Gå til innhold

Heiturpottur

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heiturpottur

  1. Jeg slår mobilen min ofte av og på. Samme grunn som man må restarte en PC en gang i blant :)

    Windows?:p

     

    Jepp, windows 7

     

     

    Jeg slår mobilen min ofte av og på. Samme grunn som man må restarte en PC en gang i blant :)

    Tror du sterkt må vurdere hva du putter inn i maskinene dine.

    Det er ingen grunn til å restarte PCer eller mobiler oftere enn en gang i måneden eller hver annen. Untaket er selvsagt installasjon av enkelte programmer og oppdateringer men det er jo ikke ofte du skal behøve det på en mobil.

     

    Jeg har faktisk ingenting på laptopen min akkurat nå. Absolutt ingenting.

    Det er ikke ofte jeg må tvangsrestarte på grunn av at et eller annet henger seg. Det jeg hadde i tankene var etter installasjon o.l. Men om PCn begynner å bli treig av et eller annet så er det greit med en restart for å friske opp minnet :p (sikkert feil PC begreper, men dere tar poenget. Og Hero er ikke kjent for å kjøre smooth hele veien heller ;))

     

    Èn ting er vel å skru av dataen/mobilen for kvelden. En annen ting er å "tvangsrestarte" den fordi noe har hengt seg. Her virket det som om Heiturpottur restartet mobilen og dataen ofte fordi noe hadde hengt seg/noe var galt. Iallefall som jeg forsto det, og som det virker som om Babelfisken forsto det.

    Nope :p Jeg restarter telefonen bare fordi jeg vil friske opp minnet dens. Det gjør faktisk susen. Task manager funker fint det og, men hvorfor ikke gjøre det på den ordentlige måten en gang i blant. Det skader jo ikke akkurat :)

  2. PC-versjonen er - reint teknisk før man blander inn en internettlinje - kjempebra. Det som ikke fungerer, og bare blir verre, er det å koble til spill. Feilmelding på feilmelding. Når man først får spilt hender det at (dvs. som regel) systemet til Infinity Ward velger ut en person med internettlinje som ikke ligner grisen til å være host. Altså blir det heftig med lag, til tider hopper både andre og deg selv bortover. Selv i runder som ikke lagger er forsinkelsen stor mellom spillerne, slik at det som vises på såkalt killcam (man får se reprise av det som skjedde på fiendens skjerm idet han skøyt deg, om du ikke visste det) ofte ikke likner på det som skjedde på din skjerm. F.eks. kan man oppleve at man tilsynelatende blir skutt av en fiende som står snudd vekk, mens det på killcam viser seg at han faktisk snudde seg og skøyt deg. Dette er vanlig i runder UTEN den typiske lagen.

    Likevel er spillet så morsomt, og såpass mye bedre med mus og tastatur, at jeg vil anbefale PC-versjonen. Men det krever at du har tålmodighet, for det er en tålmodighetsprøve å finne runder uten lag eller andre problemer.

    Er det utrolig vanskelig å finne et rom som ikke lagger? Nytteløst å lete hvis 90% av rommene/serverne/mapsa/hostene lagger. Og de 10% som ikke lagger er stappet..

     

    Jeg har tolmodiget og kaster ikke musa i veggen :p men jeg liker liksom ikke å bruke 5min på å finne et rom også blir jeg drept av hackere eller laggere..og hvor enn jeg går så skjer akkurat det igjen..det er..irriterende

  3. Noob-alert.

     

    Jeg syns det er vanskelig å sikte med håndkontroller. Men den eneste erfaringen jeg har med det er fra black på PS2. Det tok meg sikkert 20sek å sikte på en annen soldat som jeg skulle skyte. Om jeg var heldig så var jeg ikke dø da jeg hadde siktet mitt på han..

     

    Mange vil sikkert slakte meg nå men kan man koble til tastatur og mus til PS3 for å spille bl.a CODMW2?

