Gå til innhold

bab552

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bab552

  1. Ville anbefale deg å søke på den skolen som best sammenfaller dine interesser. Opptaket er hardt på alle forsvarets skoler men ikke noe som er umulig å gjennomføre for noen som er i normalt bra fysisk form og som er motivert. Dersom du ikke er 100% motivert og ønsker å satse bør du heller søke på noe annet da du mest sannsynlig ikke vil klare det.

  2. Du må betale inkassovarsel med de gebyrer ol som har påløpt. Sannsynligheten er stor for at du får nye gebyrer og renter dersom du ikke betaler alt. Er det feks. telefonregningen du ikke har betalt risikrere du stenging hvis du ignorerer inkassoselskapet. Man kan også få betalingsanmerkninger noe som er uheldig hvis man senere skal ha lån, kredittkort, ol.

  3. Mitt tips er at dere bør vente en stund før dere forsøker å få barn. Å få barn er som det ble skrevet over hardt arbeid, våkenetter, sykdom, osv, osv. Alle disse tingene vil slite på forholdet, og vil innvirke på resultatet på utdannelsen. Mitt føste barn hadde kolikk, dvs at de 4 første månedene skrek han hele tiden pga magesmerter, vi prøvde alt men ingentilg hjalp. Merket at dette tæret på forholdet og vi kranglet svært mye, spesiellt i tiden rett etter at kolikken hadde gitt seg.

     

    Det er heller ikke sikkert at man kun får et barn, det er fullt mulig å få fler samtidig, jeg vet om et par som begge var studenter og fikk trillinger.

     

    Vent til dere har fullført utdannelse, og jobbet en stund.

     

    Når dette er sagt, det er fantastisk å få barn, dersom dere velger å få nå, ønsker jeg dere lykke til.

  4. Ville gått for det mest omfattende kurset, og styrt unna intensivkursene. Er ikke så godt kjent med sportsdykkerutdannelsen men NAUI følger vel CMAS standarden og er nok det lengste kurset. Tar du kurs i utlandet må du være klar over at det er ganske annerledes å dykke i Norge, sikt, kulde osv gjør det mer krevende å dykke her. Hilsen yrkesdykker

  5. Jeg har hatt både Garmin og TomTom. Har brukt Garmin mye som vanlig GPS i skogen og på sjøen og er generellt svært fornøyd med Garmin. Men når det gjelder GPS for bil synes jeg TomTom har det beste produktet, det er fler funksjoner og menyene er bedre. Personlig synes jeg også at TomTom er enklere i bruk enn Garmin. Når det gjelder å finne veien synes jeg at begge merker klarer jobben bra og har ikke noe å utsette på noen av dem. Tidsberegningen er best hos Garmin, TomTom beregner lenger tid enn det i virkeligheten tar. Har dog ikke testet ut de modellene du refererer til så dette må ses på som generelle betraktninger.

  6. Jeg har hatt både Garmin og TomTom. Har brukt Garmin mye som vanlig GPS i skogen og på sjøen og er generellt svært fornøyd med Garmin. Men når det gjelder GPS for bil synes jeg TomTom har det beste produktet, det er fler funksjoner og menyene er bedre. Personlig synes jeg også at TomTom er enklere i bruk enn Garmin. Når det gjelder å finne veien synes jeg at begge merker klarer jobben bra og har ikke noe å utsette på noen av dem. Tidsberegningen er best hos Garmin, TomTom beregner lenger tid enn det i virkeligheten tar.

  7. Det er bare å begyne lavt som det står over. Jeg har erfaring som både selger og kjøper og har både gitt og fått skambud. Dersom du legger inn et lavt bud vil bare budet ditt bli avvist av selger, du ødelegger ikke muligheter til å by mer på samme leielighet senere eller noe slikt. Er du heldig er det muligens ikke noen andre som byr, i slike tilfeller er det vanlig at megler kontakter deg for å prøve å jekke opp budet ditt noe, har selv gjort dette da jeg solgte en bolig og fikk kjøper opp 50.000, i slike tilfeller kan det være lurt å ha is i magen.

  8. Mitt tips er, ligg unna billigmerkene de selger i vanlige butikker! Disse sigarene smaker ikke bra.

     

    Av merker er Romeo og Julie en god og relativt mild klassiker. Min personlige favoritt er sigarer fra Davidoff, disse er også forholdsvis milde og er laget i den domenikanske republikk, de fås i sigarbutikker. Husk ikke trekke røyken ned i lungene, nikotinet fra sigarer skal tas opp i munnen. Mange slikker på sigaren før de røyker den, ikke gjør dette, du tetter porene i det ytterste tobakkbladet og sigaren vil smake surt. Noen mener at man skal dyppe tuppen på sigaren i cognac før den røykes, er sigaren riktig lagret i en humidor skal dette være unødvendig. Når man tenner sigaren skal du ikke suge på den slik som en sigarett men man fyrer på enden og suger etterpå. Det er viktig å fyre opp sigaren med en gassligter , eller helst en flis fra sedertre. Ikke bruk bensinligter som Zippo da vil sigaren smake bensin. Til sist, skaff deg en god sigarkutter og du er i gang.

  9. Det er vel her snakk om Google AdSense. Dette er reklame fra google man kan sette på nettsiden/bloggen sin og man får betalt pr. klikk. Google tilpasser annonsene slik at de passer til innholdet på nettsiden eller bloggen. Sytemet er bra og ikke minst seriøst, jeg anbefaler AdSense på det sterkeste, og ja det fungerer i høyeste grad.

  10. Du kan forsjøke gjennom vikarbyråene, det er mulig de kan skaffe deg noe selv om du er under 18, de har uansett god oversikt over markedet.

     

    Har selv i tidligere tider jobbet som bryggesjauer, de mangler alltid folk og det er relativt bra betalt, pga arbeidstidene.

×
×
  • Opprett ny...