Gå til innhold

Pantera

Medlemmer
  • Innlegg

    2 465
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pantera

  1. Hvilke feil er dette egentlig?

    FC har da rettet på en ganske stor del, og spillet er mye bedre enn det noensinne har vært, koser meg fortsatt. :)

     

    Vært mye store oppdateringer siste årene som har gitt masse innhold til både causal og "hardcore" spillere.

     

    Er vel ganske mange, men kan nevne noen her...

    Raid - én eller flere grupper blir plutselig borte fra raidet, og kicket ut fra instansen. Ikke får man invitert dem tilbake, men må starte hele raidet på nytt. Gjelder vel bare T3. Denne bug'en har vel vært der i hvertfall 6 mnd nå.

     

    Guild - mister plutselig guild-liste, og man får f.eks ikke brukt pots lenger. Kommer gjerne tilbake etter 10-20 minutter. Har vært slik i et par år nå, fortsatt ingen fix.

     

    Ubeskrivelig lagg i alle soner. De påstår at dette skulle hjelpe med den oppdaterte Dreamworld-motor'n, men foreløpig har vi ikke sett stort til noen forbedringer.

     

    I tillegg er det endel bugs i de forskjellige klassene de aldri ser ut til å fixe. De som har spilt/spiller HoX har vel klaga siden launch, og enda har dem ikke fått ut finger'n :)

     

    Har selv ikke fått testa House of Crom enda, da jeg har en liten pause fra spillet, men de som har, sier det er bra. Men Funcom burde kanskje fokusere mer på å fikse det som er, før de dytter ut enda mer innhold. Men fokuset til Funcom er nok på The Secret World, og dessverre ikke AoC lenger.

  2. Så ikke RBK-LSK i cupen i dag, men hørte at Henriksen hadde to grusomme taklinger, og burde hatt et soleklart rødt kort. At dommerne nå liksom skal prøve å vise at de ikke er blitt påvirket av Rekdal er nok ikke usannsynlig. Skulle ikke forundret meg om noe slikt vil være med på å gi RBK seriegull i år.

     

    Grusomme er nok å ta litt hardt i, men begge var klare gule kort, så han skulle vært utvist, ja.

    Men det skjer jo aldri på Lerkendal :)

  3. Var omtrent i samme situasjon som deg, men kanskje ikke helt nybegynner. Men endel år siden jeg kjørte på ski (før carving ble introdusert), så kanskje litt nybegynner alikevel :)

     

    Jeg var også ute etter en grei allround-ski, og hadde i utgangspunktet bestilt et par Dynastar Sultan Legend 94 fra Oslo Sportslager, men disse var utsolgt, så jeg valgte et par K2 Backlash i steden, med Salomon STH12 bindinger montert, for under 5000.

     

    http://www.oslosportslager.no/produkt/k2-backlash-allmountainski-toppturski-pakkepriser--1011-25728.aspx

     

    Bare vært ute et par ganger, men skia virker bra de. Funker greit i løypa ihvertfall. Ikke hvert utenfor løypa enda, men det påstås at de er gode der også.

     

    Randonne var uaktuelt for meg, da jeg overhodet ikke har noen planer om å oppover :) ...det er derfor det finnes heiser. Men for toppturer er det sikkert kjekt å ha ja. Marker Baron/Duke er bra, ifølge kolleger som driver med slikt. Dyrt, men alikevel ok pakkepriser rundt omkring.

     

    Når det gjelder støvler, så er vel dette ganske individuelt. Tipset her blir å dra til en sportbutikk og prøv aktuelle modeller.

  4. Kanskje de mener at optimaliseringen vil gjøre slik at mange kan skru opp grafikken ytterligere? F.eks. fra low til medium?

