Gå til innhold

egbertz

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av egbertz

  1. Hei.

     

    Jeg skal ta med meg noen Nexus One når jeg drar fra Norge til England i slutten av uke 2, begynnnelsen av uke 3.

    Sjekk her https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1189853&hl= eller send meg en PM, hvis du vil kjøpe en av dem:

     

    Jeg er ellers uenig i sammenligningene som gjøres her. Jeg har prøvd telefonen, og den er langt bedre enn HD2 etter min mening. På grunn av det lekre operativ-systemet, markedsplassen, og alle mulighetene den gir som du ikke får med WM 6.5 vil det være mer riktig å sammenligne den med en ulåst Iphone 3gs, som i dag koster ca. 7000 Nok i Norge.

     

    Da er denne her et dødsbillig alternativ.

  2. Hei.

     

    Nå har jeg bestilt kvota. 5 telefoner. Jeg blir i England til jeg får de levert. Det er ingen som vet nøyaktig hvor lang tid det tar enda, men med DHL ekspress regner jeg med at det er under en uke.

     

    Ja, jeg regget meg på forumet i går. Det betyr ingenting annet enn at jeg er fast leser av Amobil, men ikke så ivrig til å diskutere. Nå fikk jeg likevel en anledning til å bruke forumet.

     

    Alle som blir med på Powerbuy får selvfølgelig full info og gjerne et nummer jeg kan nås på.

     

    Som nevnt. Jeg tar med meg 5 telefoner. Det betyr at hvis du vil få en av de, så bør du være rask å sende meg en PM.

  3. Den kan sanslynligvis bestilles enklest hos USA-Scandinavia. De kjøper inn telefonen og sender den til deg i Norge. Enklere blir det ikke.

    http://usa-scandinavia.com/norwayindex.html

    http://www.facebook.com/group.php?gid=1361...2621&ref=ts

     

     

    Det er dyrere:

     

     

     

     

    Takk for E-posten og din interesse I vårt firma.

     

    Ja vi kan hjelpe deg med denne Nexus One mobiltelefonen. Den kommer på 575.29 usd inn til oss + vår handling fee 85.00 usd.

    Vi kan sende denne med DHL og hvis vi sender en telefon blir frakta 85.00 usd, men hvis du kjøper disse ilag med andre (3 stk) telefoner da blir prisen på frakt 42.50 per telefon.

     

    Så da blir prisen for en telefon alene med DHL totalt 745.29 usd FOB Carlsbad , California USA.

     

    Hvis du bestiller ilag med andre blir prisen 702.79 usd FOB Carlsbad California, USA.

     

    Vi sender ikke disse med posten fordi vi hadde mange iPhoner som ble stjålet gjennom posten, derfor er det trygt og raskt å sende med DHL.

     

    Håper dette var til hjelp. Si I fra om du vil bestille denne så sender vi en faktura til deg via E-post fra Paypal. Så snart som den er betalt bestiller vi telefonen for deg.

     

    Vennlig hilsen,

    Sunniva & Bente

     

     

     

    Jeg tror nok dette her https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1189853 er både enklere og raskere

  4. Jeg er nå på vei til England, et av de 4 landene det går ann å bestille Google telefonen Nexus One i. Dette er den kraftigste og mest avanserte Android telefonen til dags dato, den eneste med Android 2.1 og selges direkte fra Google. Sjekk google.com/phone for mer info. Dette er virkelig det heteste og rimeligste man kan få i dag.

     

    Jeg har tenkt å ta med en telefon hjem til meg selv, men får plass til minst et par telefoner til på elektronikk-kvota. Hvis det er noen som er interessert så send meg gjerne en PM.

    Hvis det er veldig mange som er interessert så skal jeg kanskje en tur til veldig snart så ta kontakt. Vi kan ikke vente til Google får rævva i gir med å prøve denne her i Norge :)

×
×
  • Opprett ny...