Gå til innhold

maiahi

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maiahi

  1. Jeg ser frem til MANGE timers kos i sofaen mens jeg utforsker alle områdene.

     

    Tror jeg kommer til å gjøre som i Red Dead Redemption, avstå fra fast travel. Man føler seg mer "inne" i spillet om man bruker bil, tog eller fly og faktisk tilbakelegger distansen.

     

    Har lovet meg selv at dette skal nytes i et bedagelig tempo, og hvor jeg etterhvert skal gå systematisk til verks for å finne alle secrets, easter eggs osv.

     

    Dette blir mitt første og siste spill i 2013.

     

    Er du meg?

    • Liker 2
  2. Du vil generelt at telefonen skal gi en rask og smidig brukeropplevelse. Jeg har selv en nexus 4 og anbefaler dette på det varmeste etter å ha sammenlignet med venners galaxy s3, iPhone 5 og Xperia Z. Så det er sagt er galaxyen like rask, men full av bloatware og gimmicks, og dessuten kjennes den plastikkaktig ut.

     

    iPhonen er for dyr og brukergrensesnittet er for enkelt for min smak, Xperiaen er ikke mye raskere og har ikke synlig bedre skjerm. Vanntetthet er pluss, men interfacet til sony er elendig.

  3. Kjører CM10.1RC1. Både fordi jeg selv bidrar til prosjektet men også fordi det er en rekke funksjoner jeg bruker mye.

     

    NFC-profiler, en rekke sikkerhetsmekansimer, bedre og skreddersybare quick-settings, bedre SMS-notifikasjoner, call statistics, osv. Samtidig er det særdeles stabilt da kodebasen er relativt godt kontrollert og ingenting blir lagt inn unødvendig. Så for meg er det som stock, bare bedre. :)

     

    Skal kikke litt mer inn på det, men har vanligvis aldri turt å legge inn nightlies fordi de ofte fører med seg ustabilitet og slikt. Vil du si det er på linje med stock når det kommer til stabilitet? Stock er imidlertid også langt fra perfekt.

  4. Er det noen som kjører noe annet enn stock på Nexus 4? Noen ROMs som eventuelt gir fordeler ovenfor stock? Pleier alltid å legge inn custom ROM etter noen uker, men her har jeg ennå ikke sett nytten.

     

    Så om noen kunne opplyst meg om hvilket ROM de bruker og fordelene ovenfor stock ville det vært flott :)

  5. LG er elendige på oppdateringer. Jeg hadde en LG optimus 2X som ble lovet Android 4 i over et år uten at den kom. Nå har jeg byttet til en nexus 4. Den ligger på rundt 3400, og får som kjent alle oppdateringer av android først og har ikke noe bloatware.

     

    Min personlige grunn til å velge den foran Galaxy s3 er at den er laget av glass og metall fremfor plast, at fargene på skjermen ikke er like overdrevne som på en AMOLED-skjerm og at den ikke er full av gimmick-apps.

     

    Av de to nevnte ville jeg likevel gått for Galaxy S3 fordi LG er noe drit og fordi 700 kroner ikke er en enorm forskjell.

  6. Tok å sammenlignet den snart 3 år gamle Galaxy S2 med den nye iPhone 5, og om jeg ikke tar helt feil så var speca omtrent det samme bare at iPhone 5 hadde høyere oppløsning og svakere batteri. "Da Schiller ble spurt om Apples produktplaner i Kina, uttalte Schiller at Apple utelukkende ville bruke den beste teknologien som var tilgjengelig på ethvert tidspunkt."Vel, finnes telefoner med 1.5 GHz Quad core, 2 GB RAM, 1080p skjermer osv osv, så hvorfor er det "bare" 1 GB RAM og "bare" en 1.2 GHz Dual core i iPhone 5 f.eks?

     

    Det er meningsløst å sammenlikne specs på tvers av operativsystemer. Apple optimiserer produktene deres til å kjøre mye bedre på lavere klokkehastigheter, og det er derfor den yter så bra og kjører så glatt.

  7. Ser ut som et årleit brett, men syns nexus 7 er et vesentlig bedre kjøp med bedre innmat, nfc og gps.Syns dere dunker på litt hardt når dere skriver at nexus 7 er nesten 1000,- dyrere, når den faktisk er under 500 kroner dyrere.

     

    Dessuten oppdateres nexus 7 fortere og støttes lengre, og jeg kan tenke meg det er noe bedre å holde i. Anbefaler alle å heller jobbe noen timer ekstra for å dekke mellomlegget.

