Gå til innhold

Hommi

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hommi

  1. Jeg synes telefonen min er så ufattelig treg og batteriet mån lades to ganger til dagen med mye bruk.

     

    Vurderer derfor å roote den og installere jelly bean 4.2.2. Hvordan gjøre dette på lettest mulig måte. Jeg har aldri rootet en telefon før og trenger derfor hjelp. Hadde satt stor pris på dette.

  2. Vurderer å kjøpe meg ny telefonen i dag og valget står mellom HTC one X, Samsung galaxy S4 og Sony xperia Z. Har fra tidligere en galaxy note som jeg har vært fornøyd med. Men begynner å bli vanvittig treg og batteriet må lades to ganger til dagen.

     

     

    Jeg orker ikke å gå gjennom alle trådene og lurer på hvilken dere anbefaler og hvorfor? Må si at sony sin frister mest pga at den er vanntett. Men jeg har ikke prøvd HTC sin. Hvilken av telefonene har best batteritid?

     

    Hadde satt stor pris på noen tilbakemeldinger siden kvadrat stenger kl 18.00.

  3. Min søster har nettopp kjøpt seg SGT2 10.1 og ønsket seg derfor tastatur til denne. Så jeg har bestilt denne http://www.multicom....t-p/c/p4650247.

     

    Spørsmålet mitt blir da. Hvilken veske passer til både nettbrettet og tastaturet sammen? Jeg har sett på denne:

     

    http://www.ebay.com/...=item337efff769

     

    Men det tastaturet ser mindre ut.

     

    Noen som har denne kombi løsningen av tastatur (æ,ø,å taster) og nettbrett som vet hvilken veske som passer til dette? Hadde satt stor pris på tilbakemeldinger.

     

    På forhånd takk! :)

  4.  

     

    Bestilte fra Amazon i stedet kom på 1325,- inkl frakt. Jepp skal legge igjen en kommentar.

     

    Jeg er veldig spent på hvordan nettbrettet var? Når du har testet det ut så må du skrive et lite sammendrag :).

  5. Ingen av disse eller andre fungerer, Nexus 7 er designet uten støtte for eksterne skjermer via kabel.

    Noen prøver seg med trådløs streaming, men da er man avhengig av hva som er i andre enden.

     

    Sykt kjedelig! Tenkte å bruke nettbrettet til å koble opp mot tv en. Er dette mulig hvis jeg rooter enheten?

     

    Det du sier om trådløs streaming. Funker dette uten noen form for lagg?

  6. Når jeg skal koble nexusen til tv en min. Hvilke av disse bør jeg velge. Funker begge eller ingen?

     

    http://www.ebay.com/itm/2-in-1-5ft-1-5M-Micro-HDMI-SYNC-Charger-Cable-For-Google-Nexus-7-Tablet-/121009690444?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1c2cbd574c

     

    http://www.ebay.com/itm/MHL-HDMI-Micro-USB-to-HDMI-For-Samsung-Galaxy-S2-Nexus-7-/221154238016?pt=PDA_Accessories&hash=item337dd1de40

     

    Ser på den nederste at den er kompitabel sammen med galaxy note, sII, sIII osv. Men de nevner ikke nexus 7. Men har ikke nexus samme inngang som de nevnte telefonene? Eller er det en annen jeg bør kjøpe ?

  7. Regner med at det blir kjøp av denne i nærmeste fremtid:-D. Det jeg lurer på er om det er mulig å koble denne opp mot tv og se 720p filmer uten noen form for hakking? Hvilke case cover anbefaler dere? Noen av dere som bruker stylus pen på produktet? Har fra før av en galaxy note mobil. Er det mulig å bruke den pennen? Hvordan gjør dere når dere deler 3g nett fra mobil via bluetooth?

     

    Ble en del spørsmål her, men takker for svar på forhånd :-).

  8. Jeg har hatt telefonen siden onsdag kveld, og må bare si at jeg enda måper hver gang jeg bruker den:-) . Den er så vanvittig digg:-D ! Men er det noen apper eller widgets som er "must have"? Jeg har ikke vært en av de ivrigste personene på android market tidligere, men nå som jeg har fått denne vil jeg jo ta full nytte av den :-)

     

    Tenkte jeg skulle til innkjøp av et sd kort på 64 gb.

    Noen spesielle dere anbefaler ?

  9. Har siklet på denne telefonen i en uke nå og endelig står det at den er bekreftet på komplett den 1.desember. Tenkte å bestille den i dag :D. De av dere som allerede har fått telefonen, hva synes dere om størrelsen? Går det greit, eller blir den litt for stor? Jeg har over gjennomsnittet store hender, så tenker at det ikke blir noe problem. Jeg har nå en htc desire, så tror nok dette blir en stor forandring :D. GLEDER MEG!

     

    Er det forresten noen som har et beskyttelses deksel å anbefale?

  10. Det har seg slik at jeg kom opp i Historie til eksamen og trakk følgende emner:

     

    - Demokratisering og nasjonalisme. Vurdere ideologiens betydning for mennesket, politiske bevegelser (grupper/partier) og statsutvikling (dvs. bl.a dannelsen av Italia, Tyskland og Norge)

    - Gjøre rede for demokratiutviklingen i Norge og analysere drivkraften bak denne.

    - Presentere hovedtrekk ved kolonialismen og situasjonen i et ikke-europeisk land på 1800 tallet.

     

    Først kommer jeg til å ha en powerpoint fremføring på 15 minutter. Etter det blir det utsprring rundt disse emnene fra læreren min i 15 minutter.

