Gå til innhold

Chieftec

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chieftec

  1. Jeg TROR ikke pc-en blir bedre av å kjøpe en Medion pc....! Den gamle pc-en ligger på havets bunn og jeg kjøper en ny en.... Dersom noe feiler den nye, pælmer jeg pc-en opp til Elkjøp, og jeg driter i hvor de sender den, eller hva de gjør med den, bare at når jeg får igjen pc-en så virker den...!

     

    Driver feil.. Også noe jeg foreslo for Komplett, men de sa at det ikke kunne være det fordi de hadde lagt inn alle de nyeste driverene og flashet inn nytt BIOS...

    Jeg har til gjengjeld ikke mye peiling innen data...

  2. Å bygge pc selv er uaktuelt..!

    Alle de gamle pc-ene mine har bekjente eller Komplett.no satt sammen...

    Dette med dårlig erfaring.. Den siste pc-en jeg kjøpte som ble satt sammen av Komplett.no for snart 2 år siden har ikke virket sånn som den skal siden Dag 1!!!

    Pc-en restartet ustanselig flere ganger for dag uavhengig av hva jeg gjorde..!

    Pc-en var på reparasjon til både Komplett og andre steder!! Komplett påsto at det ikke var noe galt med pc-en, og returnerte den, men den restartet likevel!!

    Hos FS Data ble jeg fortalt at det var noe galt med minne brikken, men at det nå var fikset.. Pc-en restartet uansett!!! Lånte nye deler som: Minne brikke, Cpu, kjølevifte, skjermkortet o.s.v. og satte inn, en for en..! Byttet alle deler bortsett fra hovedkortet... Pc-en restartet..!! Sendte hovedkortet inn til Komplett som sa at det funket som det skulle...!!!!! Pc-en restartet........!!! Pc-en ligger nå på havets bunn og jeg er på leting etter en ny ferdigbygd pc...!

×
×
  • Opprett ny...