lydhøre for tips til utforming av S10 så si gjerne fra. :-) Jeg håper i hvert fall de kan lage en flat versjon igjen. Og med fingeravtrykksleser i front. Utrolig frustrerende å lete etter den bak når man kommer fra en S7.

  3. Akkurat DET kan jeg si meg enig i. Hadde vært bedre å miste dekningen helt enn å mentalt rakne av å vente på EDGE dekning :)

     

    Hæ? Jeg tror jeg skjønner hva du mener selv om det er et problem jeg svært, svært sjeldent er borti. Men hun må da vel ha ment kantene på skjermen vel? :hmm: Og i så fall kan jeg si meg veldig enig i det. Nylig gått fra flat S7 til S8 og misliker sterkt de buede kantene. Skjermbeskytter og deksel får jeg ikke til å fungere sammen. Det er vanskeligere å holde mobilen og lettere å komme borti skjermen uforvarende. Bildet forvrenges noen ganger i kanten. Jeg ser virkelig ingen, absolutt ingen, fordeler med buede kanter på skjermen. Jeg mistenker at ikke Samsung gjør det heller, men at de tror det selger bedre. Mulig det er sant også, men jeg skulle ønske det var en mulighet til å få dem til å lage en flat en neste gang.

  4.  

    Jeg prøvde først denne: http://www.otterbox.com/HTC-One-Commuter-Series-case/htc4-one,default,pd.html?dwvar_htc4-one_color=20&start=1&cgid=htc-one-cases. Jeg tror den er noe mindre enn Defender og er beskyttelse i massevis. Men den passet ikke nedi en vanntett pose jeg har så da kjøpte jeg en slik: http://www.ebay.com/itm/Diztronic-Matte-Back-Black-Aluminum-Gray-Pink-TPU-Case-Cover-for-HTC-One-2013-/251247678450?var=550222172322. Den er en god del mer diskret enn Commuter igjen, men det er såpass med gummi at jeg føler den beskytter en del. I tillegg sitter den bra og det er en kant rundt skjermen som løfter den fra bordflaten hvis den ligger opp ned. Veldig fornøyd men den og er merkbart mer behagelig å håndtere mobilen med den enn med Commuter.

     

    Mulig skjermen er sterk nok alene og at det er unødvendig, men jeg har kjøpt en slik skjermbeskytter også: http://mimeusa.com/product/htc-one-ghost-glass-tempered-glass-screen-protector/. Koster litt, men har mye bedre overflate enn plastfilmene jeg har prøvd, nesten bedre enn skjermen selv.

  5. Jeg hadde aldri klart å pakke inn en så fin mobil i et cover. Ser naturligvis nytten da jeg nettopp bestilte htc one fordi jeg klarte å knuse min nexus 4, men designet på mobilen er bare for fint til å pakke den inn.

     

    Er forsåvidt med deg på det. Var skikkelig deilig å ta av otterbox-dekselet etter et par ukers bruk. Får se om jeg slår meg til ro uten deksel etter en stund. Litt kjipt å gå i baret med knust mobil den første måneden i hvert fall... :omg:

  6. Noen folk prøver dette ennå? http://dx-box.com/ht...eries-case.html

     

    Jeg har kjøpt Otterbox Commuter. Jeg tror det skal bygge hakket mindre en Defender. Størrelsen på Commuter går greit i hverdagen, men jeg er glad det ikke gjør mobilen enda større enn det gjør. Samtidig virker konstruksjonen på Commuter tillitsvekkende så jeg er egentlig glad jeg ikke gikk for Defender.

     

    Har ellers kjøpt et Diztronic case også som nesten ikke merkes men som bl.a. har en leppe som løfter skjermen en millimeter fra bordflaten. Føler også at dette gir en viss beskyttelse.

  7. Hei.

     

    Jeg har kun WM på mobilen og har et problem med at telefonen fryser litt for ofte. Det er ofte i SMS-appen og i telefon-appen i sense at det låser seg og det kan gjerne gå et halvt til 1-3 minutter før det løser seg opp.

     

    Dette skjer bla. veldig ofte hvis jeg blar mellom de ulike fanene i kontakt-appen og gjerne hvis man går fra telefon-appen, inn i en kontakt, tilbake til telefonen og så vil helt ut igjen. Om det er lenge siden mobilen har vært slått av og på (eller brukt f.eks. htcAddicts CleanRAM) er det vel en tendens til at ting går litt tregere, men frysingen kan (nesten) like gjerne skje på en fresh start.