     

    Er det noen som syns det er 'vanskelig' å sikte med håndkontroll.

     

    Meningen min er at enten så tar du for hardt i joysticken og sikta fyker til værs, ellers så tar du i for svakt og sikta flytter seg for sakte. Man får aldri liksom siktet mer eller mindre nøyaktig.. :/

     

    PS: Har ikke playstation 3

  4. Har bestilt Ludo T6 nå.

     

    Noen som har opplevd noe dumt med T6? :) Med tanke på tjenester fra 1881 eller meldinger som ikke kommer fram o.l i oslo området.

     

    Sjekka ut "profilen min", regner med at E-note er E-faktura.

    Får jeg den på mail eller? :) Hvordan betaler man hvis man har brukt mer enn 185kr? Har aldri betalt noe som helst før med faktura ..velkommen til voksenlivet

  5. Pokker ta at jeg mistet telefonen i gulvet idag på skolen. Heldigvis var det innendørs og den landet på siden og så la den seg med baksiden ned :) Ingen skader skjedd tror jeg. Men det kunne ha fort blitt dyrt!

     

    Bare en liten påminnelse til folket. Vær forsiktig!

     

    Morsomt hvordan det skjedde, jeg pakket den inn i gensern for å legge den i sekken i gymmen. Og da jeg skulle dra ut gensern glømte jeg at mobilen var pakket inn.. >_> Prøvde å være forsiktig..men neida.

  6. Holder meg nok til Wifi :) om nødvendig så blir det litt surf, men bare fordi jeg må evt sjekke busstider o.l. Det kan vel ikke koste skjorta?

     

    Men hvis ingen har noe stygt å si om T6 så blir det vel T6!

    Forresten, Tele2 sin service er treig. De brukte 2 dager på å svare på en mail mens Ludo brukte 1 :O

     

    Har kontant kort nå fra telenor forresten = dyrt

    Bruker 1 kontantkort på ca 1-2mnd :p så T6 funker nok fint.

  7. Tror det var slik du måtte koble deg opp via mobil-nettet på market først.

    Jeg måtte ikke det i hvertfall :)

     

    Hvordan fikser man det slik at man kan oppdatere Gmail appen manuelt? Vil helst slippe at den oppdaterer seg selv og at alle de andre appsene gjør det når jeg kobler meg på 3G..kan bli dyrt.

    Hold inne "AV" knappen->Mobilt nettverk på/av.

    Du misforstod. Jeg spurte ikke om hvordan man skrur av og på 3G. Men om hvordan man stiller inn Gmail appen slik at den ikke oppdaterer av seg selv.

  8. Tror det var slik du måtte koble deg opp via mobil-nettet på market først.

    Jeg måtte ikke det i hvertfall :)

     

    Hvordan fikser man det slik at man kan oppdatere Gmail appen manuelt? Vil helst slippe at den oppdaterer seg selv og at alle de andre appsene gjør det når jeg kobler meg på 3G..kan bli dyrt.

  9. [*] Det viser seg at Onecall har billig datatrafikk og at man får 90sms og 120ringeminutter, men de tar betalt for oppstartsprisen til hver samtale. Kan noen bekrefte dette?

     

    [*] Om vi ser på Tele2 Sheriff kontra Ludo T6 er det helt klart T6 som stikker av med seiern med tanke på prislista. Lik SMS, minuttpris og oppstartspris. T6 gir deg dessuten 185kr å gå bananas for istedenfor 170kr. Dessuten står det på sidene til T6 at man kan bruke summen til å surfe på mobilnettet, hvilket er positivt! (Datakostnadene er også 4kr/mb kontra 12kr/mb

     

    Kan noen fortelle meg mer om T6 (evt Sheriff)?

    Support?

    Oversiktlighet på nettsiden?

    Tar de oppstartspris for samtalene sine ved siden av de gratis 185/10 kronene du får?

    Kan man ringe fastnett også?

×
×
  • Opprett ny...