     

    Ganske riktig det. Dreamworld er forøvrig navnet på den nye grafikk-motor'n, og ble kjørt ut på live-serverne i går. Har ikke fått lastet ned oppdateringene enda, men testa på TL for et par uker siden, og ytelsene ble merkbart bedre ja. 30-50 fps mer i enkelte områder takker man jo ikke nei til :)

     

    Var fortsatt endel bugs i den testversjonen jeg prøvde, så det skal bli spennende å se hvordan den nå funker på live.

  5. hører jo bare dritt kommentarer her nesten jo ! jeg har hatt roccat kone v1 siden dagen den kom ut og min er helt tipp topp stand ennå. og jeg er en ganske aktiv gamer og musa har gått i bakken og blitt slått i bordet et par ganger.. har mange kamerater som har roccat musa og har ingen problemer.. eneste problemet med den er som nenvt i artikkelen at vekten henger dårlig og faller lett ut. det er det eneste negative jeg synes om roccat kone. men nå har de jo fiksa det! så det blir nok denne musa på meg nesten gang jeg trenger ny!

     

    anbefaler denne til alle ! den er super digg å holde i og ser tøff ut med lyset. !

     

    Kan bare si meg enig her. Har selv hatt v1 siden den kom, og enda ikke hatt noe trøbbel. Og den har fått bra med juling, men funker like bra enda. Scrollehjulet sitter like bra nå som da den var ny. Heller ikke hatt noe problem med vekter som løsner. Men når jeg leser mange av uttalelsene om denne musa, så lurer man på hvordan folk behandler slike ting.

     

    Hadde bare Roccat-tastaturet (Valo) vært av samme kvalitet... :)

  6. Om det ikke har blitt nevnt som rykte eller noe enda så har jeg litt kul inside-informasjon ;D

    Funcom jobber med aoc film eller noe sånt.

     

    altså, fikk vite det av en kammerat som har slektning høyt oppe i age of conan staben. Nevner ikke navn. :]

     

    Det har vel vært kjent ganske lenge at det jobbes med en ny Conan-film. Men tviler på at Funcom er noe involvert i dette prosjektet :)

     

    Filmen får sannsynligvis navnet Conan 3D, og release date er satt til 19 august 2011.

    Finnes mer info her:

    http://www.imdb.com/title/tt0816462/

    http://www.conanmovieblog.com/

  7. Ulempen er vel at mercedes normalt sett har høye delepriser og verkstedpriser.

     

    Ikke helt riktig. Er vel helst de dyrere klassene som har høye dele- og verkstedpriser.

    På de litt mer vanlige modellene, er nok prisene på et normalt nivå.

     

    De er visst heller ikke så gode på vinterføre har jeg fått høre av en venn som eier en C180.

    Ganske tunge bak, så når de først slipper (bakhjulsdrift) så er de svært vanskelig å hente inn igjen.

     

    Ikke helt enig her heller. Kjører selv en SLK, og den er litt for lett bak, men den funker greit om vintern alikevel. Bare jeg unngår de værste og mest isete bakkene :) Mer tyngde bak, og det slipper sjeldent.

     

    Men ellers er jeg enig. Gode, solide biler, som omtrent går evig. Det viktigste er vel å unngå rust.

  8. ...1972, faktisk...

     

    En allnorsk serie [rediger]

     

    Lag fra Nord-Norge hadde ikke anledning til å kvalifisere seg til den øverste divisjonen før i 1972. Store reiseavstander ble brukt som argument mot å inkludere nordnorske lag. Men også en forestilling om et dårligere nivå i nord bidro til et delt fotballrike. Det delte seriesystemet skapte stor harme i datidens store nordnorske fotballbyer Narvik og Bodø, Bodø hadde allerede i 1952 tatt i bruk en sivil flyplass med daglige SAS-avganger til Oslo, slik ble NFFs argument om reise stadig mindre relevant. De tre nordligste fotballkretsene arrangerte fra 1929 et eget Nord-Norgesmesterskap i fotball. Det nordnorske mesterskapet hadde imidlertid ingen offisiell status hos NFF og vinneren fikk aldri spille noen offisielle kamper mot de beste lagene i sør.