     

    Det har vært slik i hvert fall siden i fjor vår da jeg gikk fra stock WM6.5 (1.66) til WM6.5.X (Artemis). Jeg kan ikke huske at jeg var plaget med dette i særlig grad før det byttet men kan ikke si det helt sikkert. Siden det har jeg stort sett brukt Artemis og oppdatert en rekke ganger (og brukt Task29 hver gang). Jeg har også vært innom Energy-rom.

     

    Nå har jeg flashet stock WM6.5 3.14 (uten å innstallere andre apper eller tweaks) og problemet er noe mindre enn det har vært med Artemis. Jeg merker at manøvrering i bl.a. telefon-appen stort sett går litt raskere, men mobilen fryser fremdeles for ofte til at jeg greier å la være å irritere meg over det. Å vente på mobilen i 1-2 minutter i travle øyeblikk er bare kjipt.

     

    Jeg har fulgt med i denne tråden siden starten av 2010 og kan ikke huske at dette har vært trekt frem som et problem i særlig grad. Derimot virker det som om mange har syntes at ulike WM6.5.x-ROM har fungerte riktig så bra. På XDA ligger det flere tråder om frysing, men disse trekker stort sett frem andre forløp til frysingen.

     

    Er det flere som har disse problemene? Er det et software-problem eller har jeg vært spesielt uheldig med hardware? Det har streifet med å prøve med NAND Android f.eks., men samtidig liker jeg veldig godt kombinasjonen WM6.5.x og CHT (bare stock WM6.5 til forskjell er nesten ubrukelig).

     

    Dette ble litt langt, men setter stor pris på om noen har tanker de vil dele.

  8. Jeg bruker opera 10, men selv om jeg har slått av mobile view, så vises nettsidene fortsatt de som mobile view. Hva kan gjøres for å fikse dette?

     

    Forøvrig så ser det ut til at batteritiden har blitt bedre etter at jeg innstallerte cookies home tab - ikke forstår jeg hvorfor :D

     

    Jeg tror ikke mobile view har noe å gjøre med om nettleseren blir identifisert som en mobilnettleser og dermed mobilversjonen av de ulike nettsidene blir valgt, kun hvordan de blir vist på skjermen. Jeg mener jeg har lest et sted (trolig på xda, muligens her) hvordan man konsekvent kan få nettleseren til å bli identifisert som en pc-nettleser. Du får nesten gjøre et søk. Men da velges vel konsekvent mobilversjonene bort og surfingen drar mer datamengde. Ikke problem om man er på wlan, men om man faktureres per kB...

  9. og der forsvant hele startbildet (Hjem bildet) fra tlf etter forsøk på oppdatering med SMS tjeneste fra HTC sine sider.... Ok, noen som har en grei oppskrift på hvordan resette tlf til slik den var da den blei kjøpt?

     

    Lille røde knappen under batterilokket

     

    Den rød knappen er vel strengt tatt for soft reset, dvs. samme som å slå av og på tlf. For å tilbakestille tlf trengs hard reset, oppskrift står i bruksanvisningen og div steder på xda, husker ikke utenat. (NB: Alt av egne innlagte data forsvinner naturligvis)

  10. Hei.

    Har en ny HD2. Svaret på mitt spørsmål er sikkert blant de 192 sidene her, men skal ærlig innrømme at å lese alle sammen ikke er veldig fristende...

     

    Lurer på følgende:

     

    1. Horisontal modus fungerer bra på sms, mail og Operasurfing. men er det noe sted hvor man kan få horisontal modus også i Office 2010 applikasjonene?

    2. Jeg opplever det er vanskelig å få kontakt med det trådløse nettet i huset. Er antennen på HD2 kjent for å være dårlig? Har en Nokia N900 og den har gode signaler ift HD2. Er ca 5-6 meter unna Wifispotantennen og det er 1 vegg og 1 dør mellom min HD2 og senderen....

     

    Min ROM versjon er 1.66.409.1 (76641) NOR, dato 01/12/10

    OS versjon er 5.2.21869 (21869.5.0.82)

     

    Flott om nmoen kan dele sin kunnskap om dette.

