Gå til innhold

The Finger

Medlemmer
  • Innlegg

    136
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The Finger

  1. Hvordan skriver man ut forberedelseheftet? Slik at alle sidene kommer?

     

    Øverst på siden på nettsiden skal det være et print-ikon. Hvis du trykker på det får du to valg: "print ut denne side", eller "print ut hele delen". Hvis du skal ha alt velger du sistnevnte :)

     

    Desverre må man gjøre dette for alle de individuelle delene (A1, A2, A3 og B). Bare gå videre til neste del og gjør det samme der.

  2. Var ikke Henrietta Lacks det første kjente utbruddet av en form for ny type celler? De kalte det jo "HeLa cells". Er i alle fall slik jeg tolker det, siden det står at de sendte hennes celler til diverse forskere rundt om i verden.

     

    Hvorfor det går igjen i hele heftet er vel heller vanskelig å si. Forfatterene syntes vel det var interessant?

  3. Superflott at det endelig kom en artikkel om dette! Har savnet dette veldig de tidligere årene. Artikkelen kunne vært noe mer utdypende med modellnavn og flere bilder, men bedre enn ingenting Takk!En utstyrsliste hadde vært helt topp.

     

    Meget enig! Er selv lystekniker, og det er alltid interessant å se hva slags utstyr som blir brukt på større arrangementer!

     

     

  4. 'Ettermiddag!

     

    Som særemne har vi fått i oppgave å analysere og vurdere fire-fem egenvalgte tekster, ut fra et overordnet tema, som i mitt tilfelle er oppbrudd og ansvar.

     

    Det jeg lurer på, er hva jeg skal fokusere på når det står i et av punktene at: Prøv å trekke linjer mellom de forskjellige tekstene. Likheter/forskjeller.

     

    Jeg har 2 romaner (Beatles av Lars S. Christensen og Doppler av Erlend Loe), en selvbiografi (mitt liv som Ola Noman av Noman Mubashir) og en tegneserie (ZIts).

     

    Takk på forhånd :)

  5. Beste: iPad, Audio-Technica M50 (headset, btw) og SOKKER!!!

    Jeg trengte sokker.. Oooog én kilo marshmallows.

     

    Verste: Et par armbånd jeg sannsynligvis ikke kommer til å bruke, ettersom jeg aldri bruker armbånd uansett :tease:

     

    Edit: Leif.

×
×
  • Opprett ny...