Gå til innhold

redface

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av redface

  1. Morrowind er det første RPG-spiller jeg virkelig SPILTE! Etter det har jeg fått sansen for RPG og jeg må si jeg har tilbrakt noen måneder med å loife rundt i Final Fantasy også... ;) Har ikke så sansen for FF VII som så mange andre har, men det er vel fordi jeg plagdes veldig mye der og at det var vel mye japansk animasjon over det eller noe slikt. Er mye slikt på FF VIII også, men der er det mere "virkelige" figurer og bedre grafikk. Spiller FF VIII fortsatt jeg. Har ikke maskineri til å spille KOTOR, men det jeg har prøvd, har mildt sagt virket lovende og jeg skal prøve det så snart jeg har bedre maskin(som forhåpentligvis ikke er for lenge til). Redface over og ut! =)

  2. - Public Beta info:

     

    Due to yet more sucky scheduling, we're having to delay the Public MEMod Beta 1 release a bit more. (...)

     

     

    Author: Daerk - Thursday, January 1st, 2004

     

    Har enda ikke sett noe til den. :(

    1januar bare? det er jo 5mnd siden.. nå skulle d da vært kommet noe som er verdt å teste da? :)

  3. Jeg fant det i den grotta der du får corprus disease. Ligger på samme "øya" som Gnaar Mok om jeg ikke husker feil. Hula heter noe sånt som Ilunibi eller... Ligger nede hos han sjefen som levere budskapet ifra *jernteppe igjen*... ja, han guden du ikke e så go venn me! :p Ligger BAK en kasse der. Kan ikke unngå å se den, der den ligger å skinner.. :D

  4. Og: jeg hadde nok gått for Acer her. Den har 512Mb Ram og det teller en god del! Xp2600 yter nok ikke så ille den heller. Mener og tro at denne maskinen også har DVD-spiller og CD-brenner? Finner ikke den her maskinen på Acer.no sine nettsider og heller ikke hvis jeg søker der, men spesifikasjonene til "lillebroren" og "storebroren" har DVD-brenner, så skulle forundre meg kraftig om den maskinen du har her om ikke annet har CD-brenner. Kan hende DVD-brenner også, selv om det ikke virker sannsynlig når man ser prisen..

    Enkelt å greit. Google litt så finner du mere ut.. har ikke tid selv ;) Ser ut som ett godt kjøp anyway.. :)

  5. Skulle gjerne også ha sett en hvor du har ifra at p4 er dårligere som athlon xp på bærbare. Det er vel heller slik at xp er valget for de som vil ha en billig prossesor, men ikke vil ha Celeron tenker jeg. Har gode erfaringer med Athlon Xp her på jobb, men har mine tvil om at de yter bedre som en p4 m. Kan noen med bedre peiling svare her, please?

  6. du kan også lete i ghostgate.. uhyre lett å stjele seg en glassarmor der... bare litt chameleon-effekt kombinert med litt snike-skills, så går det unna som bare det.. husker ikke om du får det komplett da, men hvis det ikke er komplett, så kan du jo bare terge på deg ett par av de folkene der som har full glassarmor.. litt mer tungvint seff, men det er nå sånn det engang er...

  7. Det som dere ikke nevner her er stabilitet... Bedre ytelse gir deg større garanti for at maskinen plutselig ikke henger seg osv.. Hmmm... ja, syns bare jeg skulle slenge inn det her innspillet. Ellers så sier du(bøgge bakken) at du kan ikke gå for linux fordi at dere har masse spesialprogrammer som ikke passer med linux. Litt senere i posten så sier du at det kun er officepakken og sånt som skal kjøres? Vel, ikke vet jeg, men da er faktisk skolelinux eller linux generelt like greit.. Vi har ett RENT windows-basert nettverk her på skolen, men nå merker jeg det på stemningen, ikke bare her på kontoret, men også hos flere av de ansatte lærerne her, at de blir oppgitt over windows og hva som egentlig skjer med de. Så nå har vi da planlagt å sette opp ett testrom hvor linux skal innstalleres og alle skal ha tilgang for å gå inn å se på om de liker det eller ikke. Med tanke på opplæring så er det en metode som vi bruker litt her, og det er opplæring av såkalte "super-brukere". Disse er kanskje interesert i data fra før av og kan endel, pluss at de får litt informasjon fra oss om diverse ting som kan være nyttig, så slipper vi endel av all denne brukerstøtten. Vel, jeg skal iallefall komme med tilbakemeldinger når linux-prosjektet vårt er over, men håper at det var noen som ble litt opplyst og fikk lyst til å prøve noe nytt. Sånn helt på tampen bare.. Jeg har ikke snøøøøøring på linux, så dette er helt nytt for meg også. Men vi skal alle lære engang... :yes:

     

    Jeje, nå får dere plukke ut det dere synes så vettig ut, og tenke over det. for dette svaret ble sånn der "vi skriv alt det vi kommer på i den her sammenhengen"-opplegg.. :blush:

  8. [quote name='Treblad' date='04/02/2004 : 14:45'] Jeg er vel rundt level 35 nå, med 100 i strength, 100 i long blade, full daedric armour, full glass armour, daerdric dai-kantana, osv, osv (har de lagret i mitt kosssteligste hus), men fremdeles har jeg ikke tatt ordentlig fatt på main-questen. Trives godt med å bare henge rundt, samle på godsaker, stjele, kjøpe, selge, etc, etc. :green: [/quote]
    Det er det som vi alle liker med morrowind tror jeg... :) Jeg bruker å jobbe på en quest ettersom jeg kommer til de forskjellige byene... Gidder ikke hoppe fra ene enden av kartet til den andre for en quest... I morrowind skal man ha god tid... :cool:
×
×
  • Opprett ny...