     

    Roar

     

    1. BSB Tweaks kan rotere det meste. Siste versjon tror jeg er 1.6. Søk på xda. Har ikke forsøkt med office selv.

    2. Hvis du ikke har fått kontakt i det hele tatt kan det tenkes at sikkerhetsinnstillingene på nettet må endres for at HD2 skal takle det. Jeg måtte endre (mener jeg har WPA-PSK og AES nå) for HD2 selv om Nokian kom på nett. Ev. prøv deg frem med ulike innstillinger.

  11. Har hatt min HD2 i ca 3mnd nå. Er det noen her som merker at telefonens musikkavspiller bugger seg når tlf har vært på i mange dager? Det som skjer med min er at innimellom så ser jeg ikke volumet går opp og ned på tlf(mens lyden virkelige går opp og ned). En annen ting jeg har merka er hvis jeg hører på musikk med øreplugger, og noen ringer meg: så ringer tlf på det høyeste volumet som er, og tro meg; Jeg skvetter så jævelig hver gang når jeg sover på bussen og dette skjer.

     

    Siste ting i farta: Noen som husker hvilken side i denne tråden det står noe om oppsett til MMS for tele2?? Mener å ha lest det i denne tråde for lenge lenge siden..

     

    :new_woot:

    Buggy musikkavspiller: Blir minst en restart i uken pga. backup, men kan ikke huske å ha lagt merke til det du beskriver.

     

    Høyt ringevolum: Det er ikke fordi du forsøker å justere volumet med tastene på tlf med avslått skjerm? Min erfaring er at da har man kun mulighet til å slå av og på systemlyden (musikkspilleren) til det nivået man hadde før man slo av skjermen. Fortsetter man å trykke oppover med avslått skjerm blir systemlyden stående, mens ringelyden fortsetter til topps... Smått latterlig spør du meg. Kunne gjerne tenke meg å kunne justere musikkvolumet i alle nivåer uten at ringevolumet ble påvirket.

     

    Tele2: Antar du har forsøkt å søke?

  12. Hei

     

    Fikk et plutselig problem, kanskje noen som kan hjelpe. Det gjelder selvfølgelig HD2.

     

    De som ringer meg hører ikke hva jeg sier. Jeg hører dem, men dem hører ikke meg.

    Dette skjedde plutselig midt i en samtale og har vedvart noen timer nå.

     

    Noen som har en idè? Kanskje det er operatøren som er problemet?

     

    For sikkerhets skyld: Du kan ikke ha holdt fingeren foran mikrofonen? Har faktisk skjedd meg noen ganger slik at nå passer jeg på å holde fingrene unna. At det har vedvart i flere timer taler vel gjerne mot at det er problemet...

  13. Noen andre som ikke får justert volumet i HTC Music med telefonen i standby (skjerm avslått)?

     

    Ja sannelig. Dette gikk da an tidligere?? Har ikke siste romoppdateringen, kjører fortsatt 1.48.409.1

     

    Dette fungerer hos meg.

     

    Testet nå volumknappene uten head set (antar det er likt med?). Med skjermen av kan man bare skru av systemlyden og ikke justere den trinn for trinn ned. Trykker man et par ganger går den helt av. Tilsynelatende blir både systemlyden og ringelyden da justert, trykker man ned en siste gang går den i vibrasjonsmodus. Dette selv om man har slått av felles justering. Om man flere ganger trykker på oppoverknappen blir ringelyden kjørt helt opp på maks, mens systemlyden blir stående på det man hadde den på før man skrudde av skjermen. Dette er jo smått irriterende om man f.eks. på bussen har skrudd ned/av ringelyden, men samtidig vil høre musikk. :hrm:

     

    Er vel ingen som har løsning på dette vel? Må man virkelig slå på skjermen og gå i musikkspilleren eller da via volumknappene for å kun justere musikk-/systemvolumet? Det finnes vel ikke et head set der ute med en fjernkontroll som kun vil justere systemvolumet? :hmm:

  14. HD2 fungerer likevel bra med TTN7. Jeg brukte ttn7.916.9189_vga_black.cab og la inn et kart jeg hadde fra Touch cruise, den gang med TTN6. Nå mangler bare stemmestyring som jeg trenger tomtom home til å få lagt inn...

