Gå til innhold

askilladden

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av askilladden

  1. Orka ikke lese gjennom alle innlegga i denne tråden, så dette kan allerede være nevnt, men:

     

    For å komme unna det lille "terminalhelvetet" som du måtte gjennom (dakal), kan du prøve Synaptic Package Manager. Du kan bruke Software Centeret eller søke direkte i dashboard (merk av for søk i applikasjoner nederst i dashboardet) for å installere Synaptic. Software Center er fremdeles ingen fullgod erstatning for Synaptic med tanke på detaljkontroll, da sistnevnte håndterer f.eks. avhengigheter og konflikter bedre enn Ubuntu-erstatningen.

     

    Når du først har lagt til pakkebrønnen til Spotify, kan du fyre opp Synaptic, evt. trykke Reload for å oppdatere pakkebrønner, deretter søke på "spotify". Alt uten å røre terminalvinduet.

     

    Lykke til! :)

  2. Jeg forstår ikke hvorfor folk mener at Apple har påtvinget brukere det ene og det andre, og nå han her som påstår at "Apple har laget kule fengsel for å lure fjols vekk fra sin frihet". Det har da alltid vært valgfritt om man vil benytte Apple sine produkter eller ikke.

     

    Du får lese det sitatet en gang til ;)

     

    Det er kanskje valgfritt, men de som velger Apples produkter skjønner ofte ikke at de blir bundet i hender og føtter til Apple. De har jo kun valgt de mest skinnende lekene i butikken.

    • Liker 8
×
×
  • Opprett ny...