Gå til innhold

stud27

Medlemmer
  • Innlegg

    404
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stud27

  1. Da er den kommet:

    Albumet er knallbra etter min meining. Solid og gjennomført heile veien. Stemma til John Arch fungerer som kniv i varmt smør i denne sjangeren.

     

    Musikkvideoen var overraskande bra.

     

    Den fungerte bra ja, og det er vel den eneste sangen som var kort nok til å lage en video til. Den blir litt rar for min del, ettersom jeg hører hvilke deler av lyrikken som er skrevet av Alder og ikke Arch (stilen er ulik). Min favorittsang er den første.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=aOCKhtaGwAE

  2. Ja, er ikke så mye her i tråden som jeg burde, hvorfor skal gitaristen skytes forresten? Er han for god?

     

    noen synes visst det. Det kan være vel verdt å sjekke ut broren også, Bobby Jarzombek.

     

    Neida, det er bare stud som sliter med mindreverdighetskomplekser.

     

    hahha

  3. Veldig interessant tema dette. Jeg tror "musikksmaken" (skjønt jeg egentlig ikke tror musikk har så mye med smak å gjøre, men la gå) gjenspeiler en persons modningsnivå. Jeg begynte som en stor Queen-fantast, gikk over til mer porgressive og psykadeliske greier, og havnet til slutt (eller nå) i jazzens verden. Jeg tror at det er hva man hører etter som endrer seg, for jeg husker å ha hørt på jazz i mine ungdomsår og tenkte "what, kan folk like dette mølet"? Men hørselen eller forståelsen, ja, personen endrer seg. Det er som å oppdage at det finnes andre universer enn det man fikk først, gjennom den komersielle indoktrineringen.

    • Liker 1
  4. Om man har god musikksmak vil man alltid si seg enig med meg, og glede seg over det.

     

     

    Pratet litt på Njiqahdda i går. Er midt i Roots to the Sky... nå, og dette er jo bare svada og tull. Håpløs musikk. Tull og tøys. Dritt, avføring, jødepels.

     

    Noen vil kanskje finne det litt smakløst å bruke ord som jødepels, men så er det jo ikke alle som har sodomist i navnet sitt heller da.

×
×
  • Opprett ny...