Gå til innhold

HTChd2elleriphone

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HTChd2elleriphone

  1. Uff, ja. Tenkte meg ikke helt om der nei :p Ikke misforstå meg, HD2 er nydelig når det kommer til specs, men den har WM6.5. Det trekker så vannvittig ned for min del.

     

    At One ikke har multitouch er faktisk et ørlite minus, 0.5% kanskje av alle 100. Jeg har en iPod Touch og bruker forøvrig aldri multitouchen.

     

    Og dette med film, kanskje HD2 er litt mer egnet til film enn hva One er, men hvis du hadde nevnt at du ville ha en protabel tv, hadde saken vært grei. Dette handler om helhet og hva man trenger i det store bildet :)

     

    Sant så sant :yes:

  2. Noe jeg la merke til som er et stort problem for meg med Nexus one er at den ikke har multitouch i nettbrowseren så du kan feks ikke zome in med to fingere. Høyttalerne til one er heler ikke noe og skryte av. Og når det kommer til størrelse mellom den og HD2 så kan jeg ikke se den store forskjellen uten om at den er litt smalere i bredde og når den i tillegg har en mindre skjerm synes jeg det er et minus.

     

    Vel, HD2 har heller ikke multitouch såvidt jeg vet? Sense UI'et er en nytelse å bruke, bruker selv en flashet Diamond med WM6.5 og Sense 2.5. =)

     

     

    Jo Hd2 har multitouch htc kaller det "pintch to zome" eller noe:P

     

    kjøp omnia ii hvis du skal se film ! den er kjempe bra på film og har alt tech stuff.

     

    "Viss en gutt har sex med mange, er han en helt. Viss en dame har det, er hun en hore? Hvorfor? Vel, viss en nøkkel åpner mange låser er den en master key. Men viss en lås lar seg åpne av mange nøkler er det en drittlås" SMOOTTHEEE!!!! XD nice:D

  3. Bor du under en stein? Specs til One ble tilogmed publisert på vg.no.

     

    One sammen med SE sin X10 er de eneste som har 1ghz prosessor. One kjører også Android 2.1, har god integrasjon med Google sine produkter og er produsert av HTC (kvalitet i mine øyne). Skal du sammenligne alt mot alt, tror jeg du bør lese deg opp på litteratur, orker ikke mate deg med hjerneføde som du sikkert ikke trenger.

     

    Edit: hvorfor skal den sammenlignes med ande android? Valget står mellom iPhone og HD2, som er ytelsesmessig underlegen One.

     

     

     

    Tydeligvis kan du en del mer en meg når det kommer til mobiler, men HTC Hd2 skal å være et unntak når det kommer til klagene om lagg i WM 6.5 pga dens 1ghz prosessor. Og når det kommer til nettbrowsing på hd2 skal være en ren nytelse pga den store skjermen, og det samme gjelder når man skal se på film eller bilder som igjen ikke hakker pga dens kraftige prosessor. Og du må ikke glemme at etter testen til Amobil ga de den terningkast 6 og dermed ble en anbefalt mobiltelefon.

     

    Noe jeg la merke til som er et stort problem for meg med Nexus one er at den ikke har multitouch i nettbrowseren så du kan feks ikke zome in med to fingere. Høyttalerne til one er heler ikke noe og skryte av. Og når det kommer til størrelse mellom den og HD2 så kan jeg ikke se den store forskjellen uten om at den er litt smalere i bredde og når den i tillegg har en mindre skjerm synes jeg det er et minus.

  4. På hvilken måte er iPhone bedre enn noe som helst disse dager? Og HD2 kjører WM6.5, Microsoft får jo ikke fingeren ut og lanserer WM7. Men Android har fått såpass langt forsprang på WM6.5 GUI-messig, at det vil ikke være noe vits å tviholde på WM6.5 til fordel for WM7 som kommer siste kvartal i 2010. Dessuten er androidmarket blitt stort nå, og blir bare større.

     

    Annen fordel med Android: Det tillater deg å personlighetsgjøre det. Apple vil at alle iPhoner skal se like ut, litt som en robotarmè.

     

     

    Hva er spesifikasjonene på Nexus one som gjør den unik i forhold til andre andriod mobiler?

  5. Har snakket med flere som har HD2, og mange av de syn skjermen faktisk er FOR stor til å være på en mobiltelefon. Kjøp nå for all del ikke en iPhone, 3 år gammel teknologi, appstore er forsøplet og det ser ikke ut til at noe nytt kommer. Apple klarte å lage oppstyr av at deres tredje modell faktisk kan ta videoopptak?! Hurra liksom.

     

    Gå for Nexus One. Kjøp den gjennom http://usa-scandinavia.com/, de kjøper den til seg selv i usa, så sender de den til deg, genialt.

     

     

     

    På hvilke måter er Nexus one bedre en Iphone 3gs og HD2?

  6. Jeg skal kjøpe en ny mobil men kan ikke bestemme meg hvem som er bedre en den andre.

    Iphone 3gs eller HTC HD2? vil gjerne ha muligheten for å laste ned apps men den 4,3 tommer skjermen er ganske tiltrekkende:) Hvis noen der ute har svare på hvem som burde kjøpes hjelp meg.

×
×
  • Opprett ny...