     

    I Fotballforbundets offisielle jubileumsbok «Fotball! Norges Fotballforbund 100 år» omtales seriesystemet slik: «Landsdelen hadde fått et svært så godt fotballag der hardtarbeidende lokale spillere var blandet med hjemvendte sønner med heltestatus som måtte overkomme ikke bare motstandere på banen, men også et dypt urimelig seriesystem. Uretferdigheten i dette beviste Glimt gjennom sine cup-prestasjoner».

     

    Øverste divisjon hadde ti lag til og med 1971-sesongen. I 1972-1994 hadde øverste divisjon tolv lag. Ved omleggingen til tolv lag i den øverste divisjonen fikk Mjølner fra Narvik delta som første nord-norske lag. Imidlertid fortsatte forskjellsbehandlingen mellom nord og sør også på 70-tallet. Fra 1972 besto nest øverste nivå av tre avdelinger: to sør for Nordland og en for Nord-Norge. Vinnerne i de to sør-avdelingene fikk direkte opprykk, mens vinneren i nord måtte i kvalifiseringspill mot toerne i sør-avdelingene. Først i 1980 ble systemet slik at de gode lagene rykket direkte opp uansett hvor i landet den kom fra.

     

    TIL kvailifiserte seg vel til øverste nivå første gang så seint som i 1986.

  9. Det er et par irritasjonsmomenter som jeg er stygt rett for at alltid vil være der, som et nokså håpløst travling system, dette med at spillet er sammensatt av så ufattelig mange soner / instancer så du må laste inn nye områder støtt og stadig, men jeg håper da hvert fall at du nå havner i samme "sone" som de du faktisk er i gruppe med i spillet? For selv ikke det var en selvfølge ved release, du kunne stå på nøyaktig samme sted som to av de andre som var i gruppe med deg uten å se fnurten av dem på grunn av du selv hadde blitt kastet inn i sone1, mens de var kastet inn i sone3 og sone5, noe som for meg er og blir et helt håpløst system.. En ting er mye lasting og heftig soneinndeling for å ha mulighet for såpass god grafikk i et MMO-spill, men at du da attpåtil skal spre spillerne utover forskjellige soner innenfor ett og samme området så spillere på en server faktisk blir delt inn i alt fra 6-12 forskjellige soner av en sone ødelegger mye av poenget med et MMO-spill om du spør meg.

     

    Orka ikke lese igjennom alt :) ...men tenkte jeg skulle kommentere akkurat dette med grupper og soner. Har selv spilt siden release, men aldri opplevd at man havner i forskjellige soner enn andre i gruppa. Kan jo selvfølgelig ha vært en bug en eller annen gang, men den er i så fall fikset. Det eneste er hvis du er i en annen sone enn resten av gruppa når du blir invitert. Antall soner på hvert sted varierer etter hvor mange spillere det er på, men sjeldent mer enn 5-6. Grunnen til at det er slik, er rett og slett pga performance. For mange spillere i samme sone, og systemet vil bryte helt sammen.

     

    For min del, synes jeg det er helt ok med flere instanser og soner. Heller det, enn dårligere grafikk og/eller dårligere ytelse.

     

    Ang bugs...som sagt har jeg spilt siden release for 2 år siden, og har egentlig ikke opplevd særlig mye bugs. Selvfølgelig har det vært noen; quests som ikke har funka, BK siege som ikke alltid er helt på nett. Men det meste som blir rapportert blir fikset. PVP-folka er kanskje ikke helt enig her, men det får så være :)

     

    Men én ting er jeg enig med deg i. Det spillet som kom i mai 2008, var nok ikke helt ferdig. Det har vel forsåvidt Funcom også sagt selv. Men etter at Craig Morrison tok over som game director, så har vel egentlig alt blitt bedre. Masse nytt innhold er lagt til etter at Morrison ble sjef, og det synes som det er der ressursene blir lagt inn. Blir spennende å se hva som kommer neste gang. Det eneste jeg har å utsette på spillet nå, er manglende revamp av guardian-klassen. Guard'en min er for tiden pensjonert i påvente av en fullstendig gjenoppbygging :)

