Gå til innhold

grunder

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grunder

  1. Nja, feil forum i såfall og en annen ting er ganske så sikkert, hadde jeg vært en som skulle brukt litt KR på dette så hadde jeg ikke brukt deg pga mangel på kanaler og bekjentskap.

     

    Når du annonserer inne på et slikt forum og ikke benytter deg av andre forretningskontakter så viser det seg at du er ganske så grønn forretningsmessig noe som i mine øyne i alle fall gjør deg useriøs.

     

    Å diskutere en slik buissness er en annen sak, men her ønsker du jo tydelig investorer.

     

     

    Var ikke helt sånn jeg hadde planer om at det skulle bli, men jeg er enig med deg at det her er feil plass. Har ikke vært så mye på forum før, så er egenlig ikke kjent med hva det brukes til :p

     

    Jeg har alltid gjort ting alene, så har ikke så mange kontakter. De få kontaktene jeg har ønsker jeg ikke å bruke i et partnerskap.

  2. Jeg har drivi med flere ting før som ingen trodde var lovlig. Jeg har vært under etterforskning flere ganger på grunn av dette, men det er ingenting å ta meg for.

     

    Hvorfor??? Fordi jeg gjør hjemmeleksa mi før jeg setter i gang med noe. Jeg er IKKE interessert i å sitte i fengsel.

     

    Hjemmelekse betyr ikke å lese lovene. Men å kontakte advokater, politi, jurister etc, for å få bekreftet om MINE ideer kan gjennomføres. Jeg spør ikke hvordan skal jeg gjøre dette, for det kan de ikke svare på om de ikke sitter å tenker lenge på ting som jeg har gjort.

     

    Malvado, er inne på noe, men er fortsatt langt unna...

     

    Men fra nå kan dere skrive så mye dere vil om scam, at det ikke er lov, at FBI kommer å tar meg eller hvordan jeg kan eller ikke kan gjennomføre det her.

     

     

    De jeg vil snakke med er de som har kr å bruke.

  3. Grunnen til at jeg ikke vil si for mye om dette her inne er fordi jeg skal ha alkohol der, jeg skal tjene penger, og det er lov.

     

    Så for at ikke alle skal gjøre det samme som meg, og ta min ide, lar jeg være å fortelle hvordan her inne.

     

    Skjønner at folk er nysgjerrige, men dere finner nok ut av det fort nok når vi åpner en plass nær deg ;)

     

     

    Men enn så lenge, leter jeg etter partnere som er interessert i å spytte inn penger til første nattklubben.

  4. Bare for nyskjerrighetens skyld; hva er grunnen til at jeg skal velge å nache hos dere og ikke en eller annen random leilighet?

     

     

    Hvorfor du skulle velge vet jeg ikke. Men jeg ville gjort det hvis jeg ville feste videre uten å tenke på naboer eller at nashet skulle gå tomt for drekke. Ikke bare det, men har vil det være flere folk enn man får inn på nash i en leilighet.

     

    Vil nok anbefale de som bare vil hjem med partneren de har finni på byen, om å reise hjem til et rolig nash, men til de som ikke stresser med å "få seg no" eller ikke har finni seg noe ennå, om å komme til oss..

  5. Vi er noen "unge" menn som holder på å starte opp en nattklubb man kan reise til etter byens utesteder stenger. Der man kan kose seg med alkohol og røyk i godt selskap med mange andre likesinnede, for så å reise hjem når man selv vil. Nå tenker du sikkert "det er ikke lov pga sjenkebevilgning, etc"

     

    Jeg driver for meg selv til vanlig, og er ikke interessert i å bruke tid og penger på noe som er ulovlig. Derfor har jeg sjekket opp det som trengs for å få dette til å gå lovlig for seg.

     

    Jeg vil ikke gå inn på hvordan det skal gjøres eller hvordan dette konseptet fungerer, fordi jeg håper dette kan utvikle seg til å være noe vi kan starte rundt om i landet. Kanskje som en franchise?? ;)

     

     

    Grunnen til at jeg skriver om det her inne er fordi vi, som med oppstart av det meste, trenger penger.

     

    Så er du en liten eller stor investor, som er interessert i å tjene penger på dette, ta kontakt med meg, så kan vi gå gjennom konseptet og regnskapet.

  6. Lurer litt på hvordan man skal komme i kontakt med investorer.

     

    Jeg har sammen med 2 til utviklet noen tjenester som er klare for å lanseres. Vi har kjørt tester mot bedrifter og andre med veldig gode resultater.

     

    Nå trenger vi penger til videre drift, markedsføring og videreutvikling....

     

    Problemet er nå at vi ikke har peiling på hvordan vi skal komme i kontakt med investor..

     

     

    Noen som har erfaring å dele??

×
×
  • Opprett ny...