    • Liker 2
  8. Har bare lest første side foreløpig, men jeg går i 1. klasse videregående, og er nettopp ferdig med ungdomsskolen. At man kan bli mobbet for hvilken mobiltelefon man har er kanskje sant (selv om jeg riktignok ikke har sett noe til det), men bakgrunnen for hvorfor man blir mobbet er ikke at man ikke til en hver tid har det nyeste av teknologi.

     

    Det blir heller en unnskyldning for å rakke ned på noen som står dårlig til sosialt sett. Løsningen blir da ikke å sørge for at barnet har en flunkende ny telefon hvert år, men å sørge for at barnet får venner og respekt på skolen. Ikke vær redd for å se på hva som faktisk må gjøres for å forhindre mobbing, og ikke bare hva en ønsker at skal fungere.

  9. De kommer sikkert til å ta all ære for teknologien (som har eksistert i mange år alt), og folket kommer til å la seg begeistre.....
    Neida, de kommer til å ta æren for å bruke teknologien på en måte som fungerer. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å skjønne forskjell.

     

    Jeg er enig i at de får teknologien til å fungere bedre, men Steve Jobs sa for eksempel rett ut at de hadde funnet opp multi touch, og det er feil.

    • Liker 2
  10. Ser lovende ut. Denne 5" full HD skjermen gjør jo skam på 70 % av dagens PCer som forsatt kjører 1366 x 768.. på 13-15" størrelse...

     

    Enig! Utrolig hvordan folk stadig vil ha høyere ppi-er på de håndholdte enhetene sine (selv når det overskrider noe så tullete som 400 ppi), mens de gladelig kjører windows på 1366x768.. Skulle ønske jeg så mer av høyoppløste PC- og TV-skjermer. Spesielt PC der man som kjent får vesentlig mer arbeidsplass.

  11. Dere fremstår som lite profesjonelle når dere gir et spill 9/10 og samtidig nominerer det til årets skuffelse. Det viser også hvor langt karakterinflasjonen innen spill har kommet. 8/10-spill er jo kun litt over middels, og 7/10 er middels(nesten på grensen til under middels). Når skal karakterene 4, 3, 2 og 1 brukes når de dårlige spillene får en 5-er?

    • Liker 1
  12. Nå skal jeg ta en liten vits: Et Apple-produkt er som en smultring. Mye utenpå, ingenting inni.

     

    Jeg bryr meg faktisk om brukeropplevelse. Det er ikke dermed sagt at jeg driter i brukeropplevelse bare fordi jeg ikke bruker et operativsystem med dritmye "eyecandy".

     

    Jeg greier meg helt fint med Windows, og trenger ikke alt "eyecandyet".

     

    Du skjønner åpenbart ikke hva jeg mener. Jeg mener at Apple sine produkter YTER bedre med dårligere spesifikasjoner. Hvem bryr seg om antall ghz så lenge mobilen aldri lagger og kan spille spill som krever ytelse i toppsjiktet.

     

    Angående kommentaren din om brukergrensesnitt, var det en helomvending fra det jeg faktisk snakket om. Jeg snakker der også om hvor bra den yter, ikke om det estetiske. Hvilket av OSene som er best å navigere i er personlig preferanse, men iOS har sine unektbare fordeler og Windows (og linux) har det samme.

     

    Et spørsmål til deg: Har du noen som helst ambisjoner om å åpne synet ditt, eller vil du bare argumentere imot Apple fordi du er litt ung og bare ser ting fra din side av saken?

    • Liker 1
  13. Det er to forskjellige økosystemer. At du sier du får mer for en 10 000-kroners pc enn en mac, viser bare at du kun vurderer etter harde specs og driter i brukeropplevelse.

    Hvorfor tror du iPhone 5 med sin 1.02ghz dual core yter bedre enn konkurrentene når det gjelder glatthet og lignende i menyer og nettsurfing? På grunn av optimisering.

     

    På samme måte er det med macs, du får en mer sømløs pakke om du kjøper mac, men du går glipp av valgfriheten til windows. Selv kjører jeg windows og android fordi jeg liker valgfrihet og ikke har noe imot å måtte tweake for å få enheten min akkurat slik jeg vil ha den, men jeg har absolutt ingen problemer med å se at andre mener noe annet enn meg, og at det andre økosystemet passer bedre deres behov og grad av interesse.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...