Gå til innhold

bbll

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bbll

  1. Takk for endel gode svar.

    Ser at noen poengterer at mennesker kan innse det gale de har gjort. Og da lurer jeg på, er det en god ide å konfrontert de idag og muligens erfart at de ikke er så jævlige lenger? (Ikke godt for meg å gå rundt å tro det finnes så onde mennesker. Hadde vært en god erfaring om jeg kunne sett at de har dårlig samvittighet.)

     

    Jeg er nødt til å gjøre noe. Jeg er på felgen og har ptsd. Ville vært trist om jeg gikk til en tidlig død fordi jeg ikke fikk ordnet opp i dette.

  2. Bestem deg da mann. I første post gir du inntrykk av at du ikke vil ha "overpowered" bass. I så måte er AKG'ene veldig bra for de er rimelig+ nøytrale. Beats har jeg ikke prøvd men ryktet er at de setter sin signatur på lyden og passer bra til RnB, HipHop.

    Men om headsett er nøytral eller ikke betyr nada for de som ikke mikser. Liker man lyden, liker man lyden.

    Så liker du god bass; gå for Beats.

  3.  

    Dette henger vel ikke helt på greip...?

     

    EDIT: Skjønner jo at den klokker ned pga temperatur, men det hjelper jo ingenting, temperaturen øker jo like ille..

     

    hehe, du må ikke se på den slik: temperaturkurven hører sammen med y-aksen på venstresiden og mhz-kurven henger sammen med y-aksen på høyresiden.

    Så du mener kortet er 140 grader varmt under 1111mhz....? :confused:

     

    Slik jeg forstår grafen viser den kun ved hvilket temperaturer clocken blir senket. Det at det står "time" under grafen er leif.

    Har selv testet temperatur ved langvarig load og den gikk aldri over 84 grader.

  4. Ganske idiotisk å reklamere med temperatur på gtx680 når den engang ikke passer.. Når custom pcb korta kommer har vel disse egen kjøler uansett..

     

    Hva så? Nesten alle skjermkort som selges er custom, uten at det fjerner behovet for bedre eller stillere kjøling.

     

    Personlig synes jeg det er synd vidtene som følger meg ikke går lavere enn 900 rpm

     

    AtW

    Så spørs det da hvor mye bedre denne er enn eksempelvis DCUII/TwinFrozrIII.. Trodde disse konkurrerte meget bra i markedet.

  5. Nei, han burde disable realtek'en om han ikke bruker den (dessuten virker det ikke som realtek driveren er problemet her iom det funket bra med bordhøytalerne,, antar de gikk på analog linje fra integrert lydkort).

     

    Som nevt før, du må oppgradere driverne til usb headsettet. Hvis det fortsatt er bøll bytter du til en annen usb port. Hvis det da fortsatt er bøll er driverne crappy.

  6. ah digg og være nvidia fanboi i disse dager :love:

    Og tenk om dette er kun midrange kortet.. og det kommer ett med dobbel die size.. nerde porno :fun:

    Selv om nVidia hadde hatt muligheten til å gi ut et "dobbel die size" kort nå ville de ikke ha gjort det. Jeg tror de smiler lurt på nvidia kontoret nå for jeg tror de har ganske mye headroom med kepler.

    GTX 680 tipper jeg bare ble tuna inn til å ligge rett over 7970. På denne måten kan de melke markedet og har alltid noe på lager. Hvis de tyna ut for mye nå ville det vært mindre å gå på for eksempelvis gtx 7xx.

×
×
  • Opprett ny...