     

    Har Tomtom7 selv. Funker gull. Stemmer kan enkelt lastes ned. Lag deg en Tomtom home konto via pc'en. Deretter går du inn i Tomtom på telefonen. Der går du inn på stemmer/last ned nye stemmer. Husker ikke helt nøyaktig hva som står. Da logger du på med Tomtom kontoen din på telefonen. Naviger deg frem til den stemmen du vil ha og last ned. Mange gratis stemmer. De som koster penger kan ikke lastes ned på denne måten. Funket helt fint på min telefon. Har nå Russisk, Finsk, Norsk, Italiensk og Engelsk tale på min Tomtom HD2.. :) Håper det virker for deg og.

     

    Problemet var at jeg hadde tomtom home 2 og den fungerer fremdeles ikke med HD2. Løste seg da jeg reinstallerte tomtom home 1.5...

  15. Tenkte mest på til fots i storbyer på ferie og slik. Det burde funke greit med TomTom siden man som regel går ved siden av en vei :) I bil er det jo greit, da kjører man den på 12v. Hva koster denne TomTom tilleggspakken?

     

    I storby fungerer det fint. Da velger du bare gårute så slipper du å gå rundt kvartalet for å snu hvis det er enveiskjørt. :) Har prøvd gårute i f.eks. London og det fungerer OK.

     

    Jeg vet ikke om TomTom offisielt støtter HD2, men den fungerer på andre WM mobiler.

    Kikk litt nedover på denne siden for pris og info:

    http://www.mamut.net/controls/shop/shops/1...ystul&gid=1

     

    Er minst et par tråder på xda for tomtom på HD2, f.eks.:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604322

     

    Er link til en tråd for HTC HD for å få Tomtom Home 2 til å gjenkjenne mobilen pga manglende støtte. Noen dager siden jeg så på dette, husker ikke detaljene, men forsøkte å kopiere en fil det var linket til til TomTom Home mappen i programfiler. Men da så ikke programmet ut til å fungere skikkelig. Mulig fordi filen er for HD og ikke HD2? Brukte ikke så mye tid på det, får vel forske litt mer...

     

    HD2 fungerer likevel bra med TTN7. Jeg brukte ttn7.916.9189_vga_black.cab og la inn et kart jeg hadde fra Touch cruise, den gang med TTN6. Nå mangler bare stemmestyring som jeg trenger tomtom home til å få lagt inn...

  16. Hvordan får jeg telefonen til å synkronisere flere mapper i outlook exchange? Sendt mappen min er tom, mens jeg har fått hentet inn alle som ligger i innboksen. Fikk til dette på min Diamond, men husker ikke hvordan... eller er ikke dette mulig å stille på i HD2?

     

    Innboks --> meny --> verktøy (ligger skjult ned i menyen) --> behandle mapper

     

    Kryss av for mappene du vil synkronisere. Kan kanskje være en ide å følge med på datamengden som går med...?

  17. At den bruker wifi over 3G føler ikke jeg meg sikker på. Det virker som den konsekvent gjør det for Opera, men da jeg brukte youtube-programmet med både wifi og datatilkobling på rant det kjapt ut 13 MB på mobilnettet. Har passet på å koble fra datatilkoblingen med youtube etter dette.

     

    Husk på at den integrrte facebook i htc sense, trekker noe datamengde. Det samme gjør aksjeapplikasjonen og om du har twitter. Jeg har testet ut det med wifi og 3g. Når den står på wifi så er det kun den som er i bruk. Men la oss si at den detter ut i et par min om du er på et område med dårlig dekning, så vil 3g overta automatisk. Da kan du laste ned et app som heter for "NoData" dette hindrer 3g i å koble seg til.

     

    Last ned Dutty`s taskmanager. Den er svært bra.

     

    Mulig det ikke var det du mente, men for ordens skyld: Det var youtube som lastet ned de 13 MB, sjekket i wireless monitor. Men det er så klart mulig wifi var ustabil selv om den tilsynelatende var oppe å gå.

     

    Har vurdert dutty, aldri sjekket det ut, men er det da mulig å få denne på en hard knapp? Er en smule tungvint å minimere programmet man er inne i og så via home screen for å veksle mellom programmer. Alt-tab er jo en av de nyttigste funksjonene i desktop windows. Litt sprøtt at dette enda ikke er standard funksjonalitet i windows mobiler.

  18. fikk htc hd2 idag har et par spørsmål!

    telefonen bruker automatisk WIFI ovenfor 3G når det er tilgjengelig?

