Gå til innhold

Stormblaast

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stormblaast

  1. Trykk CTRL + f12 --> avansert--> velg nedlastinger --> fjern haka på "skjul filtyper åpnet med opera" --> i hurtigsøkfeltet skriver du inn torrent --> dobbeltklikk på den linja application/x-bittorrent --> inne der kan du velge om torrent fila skal åpnes i standard torrent program eller om du vil ha spørsmål hver gang hva du vil gjøre.

     

     

     

    Woah! Tusen takk! du er en engel! Nå ordnet det seg! :)

  2. Last ned torrenten og velg "åpne i", for så å velge uTorrent. Skal vel ikke være vanskeligere? Og hvis Opera ser torrentprogrammet kan man vel åpne direkte også? Foretrekker selv Azus (Azereus) framfor Opera sitt innebygde system, og får opp spm om jeg vil åpne i Azereus eller Opera når jeg velger å åpne torrenten direkte framfor å lagre den. Men som sagt, last den ned isteden for å åpne direkte og velg "åpne i", finn så uTorrent.exe og velg dette. Skal funke :)

     

    Håper jeg forstod problemet rett, litt mer info kunne vært greit :p Men håper det hjalp ;)

     

     

    Det er liksom problemet.. kommer ikke så langt at jeg får spørsmål om å laste ned torrenten engang... å åpne en torrent i et program via opera pleide ikke å være serlig vanskelig... opera gir meg bare feilmelingen om at den ikke finner Programmet for filtypen.. den gjorde dette automatisk før... har prøvd å gå inn i instillinger(i opera) men finner ikke ut hvordan jeg skal legge til utorrent..

     

    Takk for hjelp! :)

     

    Er ikke dette grundig feilpostet?

     

    Satan! hvordan klarte jeg dette -.-' soz!

  3. Chrome er ennå BETA stadie... jeg syns det er mye bug...

    liker Opera best! MEEEEEEN det er lettest å innstalere og det finnes FLERE "Plug-ins" til Firefox...

    Man har plugins for det meste man treng i opera, f.eks Flash.

    Ellers, i den nyeste versjonen som fremdeles er i alpha kan man legge inn extensions, men er jo ikke så mye ute enda, er jo splitter nytt

     

    joda, det er sant... men det finnes fler som er compatible for firefox...

    bare de aller viktigste er kompatible til opera.. måtte instalere noen plugins manuelt.. ikke at det var spess vanskelig, men irriterende, når firefox gjorde det kun vet et tastetrykk...

  4. ville ikke kjøpt bærebar til det.... å bruke så mye penger på en laptop, som kommer til å få viftesvikt og som ikke klarer å kjøle ned cpu skikkelig når du sitter med den på fanget, eller med hendene på tastaturet... er ikke bra..! kjøp stasjonær... kankje micro ATX er noe for deg? (liten stasjonær)

     

    Jeg kjøpte en "gaming"-bærbar for ca. 3 år siden, og jeg angrer litt.. Den er tung å drasse med seg og du må ut med ganske mye for å få en fullblods "desktop-erstatter". Har tenkt å kjøpe meg en bærbar lettvekter som jeg kan ta med meg på skolen (maks 14"), og en stasjonær jeg kan spille litt på i tillegg. Enig i at du kanskje heller burde se på en stasjonær hvis du skal game mye :)

     

    kunne ikke sakt det bedre selv! :)

  5. Chrome greide faktisk å kræsje hele skole pcen min idag. Greide eter en 30 minutter å åpne oppgavebehandling, også avslutte chrome.

     

     

    lukter BETA hele veien...Min kræsjet ofte og...

     

    Jeg hadde 64bits versonen før jeg byttet til opera...

  6. Guppy! De er kjempe fine(masse farger), og så formerer de seg lett i fangenskap... men du må ha "rugekasse" til bebissene, for de er ganske glupske og tar gjerne yngel for å være insektslarver..

     

    Det er lett å se om hunnen er drektig, å då er det bare å plasere henne i en såkalt "fiske-rugekasse".

     

    her er noen linker http://www.guppyfish-care.blogspot.com/

     

    http://fishcare.blogliterature.com/fish-care/right-time-to-mix-baby-guppies-with-adult-ones.html

  7. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344159

     

    Denne Pcn er veeeldig fin! problemet er da at du må sette den sammen selv.... men om jeg husker riktig, kan du betale en liten sum, og få menneskene på komplett til å sette den sammen..

     

    et annet minus er at du må instalere OS..

     

    den gode nyheten er at Win7 er noe av det letteste jeg har vært borti! den fikser ALT av drivere for deg, så det eneste du trenger å gjøre er å sette inn cd i cdrom.

     

    her er en rimelig 64bit verson som gjør slik at du får utnyttet mer en 3Gb RAM :)

  8. micro atx er en netegnelse på størrelse på hovedkortet. Det som har noe å si for eventuell spilling og bruk er RAM, anbefaler 3Gb +, og en god CPU, jo flere kjærner jo bedre og jo mer hertz..

    skjermkort har jo også litt å si.. skjermkortet har mest å si på bildekvaliteten, mens bra RAM og CPU gjør slik at pcn "runs smoothly".. er du slik at du liker å dra på LAN? er det derfor du skal ha laptop?

  9. ville ikke kjøpt bærebar til det.... å bruke så mye penger på en laptop, som kommer til å få viftesvikt og som ikke klarer å kjøle ned cpu skikkelig når du sitter med den på fanget, eller med hendene på tastaturet... er ikke bra..! kjøp stasjonær... kankje micro ATX er noe for deg? (liten stasjonær)

  10. Hei!

     

    Jeg har et problem med LED'ne på kabinettet.

     

    HDD LED lyser svakt rødt, eller ikke i det heletatt, mens POWER LED lyser rødt konstant.

     

    det rare er at pcn går som en klokke!

     

    Lurer på om jeg kanskje har koblet koblingene fra kabinettet feil...

     

    Noen som vet hvordan disse skal sitte, slik at jeg får dobbelt sjekka?

     

    kan legge in bild epå request...

×
×
  • Opprett ny...