Gå til innhold

✪ sveN

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ✪ sveN

  1. Telenorligaen kan dra til pokker, dere utestenger spiller pga subjektive og til dels ekstremt grunne spekulasjoner om juks! Det er helt tullete.

     

    Håper dere fatter hvor lite seriøst dere vil bli tatt i tiden fremover. Jeg er for EAC, men at dere nå framskynder dette grunnet dette såkalte "jukset" fremtoner bare usikkerheten deres rundt hele saken og selve bedømmelsen, klart og tydelig.

     

    Tåpelig oppførsel man absolutt ikke hadde forventet på dette nivået, utrolig skuffende.

     

    Savner vote/kick/ban for Leder utbytte...trengs tydeligvis.

  2. Hei!

     

    skal gå til innkjøp av en ny iMac snart, den som kommer nå i Desember.

    Jeg går for en iMac fordi jeg trenger den i jobbsammenheng, men jeg digger også å game, stort sett på xbox, og stort sett FPS.

    Har ikke råd eller plass til en PC i tillegg.

     

    Siden det blir ny datamaskin så tenkte jeg denne gangen å bruke litt mer kroner på grafikken og gå for NVIDIA GeForce GTX 675MX 1GB, eller evt GTX 680MX 2GB kortet.

     

    Er det noen med erfaring som kan anbefale meg hvordan jeg best burde gå frem med tanke på hvilken grafikk jeg burde gå for, og hvordan jeg i det hele tatt får spilt titler som CoD Black Ops ll, Battlefield 3, Far Cry 3 osv på en iMac...

     

    Må jeg kjøre bootcamp? Vis ja, hvordan funker dette sammen med gaming? Blir det noe tap i ytelse?

     

    Støtter Steam mac-platformen om dagen?

     

    Tar med glede imot tips/råd rundt gaming på Mac, og håper dette ikke er helt tabu å skrive om her ;-)

     

    gg

  3. Nei, får heller satse på "UFC Undisputed 2012" evt "EA Sports MMA 3". Har høyrd at desse skal ha full Kinect støtte - og kjøper du limited edition får du med full size Octagon (cage) til å setje opp i stua.

     

    Bilete av Cage'en:

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:UFC_74_Respect_Bout.jpg

     

     

    Haha du kødder??? Så sykt fett, hvor kan jeg lese mer om dette? Klarte ikke å finne noe info om limited edition med cage på nette. Var det når du kjøpe UFC eller MMA forresten?

  4. trur ikkje den er ferdig utvikla ennå. dvs. du får ikkje kjøpt den før om ein stund. men eg kan ta feil!

     

     

    Ok, det gjør ting litt mer forklarlig faktisk så tipper det er casen selv, kjipt.

     

    Men du, finnes det noen andre xbox sticker som er bedre enn de orginale?

    Trenger en ny en :)

  5. Opplevde en liten men irriterende glitch når jeg spilte BC2 igår og lurte på om det har skjedd andre...

     

    Jeg ble skutt, døde, så gikk jeg for å velge nytt våpen, før jeg respawna ut i matchen igjen mens jeg valgte nytt våpen ble jeg gjennopplivet og da kom jeg plutselig verken inn i matchen igjen eller ut av kitselction menyen....rart og irriterende!

     

    men ellers konge spill!

  6. Har aldri spilt et spill mer online enn hva jeg gjorde med BC1, BC2 virker like rått og jeg anbefaller alle som er skeptiske til å gi den en sjanse. Squade opp med kompiser over Live er bare så syykt morro...skikkelig krigfølelse som jeg ikke har sett maken til i andre spill, lyden er helt rå!

     

    Har spilt mine titals timer med MW2 også, men Bad Company er bare fetere, rett og slett morro.

  7. Jeg har spilt demoen på Xbox360 di siste dagene og må si at jeg synes grafikken er mye bedre enn hva bildene i artikkelen viser...fikk hvertfall ikke inntrykk av at grafikken var så dårlig som det ser ut her....

     

    Synes spillet var morsomt, men tror det drar seg opp mange hakk når man får frest rundt med kompiser og nett.

     

    Er det mange baner å låse opp forresten på fullversjon?

     

    Skal nok ha dette snart....

  8. Hmm.. Revolusjon? Men Xbox 360 har vel allerede denne støtten i større eller mindre grad.. Jeg laget meg nemlig anaglyptiske briller igår av rød og blå cellofan og spiller Skate 2 i 3D for tiden.. Objektene popper ut av skjermen slik de skal i 3D! Ganske herlig!! :D

     

     

    Hvordan? Vil gjerne teste ut det selv:)

     

    Som jeg skrev.. Kjøp deg f.eks et par med billige briller, ta ut glassene og sett rød og blå cellofan på.. Det blå må være på høyre øye og rød på venstre..

     

     

     

    Klart, skjønte det. Tenkte mer på Xbox delen. Hvordan får du til å game skate 2 i 3d? Er det noe du aktiverer et sted i spillet? Altså fremgangsmåten på consolen. Brillene er en grei sak:)

  9. Spilt demoen i noen dager nå og må si jeg fakitsk synes dette var skikkelig morro. Det jeg savnet mest var faktisk å kunne lande og lette flyet. Tar vekk mye av hele flyopplevelsen som nevnt over her. Kunne også vært en good del bedre grafisk når man flyr nærme bakken. Ser greit ut, men ganske livløst.

     

    En ting er det jeg lurer på....

     

    Når det gjelder flerspillermodusen....mente anmelder at man da kan spille med/mot hverandre som 2 player?altså på samme konsol med 2 håndkontroller? Eller mente han i Online modus på separat spillemaskin?

    Kanskje teit spørsmål, men viktig vis jeg skal invistere i dette.

     

    Forresten, noen som har testet online delen? Er denne bra, mange som spiller?

     

    Takk:)

×
×
  • Opprett ny...