Gå til innhold

PureTamil

Medlemmer
  • Innlegg

    736
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PureTamil

  1. Bestilte en tid før påske portering av mitt trofaste privatnummer fra Telenor til MTU iom. at det er et uslåelig tilbud med god dekning.

     

    Mottok for noen dager siden "velkomstpakke" med SIM-kort og PIN/PUK.

     

    Portering var satt til å skulle skje i dag tidlig, men dette har de tydeligvis ikke greid å få til. Telefonen min er nå død, og om noen forsøker å ringe meg, kommer det lyder som fra en faksmaskin/modem i andre enden.

     

    Tenkte at dette må kunne løse seg med en telefon til MTU, men når jeg prøver 02688 får jeg opptattsignal (har prøvd en times tid)!

     

    Må si jeg ble meget skeptisk nå, og vurderer nesten retrett til den gamle statsmonopolisten allerede.

     

    Edit: skrivefeil

  2. Skuffende av Datakjeden.

     

    Jeg kan ikke skjønne hvordan de skal komme seg unna med dette; det burde jo være soleklart at du må få den nye utgaven til samme pris som den gamle om de er tomme på lageret sitt.

     

    Særlig graverende iom. at det ikke er snakk om en feilprising, men at Datakjeden har rotet/sullet med å ekspedere ordren din slik at de/grossisten gikk tom for den i mellomtiden.

     

    Er man med på leken må man tåle steken......

  3. Beklager å skuffe deg, men Gmail fungerer også som vanlig pop-konto. Akkurat det er meget smart av google: man kan få all mail inn på pc'ns favoritt-mail-klient, samtidig som all mail også ligger på nett (i tilfelle man bruker en annen pc).

     

    Med fare for å avspore tråden ytterligere, så må jeg si at du på ingen måte skuffer meg; selvsagt er jeg klar over at Gmail støtter POP3. For meg tjener dette til den nyttige funksjon at jeg kan skaffe meg et arkiv over eposten min som er tilgjengelig når jeg er frakoblet Internett.

     

    Det er helt meningsløst for meg å skulle bruke Gmail om jeg primært hadde brukt Outlook/Thunderbird/Eudora for å lese epost via POP3. Grunnen til at jeg bruker Gmail til min private epost er nettopp at jeg vil ha Googles innovative grensesnitt og funksjoner.

  4. Det er litt rart. Argumentene for å ikke bruke Opera er at den inneholder funksjoner folk heller vil ha egne applikasjoner for. Mail, IRC, Torrent, RSS osv. Men de samme folka bruker Firefox nettopp for at de kan inkludere en hel del ting i leseren som ordbok, gmail-plugin, del.ico.us osv.

    Jeg synes det er kraftig dobbeltmoral...

    For meg kvalifiserer Opera mer til web2.0 enn Firefox. Verktøy som dere inkluderer i Firefox, bruker jeg egen programvare for. Som sagt, plugins fra tredjeparter er skumle saker om man må prøve seg frem.

    7118693[/snapback]

     

    Om det var meg du siktet til synes jeg det er ganske freidig å tillegge meg meninger ang. Operas mail/IRC/torrent/RSS.

     

    Og nei, Opera er ikke like kompatibel når det kommer til Ajax som Firefox, jeg har sett dette med selvsyn mange, mange ganger.

     

    Videre:

    - Egen programvare for del.icio.us?

    - Gmail er webmail, med plugin får jeg automatisk beskjed når jeg mottar ny mail; kjempepraktisk

    - Ordboken er japansk og innebygd i nettleseren, ved å markere deler av teksten får jeg direkteoppslag i nettleseren, igjen, kjempepraktisk

  5. Jeg har brukt Opera i mange år, og var faktisk en av de som betalte for å bruke nettleseren. Nå har jeg gått over til Firefox.

     

    Årsaken? Opera er for liten til at den blir tatt hensyn til av utviklere; jeg nyter nå "extensions" i Firefox som Gmail-plugin, greasemonkey, del.icio.us, ordbok etc. Dette ville jeg ikke vært foruten i mitt nye web2.0-liv.

     

    Har også opplevd at Opera støttes dårligere på eksperimentelle web2.0/ajax-websider enn Firefox.

  6. Ja den boka har jeg kikket på mer enn en gang, tviler litt på om det er så mye ang fotografering, ser ut som forfatteren har svart belte i Photoshop...blir vel masse PRO tips om etterbehandling i PS

    7111461[/snapback]

     

    Om du ser litt på det som står om boka så skulle man jo tro at den først og fremst handler om hvordan man skal traktere et dSLR.

  7. Det er ikke rart Tine sin omsetning går opp i i år i forhold til et halvår i fjor hvor de tapte grunnet saken med Synnøve Finden ;)

     

    Tallene som ble presentert i fjor sommer var labre og viste hvordan Tine tapte markedsandeler. Hvor mye dette skyldtes Synnøve Finden saken kan man bare spekulere i.

    6999475[/snapback]

     

    Selv om en skulle tro det så var ikke akkurat nedgangen astronomisk: http://www.dagligvarehandelen.com/xp/pub/v...4.08.2005&tema=

     

    Coca-Cola har vel allerede solgt et par millioner flasker Zero tenker jeg, de ler hele veien til banken.

×
×
  • Opprett ny...