     

    Hvor kan jeg se hvor mye data jeg har surfet?

     

    Hvor finnes det task manager shortcut som jeg kan ha på "skrivebordet" jeg vil ikke ha den versjonen som stopper appen ved å bare trykke "X" (synes det er greit å ha ting kjørende i bakgrunnen) men vil gjerne ha shortcut for dette! noen tips? og evt nubguide for install.

     

    Ja den bruker automatisk wifi over 3g.

    Se side 44 for ny tastmanager. Denne vil være som et ikon oppi høyre hjørne hele tiden.

    for å se datatrfikken så må du laste ned et program. Her anbefaler jeg Spb Wireless Monitor i Markedplace.

     

    Her er et nytt lite stikk mot Apple fanboysa:

     

    Dagbladet:

    Vi har testet de ni feteste mobilene på markedet

    Se hvilken som knuser iPhone. Les mer

     

    At den bruker wifi over 3G føler ikke jeg meg sikker på. Det virker som den konsekvent gjør det for Opera, men da jeg brukte youtube-programmet med både wifi og datatilkobling på rant det kjapt ut 13 MB på mobilnettet. Har passet på å koble fra datatilkoblingen med youtube etter dette.

     

    Når det gjelder task manager søkte jeg en stund etter løsning for å kunne få en slags alt-tab funksjon på mobilen, dvs slik at man kan bytte mellom programmer uten å gå gjennom start-skjermen. Fant en løsning til slutt som fungerer bra for meg i hvert fall. Innstallerte først TaskFacade (gir en fin visuell fremstilling over åpne programmer)og brukte deretter AE Button Plus til å konfigurere windows knappen (den harde versjonen) til å starte programmet på langt trykk. Men om man er fornøyd med den standard oppgavebehandleren kan man vel også konfigurere denne til en hard knapp. Må nevne at nå åpnes ikke startmenyen på kort trykk på windowsknappen lenger, men den brukte jeg ikke noe særlig før det uansett... Hvorvidt man bør eller kan tukle med funksjonen på noen av de andre harde knappene er jeg usikker på. Noen som har tanker om dette?

  19.  

    Aldri hatt noe slikt problem på min, med opptil 30min lange samtaler. Det var merkelig.

    Eneste forslaget mitt vil være å reinstallere det samme ROM du har, så du på en måte "formaterer" den. Kan jo hende du virkelig har fucka opp noe, sånt skjer med Windows.

     

    Isåfall er det greit å ta backup av kontaktinformasjonen din.

     

    Om det ikke blir noen annen løsning får jeg vel prøve hard reset eller ny ROM før jeg gjør noe mer drastisk. Men man skulle vel tro at dette er et softwareproblem? Som sagt virker jo mikrofonen mesteparten av tiden, og da hører folk meg klart og tydelig, bedre enn forrige mobilen jeg hadde virker det som...

  20. Har hatt HD2 i 2 uker nå og har et problem som begynner å bli skikkelig irriterende. I omtrent hver eneste telefonsamtale jeg har får jeg i løpet av samtalen en kommentar om at den i andre enden ikke hører meg. Varer samtalen over litt tid skjer dette gjerne flere ganger. Jeg kan høre de jeg snakker med hele tiden så det er ikke hele samtalen som blir brutt. Det tar aldri mange sekunder før de igjen kan høre meg og 95 % av tiden er det bra, men samtalen stopper jo da helt opp før den igjen kan fortsette. Spesielt irriterende er det når man snakker med noen man ikke kjenner, f.eks. jobbsamtaler.

     

    Jeg er litt usikker på hva jeg gjør for at lyden kommer tilbake, eller om det er helt tilfeldig. Vanligvis tar jeg vel telefonen fra øret for å se om noe er galt. Enkelte samtaler går riktignok helt greit, også over flere minutter, men disse er ikke i flertall.

     

    Jeg har forsøkt å søke på nettet om noen har samme problemet, men finner ingen. Jeg har jo innstallert litt ekstra på telefon etter hvert, men jeg har standard ROM. Om problemet var der allerede de første 2-3 dagene skal jeg ikke si helt skråsikkert, men jeg merket det i hvert fall for halvannen uke siden.

     

    Noen flere som har problemer med mikrofonen under samtale på HD2? Alle tips til tiltak mottas med takk.

×
×
  • Opprett ny...