  10. Endra litt...

    CORSAIR OBSIDIAN 800D

    INTEL CORE I7 930

    ASUS P6T DELUXE V2 X58 S-1366

    CORSAIR 6GB DDR3 INTEL I7 DOMINATOR GT 1866MHZ CL7

    SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB SATA/300 7200RPM 32MB

    SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB SATA/300 7200RPM 32MB

    Corsair HX750w

    XFX RADEON HD5870 1GB GDDR5 PCI-E DVI/HDMI/DP

     

    1366-rigg, litt lavere watt, 750w bør uansett være mer enn nok. Mulig jeg slenger på en SSD også.

    Faktisk ikke så mye dyrere enn utgangspunktet.

  11. Hei

    Vurderer å bruke endel av feriepenga på ny pc...har foreløpig funnet fram til disse komponentene:

     

    Intel Core i7 860

    Noctua NH-U9B SE2

    Asus P7P55D-E Deluxe

    OCZ DDR3 6GB Gold XTC 1600MHz

    Corsair HX850w

    XFX Radeon HD5870

    Intel 80GB X25-M SSD MLC

    2x Samsung Spinpoint 1TB 7200

    Corsair Obsidian 800D

     

    Greit oppsett, eller burde noe byttes ut? Ikke helt sikker på SSD enda, men regner med at det blir med på lasset. Skal primært brukes til gaming.

  12. Expansion skall visst være fra lvl 1 og opp. Det kommer tross alt en ny rase Kithai, så om man roller en ny character som er Kithai så vil nok den spawne i Kithai og man starter der. Neste character jeg skal lvle blir en fra Kithai. :)

     

    Stemmer at det er en ny rase, men du starter uansett i Tortage, og må igjennom der først. Den første sonen i Khitai er fra lvl 20-40.

  13. RBK tar frem tjuvtriksene ja når vi er i Tromsø. Demidov tok vel en spansk en i fjor og. Men å si at Tromsø fortjente poengene er å ta i. Ellers er jo hele landet ute etter å ta Annan, synes den begynner å bli litt old nå. Han river og sliter litt, men Rushfelt er ikke akkurat noe pusekatt heller.

     

    Hvem som fortjente poengene skal jeg ikke spekulere i, siden jeg ikke så annet enn oppsummeringa. Med Tromsø burde helt klart hatt straffe. At Annan bare river å sliter litt, må man vel ha feite RBK-briller for å mene :) Rush er vel ikke akkurat den som pleier å ramle lett, og lille Annan skal ta i skikkelig få å få han i bakken.

  14. Start tar torsdag imot Lillestrøm på Sør Arena. Fortsetter sørlendingene den sterke hjemmestatistikken, eller stikker romerikingene hjem med alle poengene i bagasjen?

     

    Hva tror dere om kampen? Kom gjerne med skadefravær og karantener på begge lag.

     

    Kan ihvertfall nevne at Starts Petter Bruer Hansen, Geir Ludvig Fevang, Owello og Mads Stokkelien (?) er usikre.

     

    Kan bli en morsom kamp. Et angrepsvillig Start mot et formsterkt LSK, som dessuten er solide defensivt. Trur nok LSK starter med samme mannskap som mot Sandefjord, med det ryktes at Sundgot blir satt ut. Da blir det vel Occean, Ujah eller Edwin som blir spissmakker til Sigurdarson. Edwin er nok den som er lengst unna er startplass akkurat nå.

     

    Tipper LSK stiller slik:

    Magnusson, Essediri, Pedersen, Kippe, Eriksen, Elyounoussi, Søgård, Nsaliwa, Nosa, Sigurdarson, Occean

     

    Ingen skader eller karantener, såvidt jeg veit.

×
×
  • Opprett ny...