Gå til innhold

xitd

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xitd

  1. Heisann.

     

    Har akkurat kjøpt meg ny bolig, og skal derfor oppdatere skattekortet mitt med gjeld. Det jeg lurer på er om jeg bare skal fylle inn rentene for 2014? Ser det er en post som heter "Likningsverdi primærbolig", hvis denne også skal plottes inn, er det da restgjeld fra 1. jan 2015 jeg skriver inn?

     

    Edit 1. Er forresten førstegangskjøper, så de postene er tomme fra før. :)

    Edit 2. Ser også at det på bunnen står "Gjeld 10.000". Kan det være fra Mastercarden? Betaler ned de siste kronene nå i januar, så da kan jeg vel sette den på 0?

  2. Elo!

     

    En kollega på jobben går på GK Ledelse, og må i den forbindelse ha et prosjekt som på en eller annen måte skal sørge for at vi får det lettere på jobb, mulighet til å spare penger e.l. Han har da valgt som prosjekt at han og tre av oss andre han jobber med skal teste ut Peltor Lite Com som kommunikasjonverktøy slik at jobben vår skal bli lettere, tryggere (HMS) og mer tidsbesparende.

     

    Problemet er at et helt nytt system koster vanvittig mye penger, så vi har fått tak i noen eldre radioklokker, og hadde håpet vi kunne brukt en walkie talkie som en sentral, slik at vi slipper å bruke headsettet selv når vi sitter i kontrollrommene, men det ser ikke ut til at vi får koblet klokkene med walkie talkien. Noen som har erfaring med dette? Er det i det hele tatt mulig, eller bruker de forskjellig frekvens/teknologi eller noe sånt?

     

    Headsettet vi bruker er som tidligere nevnt Peltor Lite Com II mens walkie talkiene vi har liggende er Zodiac GP300 og en eldre Motorola-modell. Husker ikke navnet nå, men kan sikkert ordnes når jeg kommer på jobb igjen.

     

    Legger også ved en et bilde av headsettet og lurer på om noen av dere har peiling på hva slags utgang det er. Lurer på om det kanskje er en "spesiell" utgang for AUX, men er ikke helt sikker.

  3. Var i slutten av august i fjor i Tyskland og handlet litt drikke, og fant ca en l sprit for en mnd siden som lå i sånn 3-liters pose. Slengte den i kjøleskapet, går det greit å drikke den nå? Har ingen av "dunkene" igjen, så vet ikke forfallsdato. :)

  4. Prøvde å søke, men vet lissom ikke helt hva jeg skal søke på.

     

    Situasjonen er slik, jeg har egentlig en Speedtouch router fra nettleverandøren jeg selv bruker, men den restarter seg selv støtt og stadig, har oppdatert firmware osv uten at det hjelper noe.

     

    Faren min har Telenor som leverandør, men bruker ikke routeren de fikk med, så lurte på om det er mulig for meg å koble den til uten at det blir noe tull? Routeren er av type Zyxel P2812.

     

    Er så mye knoting for å få byttet, så tenkte å få spurt her før jeg evt. setter i gang. :)

  5. Sjekket telefonregningen min for ikke så lenge siden, og da oppdaget jeg at det var sendt meldinger til USA som hadde kostet meg litt penger, tok det så opp med Chess, som hadde fått flere klager fra andre brukere også, og viser seg at det brått var Snapchat som sendte de meldingene, så de anbefalte meg å slette appen inntil videre med mindre jeg brukte den ofte, bare sånn fyi. :)

  6. Hørte på P3 for en stund tilbake, og da handlet programmet om "inspirerende/motiverende" sanger. Det var en fyr som nærmest snakket om en haug med positive ting (om jeg ikke husker helt feil) til en temmelig rolig melodi. Husker ikke helt når programmet var, men er nok 3-5 uker siden.

     

    Allerede prøvd å sjekke spillelister på P3 og kontakte de, desverre uten svar.

    Hvis du hørte på P3 mellom 0900 og 1100, var det Miksteip du hørte på. De kjører forskjellig tema hver dag.

     

    Kjenner dessverre ikke til låta du beskriver. Litt for lite å gå på for min del.

     

    Fant den takket være deg faktisk, sjekket ut spillelistene til Miksteip, og der kunne man søke på artister, og husker at Ice Cube også ble spilt det programmet, som resulterte i at jeg til slutt fikk opp hele spillelisten og kunne høre gjennom, så takk for hjelpen! ;-)

     

    Var "Quindon Tarver - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)". Herlig tekst om folk har det småkjipt og 5 min til overs. :)

    • Liker 1
  7. Hørte på P3 for en stund tilbake, og da handlet programmet om "inspirerende/motiverende" sanger. Det var en fyr som nærmest snakket om en haug med positive ting (om jeg ikke husker helt feil) til en temmelig rolig melodi. Husker ikke helt når programmet var, men er nok 3-5 uker siden.

     

    Allerede prøvd å sjekke spillelister på P3 og kontakte de, desverre uten svar.

  8. Trenger å komme meg litt vekk fra ting nå, så tenkte å ta fire dager i Stavanger, 16-19 juli, men hvordan er det med uteliv på hverdagene? Trenger ikke være hæla i taket, men småkjipt om det bare er noen trøttsomme puber som er åpne.

     

    Setter pris på alle svar, også evt. anbefaling av hotell nære "sentrum", eller der det skjer.

  9. Har routeren som er nevnt i tittelen, men når jeg laster ned fra f.eks ftp'n min eller bare random sider, så får jeg typ aldri hastigheter over 100 KB/s. Noe som vet hva det kan skyldes? Når jeg tar test fra speedtest.net får jeg oppimot 12-13 MB/s.

     

    Har prøvd å lete litt rundt på innstillingene til routeren, men må være det mest håpløse oppsettet jeg har vært borti, så skjønner desverre ikke stort. :huh:

     

    Setter pris på alt hjelp :)

×
×
  • Opprett ny...