Gå til innhold

lakh

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lakh

  1. Kombinasjonen med superzoom og værtettnig kan slå godt an blant oss fjellfolk.. Men hva skjer inne i kameraet ved veldig høy luftfuktighet? Zoomer man ut og inn en del så kan det vel være en rissiko for at kameraet suger inn fuktig luft og når det er værtettet så stenger det fuktigheten inne og..? Eller har produsenten fysisk tettning mellom objektivdel og kamera? Venter i spenning på hvilken bilde kvalitet kameraet gir og på hvor høyt man kan tillate seg og gå på iso.

  2. Er enig der Roar, jeg har alt prøvd det ved at jeg rettet det opp litt, blir litt flau nå over at jeg ikke så det før jeg la det ut, men slik er det iblant.

    Tusen takk for konstruktive kommentaren!

    Takker så mye til Torhild og Nils C for kommentarene også!

     

    Godt Nytt år! :)

    Lars K.

  3. En litt 'snill' visning i reportasjen av Fujifilm FinePix HS50 EXR med et bilde rett forfra, da med tanke på faktisk størrelse. Viser ikke faktisk størrelse på objektiv. Zupersoom har en i mine øyne en godt potensiale som reisefølge på turer og ekspedisjoner hvor en ikke ønsker å dra med de mengdene som dSLR-utstyr fort baller på seg. Fujifilm er nesten dSLR i fysisk størrelse...Når det er sagt hadde det nesten kun vært Fujifilm i denne anbefalingen jeg hadde vurdert. Alle andre har djevelsens versjon av zoomstyring - motorisert.(Minste størrelse med zoom på videste setting)post-5746-0-05202200-1359138515_thumb.jpg

     

    Personlig liker jeg ikke motorzoom, dette ser tiltalende ut og det skal bli spennende og lese testene av dette kamera. Håper det gir bra bildekvalitet og gode ISO egenskaper, tror kamerat har en fremtid i reiseveska for mange da.

×
×
  • Opprett ny...