Gå til innhold

espennilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espennilsen

  1. se der ja! regga meg der nå, å fiksa koden i indexfila.. Fikk den bekreftet, men under "Søkeord" står det "Ingen data tilgjengelig" også kan jeg trykke på "hvorfor ikke?"

    Finner finner ikke noe relevant.. Noen som kan forklare litt enklere ?;) Jeg skal da kunne bestemme hvilke søkeord som skal triggere siden ?

     

    Når google roboten går igjennom siden din ser han spesielt etter Meta data i HTML`en din.

     

    http://www.w3.org/TR/html401/struct/global.html#h-7.4.4.2

  2. Går ut ifra du allerede har skrudd på remote login.

     

    Er brukerne lagt inn i "Remote Desktop Users" gruppen på serveren?

    Husk kun 2 stk kan være pålogget serveren uten terminal services.

     

    Disclaimer:

     

    Jeg fraråder sterkt og la andre få tilgang til domene kontrolleren på denne måten.

    Løsningen er Remote Server Administration Tools hvis brukeren kjører Vista/7 eller Adminpak hvis det er XP brukere. Dette bør brukes i kombinasjon med ei runas batch fil da jeg går ut ifra at deres vanlige brukere ikke har tilgang til å resete passord.

  3. FEIDE må implementeres før i slutten av 2010 i følge vedtaket til Kunnskapsdepartementets. Så er absolutt på tide å komme seg i gang med planleggingen hvis man ikke har tenkte FEIDE til nå.

     

    Hovedargumentet til FEIDE er ikke sikkerhet, men enkelhet. Tenk selv hvor enkel hverdag du får når brukerne dine har samme brukernavn/passord på alle tjenestene de bruker.

     

    Les litt igjennom kravene til FEIDE sånn at når du nå designer domenet ditt i dag. Så blir det en enklest mulig jobb når du bestemmer deg å gå for FEIDE så du slipper å redesigne alt om ett års tid.

  4. Les ett par jobb annonser på NAV så ser du fort at de fleste krever høyere utdanning.

     

    Anbefaler sterkt å bruke ett par år lengre tid på å skaffe deg en bachelor så stiller du mye bedre som jobbsøker enn kun med fagbrevet.

     

    Men du kan selvfølgelig også være heldig med lærlingtiden din å få ett fint springbrett inn i jobb etter endt lærlingtid.

×
×
  • Opprett ny...