Gå til innhold

Annabanana

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Annabanana

  1. Jeg mangler matte s2 fra videregående. Etter som jeg var mye syk på vgs hang jeg etter i noen fag og valgte heller å ta matte s1 og 2 som privatist. Tok s1 første halvår i 3 klasse, og tenkte jeg skulle ta s2 siste halvår.. Det klarte jeg aldri og måtte legge det på "hylla" til høsten igjen..

    På vitnemålet jeg fikk da jeg slutta står det godkjent vitnemål.. Betyr det at jeg ikke trenger s2 da?

    Har jeg mulighet til å ikke ta s2 etter som jeg var syk en del i 3. Klasse? (Kyssesyka, halsbetennelse opptil førere ganger osv)

    Trenger litt raske svar!

    Takk på forhånd!

  2. Jeg går siste år på vgs og tar matte s2 som privatist for å fullføre studiekompetansen. Jeg skal egentlig ha privatisteksamen snart, men kan jeg melde meg av og utsette den eksamenen til høsten? Er det mulig? Vil jeg fortsatt få førstegangsvitnemål?

  3. Hei! Denne serien gikk på nrk for mange år siden. Den handler om noen som bor på et slott i england/ scotland. Han ene går med kilt hvertfall. Husker egentlig ikke så mye mer...

     

    Takk på forhånd

  4. Jeg skal ha foredrag og Gorbatsjov, og må drøfte litt frem og tilbake. Derfor har jeg stilt meg et spørsmål.. Var det egentlig meningen fra Gorbatsjovs side å opprette en såpass åpen økonomi slik at sovjet falt? Ville han at Sovjet og kommunismen skulle falle? Hvorfor kom han med de politiske reformene glasnost og perestrojka hvis ikke?

     

    Takk for alle svar :)

  5. Hei :) Jeg er en jente som går i 3. klasse på vgs. Jeg valgte P- matte i 1. klasse og det vil da si at jeg fortsatte med det i 2. Altså jeg er nå ferdig med matte og har P1+P2 matte. Jeg har veldig lyst til å ta R1 som privatist (eller hvordan det skrives).

    Lurte bare på om det er vanskelig? Er det evt noen skoler jeg kan gå feks bare 1 dag i uka på, eller kvelds skole? Er det lurer av meg å ta S1 + S2 (blir jo tilsammen R1) på ett år? Hva er forskjellen?

    En ting til; Jeg kan vell gå rett på R1 matte uten å ta T- matte, som jeg valgte bort i 1. klass?

     

    Har ikke tenkt å ta faget i år, men til neste år! Etter vgs!

    Dette ble kanskje litt rart lagt frem. Men håper dere skjønner det :)

     

    Takk for alle svar!!! :thumbup:

  6. Hei :) jeg satt nettopp inn antennen i min LG tv. Jeg søkte etter kanaler, og når dette var ferdig og den hadde funnet ca 40 kanaler, kom det opp en svart skjerm med: Ingen Cl- modul!

    Hva må jeg gjøre for å få kanalene? Trenger virkelig hjelp her!

     

    Takk på forhånd :):thumbup:

  7. jeg har blondt hår, men skal ha brunt hår på et skuespill. Har vært og spurt i mange butikker om de har spray som går ut i vask, men ingen har!! har tenkt på å kanskje bruke kakao i håret.. men helst ikke :p hadde vært greit om dere kunne komme med noen andre forslag, eller eventuelt om dere vet om en butikk som selger spray, eller hva som helst for å få brunt/svart hår :)

     

    Takk! :new_woot:

  8. Noen som kan hjelpe meg med å finne en problemstilling ut ifra disse læreplanmålene? Kan gjerne komme med noen aktuelle artikkler eller nyheter også :)

     

     

    • Diskutere årsaker til sosiale avvik og reflektere over samfunnets reaksjoner på sosiale avvik.(sosialisering)

    • Gjøre rede for organisasjonsteoriene og bruke teoriene til å vurdere kjennetegn ved et godt arbeidsmiljø.(produksjon og arbeid) ( bilde)

  9. Hei noen som har lyst til å sjekke for stavefeil osv? :)Hadde satt stoooor pris på om dere ville :)

    Takk!

     

     

    ¡Hola! Me llamo Anna y yo voy a viajar a perú. He escogido este tema porque me gusta Perú y quiero viajar alli algú día.

     

    Mapa. Los paises vecinos es ecuador en norte, colombia en norte- oeste, brazil en este, bolivia en sur- este y chile en sur. Y pacífico en oeste. La capital es Lima.

     

    El dinero que gastan en el Perú llamada soles.

    En el Perú, voy a visitar el famoso machu piccuh, amazonas y titicaca . Se trata de dos atractivo turístico muy famoso y mira muy interesante.

     

    ¿Cuánto tiempo demora el viaje?

    • De viaje demora una semana en invierno. Tiempo en el Peru es luego está bueno caliente, pero tembién es la temporada de lluvias.

    ¿Con quién quieres viajar?

    • yo quiero viajar con mis familia.

    ¿Cuánto cuesta un viaje así?

    • Lo viajo cuanto cuesta cinco mil soles, con todos los

     

    Machu piccuh es una ciudad que echarse a dos mil y doscientos sobre el nivel del mar. Inca vivio aquí hasta una mil y quinientos. Pero hoy a día es una atracción de turística.

     

    Amazonas es más grande selva tropical del mundo. En la selva tropical es el clima siempre caliente y húmedo. Vive en una mil y seiscientos especies de aves

     

    Titicaca es un grande lago y el lago que echarse más alto en el mundo en el 3812 metros. Titicaca es en los Andes en la frontera entre de Perú y Bolivia.

×
×
  • Opprett ny...