Gå til innhold

Hubble

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hubble

  1. Nei, har hørt rykter om at det omtrent er håpløst å fa tak i deler fra Dell til en anstendig pris.

     

    Jeg leste for en stund siden om en her på forumet som skulle bytte viften på sin Dell maskin etter at garantitiden var gått ut. Dells løsning var at han måtte sende inne maskinen til dem i Danmark for å få bytta vifta, totalpris var ca. Kr. 2000,-

     

     

    Jeg har forøvrig sett at det ligger en del vifter ute på ebay, men jeg vil helst kjøpe gjennom en norsk forhandler. Er det noen som vet om noen norske forhandlerer av vifter på 2,5x2,5x1 cm, 5 volt?

  2. Jeg vurderer å kjøpe en ” Asus SpaceLink Wireless Router 54 Mbps WL-500G” jeg har to pc’er som jeg har tenkt å kjøre trådløst, men jeg har også en imac som jeg ønsker å koble til produktet med kabel. Konfigureringen av Asus'en gjør jeg på en av mine pc'er.

     

    Det jeg lurer på er om jeg får koblet min imac til aksesspunktet? Fant ingen ting om dette hos komplett eller produsent. Er det noen som vet om dette går? :roll:

     

    ...og er det noen som har testet denne opp mot kabelmodem fra Telenor Avidi?

  3. Har nettopp fått tak i en Shuttle SN41G2, ser og hører at det er en liten vifte på northbridgen, nye SN45G leveres med passiv kjøler, omtrent samme hk.

     

    Har derfor tenkt å bytte ut viften med en passiv kjøler fra Zalman, som jeg har liggende:

     

    http://www.microplex.no/rubweb/php/rd.php?...MNB32J&toc=3870

     

    Er det noen som har forsøkt å bytte northbridgen viften i SN41G2 med en passiv kjøler? Går det greit? Blir det for varmt? :roll:

  4. Tydelig at du ikke har lett overalt. Ettersom  

    Den prisen er for eksempel det Apple selv tar for kortet.  

    www.apple.com/norwaystore

    729,-

     

    Maxicon er 60 kroner dyrere og skal ha 790,-  

    www.macx.no

     

    Så det skulle ikke være så vanskelig å få tak i ;)

     

    Ok, fant den men trur ikke den passer i min iMac. Er ikke den saken bare for iBook or PowerBook, altså "lap-topper"?

  5. Har planner om å sette opp et tråløst nettverk, trenger følgende utstyr router/aksesspunkt, Pci-tråløst nettverkskort (PC) og USB- tråløst nettverkskort (iMac).

     

    Mitt problem er at jeg ikke finner noe USB- tråløst nettverkskort som støtter min iMac. Har satt maks pris for alt sammen til kr. 2000-2500. Dvs. mac produkter som "AirPort" blir for dyrt. Kjører forøvrig Mac OS 9

     

    Noen som har noen forslag?

  6. Aopen lager to kabinetter av denne typen. Det ene inneholder en psu med 8 cm viften den andre psu med 12 cm vifte. Pass på at du får det med 12 cm psu vifte.

     

    Kjøpte et slikt kabinnett selv like føre ferien med 12 cm vifte, og er svært godt fonøyd. Meget støysvak psu.

     

    Det fulgte også med en 8 cm Kabinettviften, denne lager desverre for mye støy og ble derfor straks byttet ut med en PAPST 12dB.

  7. Oi! Jeg ligger på ca 55 grader, jeg. Kommer ned mot 50 når jeg etter å ha moddet og satt på en 80x80 enermax på full guffe... Har XP2000+

     

    Hvordan fikk du plass til 80x80 mm viften? Den som står på fra før er på 70x70 ikke sant? Brukte du 70mm til 80 mm vifte adapter?

     

    Høres veldig interessant ut det der. Kunne gjerne tenke meg å prøve det samme, kan du gi en liten forklaring på hvordan du monterte viften?

  8. Hvis det er støysvak PSU du er ute etter så kjøp denne fra Fortron/Source til Kr. 650,-. Har den selv og er svært godt fonøyd:

     

    http://www.microplex.no/rubweb/php/rd.php?...5060PN&toc=5025

     

    Jeg har tidligere forsøkt såkalte støysvake Enermax og Lepont, men disse kan ikke sammenlignes med den fra Fortron/Source.

     

    Ps! Se forøvrig mine innlegg om 12dB Papst i PSU

  9. Jeg forsøkte med Papst 80mm 12 dB vifter i en PSU jeg hadde for litt over et år siden. I mitt tilfelle så ble det alt for varmt, og PSU gikk til f...

     

    Jeg vil derfor ikke anbefale en slik løsning, men du kan jo alltids prøve med 19 dB vifter. Det beste derimot er nok å kjøpe en PSU med 12 cm vifte, disse er ekstremt støysvake. Sitter for øvrig i aopen sine nye kab. og selges løst på microplex. Har selv en slik PSU og er svært godt fornøyd.

  10. Fortron/Source 350W PSU med 120 mm vifte får du kjøpt hos Microplex for kr 645.

     

    Klikk her.

     

    Eller du kan kjøpe et aopen H600B kabinett på PSdata for ca kr.850,- da får du samme PSU. Hvis du ikke vil ha kabinettet så kan du jo alltids selge det på QXL. Begynn budrunden på Kr. 1,- og du vil garantert få en god pris. Det var det jeg gjorde, og jeg fikk en kjempe god pris for kabinettet.

     

    Forsøkte forøvrig med Papst 80mm 12 dB vifter i en PSU jeg hadde for litt over et år siden. I mitt tilfelle så ble det alt for varmt, og PSU gikk til f...Jeg vil derfor ikke anbefale en slik løsning. Husk at ved modifisering i PSUen så ryker garantien.

×
×
  • Opprett ny...