Gå til innhold

Monet

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Monet

  1. Hei

     

    Du må bruke programmet "RoadSync" som ligger på telefonen din under

    (dette er ett programm fra Dataviz som benytter Exchange activesync)

     

    meny -> programmer -> RoadSync.

     

    Trykk godkjenn noen ganger og du kommer til skjermen der du legger inn server og innloggingsdetaljer. (du må også aktivisere programmet)

     

    Så nå bør du være online i løpet av kort tid

  2. Denne seksjonen er ment for to grupper:

    1. Privatpersoner, organisasjoner, og grupper som ønsker hjelp til ett eller annet, og er villig til å betale litt for det (elller som bare trenger hjelp, og som ikke kan betale.)

     

    2. De selskaper /firmaer som gjennom sin avtale med Hardware.no, eller ved enkel forespørsel, har tillatelse til å ligge her.

     

    Regler for posting:

    1. Stillingsannonsen skal inneholde avsender. Altså, navn på selskap, eller organisasjon. Personnavn er selvsagt unntatt, men det må foreligge kontaktinformasjon. Uten dette blir ikke annonsen godkjent.

     

    2. Stillingsannonser må inneholde informasjon eller tilbud om stilling, ønske om hjelp til prosjekt, eller lignende. Innholdet skal være innenfor hva man kan kalle moralsk og etisk akseptabelt.

     

    3. Svar på spørsmål, henvendelser i tråden man poster. Husk, det er du som søker hjelp av andre, selv om det ofte er betalt arbeid.

     

    4. Behandle andre med respekt. Vi har endel unge brukere hos oss, som ikke nødvendigvis er drevne i jobbsøk, eller har god innsikt i nødvendig kompetanse. Husk, disse kan være morgendagens leder. Derfor er ingen spørsmål for dumme her.

     

    Alle poster i denne seksjonen skal godkjennes av moderator.

    Godkjenning av annonser vil typisk skje innen 6-12 timer fra posting.

    Det er bare å poste i vei folkens. Dette er ikke ment som skremselspropaganda, men vi har sett oss nødt til å innføre rutiner på dette, da denne forumseksjonen IKKE er ment som et gratisalternativ for bedrifter,da vi allerede har en svært oppegående karrieresekjone på Hardware.no

    Dette betyr IKKE at det er veldig vanskelg for bedrifter å få godkjent sine stillinger her.

     

    Med vennlig hilsen

    Tommy Rognstad

    Teamleder HW Nettverket

  3. noen som vet om nettbutikker som selger skrivbare DVD og CD plater, samt også covere? har sett på wesellcd.no, men de virker litt usæriøse.. og dessuten hørt mye rart om dem at jeg ikke kan stole på å handle der.

    noen som har noen ideer?

    5752644[/snapback]

     

     

    Wesellcd.no er ikke useriøse, har handlet der og de tilbyr gode priser.

    Største problemet deres må vel være at supporten sitter i Danmark :!:

    Jeg tror at de er en av de største disk-butikkene i Europa.

  4. Jeg etterlyser også test/sammenligning av bildekvalitet på TV-kort.

     

    Selv bruker jeg ASUS TV-FM Card, som fungerer utmerket (med ShowShifter) og som har en glimrende fjernkontroll med "joypad" for å styre mus.

     

    Men jeg er ikke fornøyd med bildekvalitet, ved visning av TV så virker det som om bildet "lagger". Dette forsvinner ved å bruke et Dscaler filter (doubble framerate, eller noe slikt) men problemet er at filteret da samtidig gir bildet støy som gjør teksten vanskelig å lese.

     

    Resultatet er at jeg ikke gidder å bruke TV kortet som "hoved tuner" da jeg får bedre bildet ved å bare bruke TV'en, og da forsvinner litt av poenget med en HTPC.

     

    Nå bruker jeg HTPC'en kun for filmvisning (DVD, DIVx, etc..) samt som "low quality" substitutt for VHS opptaker.

     

    Betaler gjerne litt ekstra for et TV kort med bra bildekvalitet, men jeg gidder ikke å kjøpe alle kortene på markedet for å finne ut hvem som gir bra bilde. Gi meg en TV-kort roundup med fokus på bildekvalitet !!!

    Har hatt kortet siden det ble lansert i Norge og jeg kan trygt si at du kan bruke dette som "hoved tuner", jeg ser ikke forskjell på bilde om jeg går via HTPC eller direkte til TVn. Opptakskvaliteten er det beste jeg har opplevd, bruker kun DVD kvalitet på opptakene mine, heller ikke her kan jeg se forskjell på live eller opptak.

  5. [quote name='ostepopp' date='16/02/2004 : 15:14']"Litt svakt at det er Symantec Norton Antivirus 2003 som følger med og ikke Symantec Norton Antivirus 2004 "

    Synes ikke man kan utpeke det som noe minus ved kjøp av laptop.
    Forøvrig så fungerer NAV2003 like bra som 2004 versjonen  ;)[/quote]
    :thumbs: NAV 2003 har vist seg i mange tester at er et bedre alternativ en den mer ressurskrevende 2004. Et stort pluss i margen til PS Data som bruker denne versionen.
×
×
  • Opprett ny...