     

    Har egentlig ingen anelse om hva problemstillingen min kan være. Har dere noen forslag til dette eller noen notater rundt disse emnene? Hadde satt stor pris på det :thumbup:

  11. Hei

     

    Lurer på om det er noen som har tips til meg angående hva jeg bør øve på, og hvilke oppgaver jeg kan få på en heldagsprøve i Samfunnsøkonomi som jeg skal ha på førstekommende torsdag.

     

    Vi bruker boka pareto 2 og jeg går mitt siste år på videregående skole.

     

     

    Takk på forhånd

     

    Mvh Hommi

  12. Har nå installert en clean Windows 7 Home premium som jeg lastet ned. To ting jeg har lagt merke til etter jeg gjorde det er at den vanlige cd-keyen ikke fungerer. Hva er dette for noe tull? Det står at jeg må aktivere den innen 27 dager. Har prøvd med samme key, men har sålangt ikke virket. Tror jeg skal ringe inn til elkjøp for å høre med de. Er dette lurt eller? Håper at jeg slipper å gå tilbake til packard bell instillingene og all bloatwaren som følger med :(.

     

    En annen sak er at jeg har fått mye dårligere score på windows sin "score test" av maskinens komponenter. Før hadde jeg 5,9 på to ting ting, mens 6,7 på GPU,CPU og en annen ting (tror vertfall det var noe slikt). Mens nå varierer tallene noe ekstremt. Det laveste er 4,5 og høyest er 6,7. Grafikken har også tatt steget ned noe som er merkeligt med tanke på at jeg fikk over 900 bedre score på d3mark testen etter jeg klokket skjermkortet litt (takk til Sinch:)). Men hvorfor er det slik? Hvilke program mangler jeg for at utseende på skriverbordet skal bli bedre?

     

    Her er et bilde av scoren

     

    post-208415-1270425121,9878_thumb.png

     

    Men alt i alt er jeg kjempe fornøyd med maskinen. 6000 for denne er latterlig billig :)

     

    Håper noen av dere smartinger kan svare meg på noen av spørsmåla :)

  13. Nå har det seg slik at jeg klarte å ødelegge maskinen til en kompis (utrolig nok) bare ved å dra ut strømkabelen til PC en hans. Uansett måtte det formatering til (XP) og nå klarer vi ikke å finne driveren til skjermkortet. Når det er sakt, så er det et gammelt skjermkort (2003 modell hvis jeg ikke tar feil). Noe som ikke gjør saken mye lettere.

     

    Derfor hadde det vert fint om noen kunne hjulpet meg med å finne driveren til skjermkort som er et Radeon 9600 XT.

     

    Tror dette innelegget er plassert feil plass. Men fant ingen andre plasser som passet bedre.

     

    Takk på forhånd

  14.  

    Men det har seg slik at jeg er veldig fan av tv - serier og vil jo utnytte den 50 tommeren av en tv jeg har hjemme for å se kvalitetsserier i hd oppløsning fra dataen til tv en. Men har ikke fått til tilkoblingen.

     

    Når du kobler til med HDMI kabelen og velger riktig HDMI utgang på TV'n trykker FN og F4 på pcn og velger TVskjermen, hva skjer da?

     

    Jeg får opp en del valg som jeg kan stille på men får ikke noe frem på TV en. Får opp en del ikoner som jeg kan endre på. Men får det fortsatt ikke til. hmm :/

  15. Hvordan skal jeg klare å koble maskinen til min Panasonic G10 med HDMI?

     

    Har prøvd med ulike innstillinger men får det ikke til. Trenger jeg en driver eller noe? Eventuelt hvor finner jeg den?

     

    Svar mottas med stor takk :)

     

    Husk at HDMI på pc`en ikke kan motta signal, kun sende ;)

     

    HDMI-ut på kameraet går kun på vanlige tv`er med HDMI input, såvidt jeg vet!

     

     

    jaja, det vet jeg jo:).

     

    Men det har seg slik at jeg er veldig fan av tv - serier og vil jo utnytte den 50 tommeren av en tv jeg har hjemme for å se kvalitetsserier i hd oppløsning fra dataen til tv en. Men har ikke fått til tilkoblingen. Har søkt litt rundt på nettet også. Regnte med at det var noen andre som hadde prøvd å koble til pc en til tv en eller er jeg stuck?

     

    Hadde vert fint å fått til dette :). Er snart ferdig med hele sesong 4 av Heroes :)

  16. Fant denne spennende tråden mens jeg lette etter mer informasjon om pcen min (en driver jeg sliter med å finne ut av, noen som vet hva jeg mangler når enhetsbehandling ikke finner "enkel kommunikasjonskontroller for PCI"?, og må innrømme at jeg føler meg svært heldig etter å ha lest andres erfaringer.

    Ikke piper den (jeg er var for lyder og sitter alene i stille rom når jeg vanligvis bruker den, og dette er den mest lydløse pcen jeg noengang har hatt); jeg er strålende fornøyd med skjermen (den er jo direkte fantastisk til prisen!), kvalitetsfølelsen er i en annen divisjon enn min gamle Acer; ytelsen er jo vanvittig til prisen; totalt sett er dette det beste pc kjøpet jeg har gjort.

    Sikker på at det ikke er hardware feil på de som piper, eller har absolutt ALLE andre enn meg denne pipingen? Det ville i såfall vært merkelig.

    Selv hadde jeg en Ultimate lisens liggende og slenge så jeg foretok en clean install fra den, for den Home Premiumen som fulgt med var i mine øyne ubrukelig.

     

     

    Jeg merker ikke pipelyden. Er vell en av de heldige. Prismessig er jeg enormt fornøyd med maskinen. Skjermen har jeg ingenting å utsette på. Den er faktisk veldig god. Eneste er toutchpaden jeg ikke liker enda, men blir vandt til den etterhvert.

×
×
  • Opprett ny...