Gå til innhold

Ooze

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ooze

  1. Jeg leter etter en projektor jeg kan sette opp så jeg kan ligge i senga å se film, leter derfor etter en som er så liten som mulig.

     

    Har sett litt på dissen men aner ikke om de er verdt å gå for. http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/projektor_og_lerret/portabel-projektor

     

    Er noen av de å anbefalle? Skal da kjøre film fra bærbar å ikke minnekort i selve projektoren.

    Hadde det vært billigere å bestilt fra utlandet? Er fattig student så har ikke mange tusen å bruke på projektor men kan kansje bruke opptil 3000kr om mulig.

  2. Jeg spør ett spørsmål som sikkert er tatt opp mange ganger før. Hvordan er det med jobb og synlige tatoveringer for tiden?

    Har selv bare tatovert fingrene, noe som ikke har stoppet meg før men etter et fint uhell på glatt asfalt endte jeg opp med noen stygge arr på høyre hånda jeg kunne tenkt meg å tatovere over.

    Er det like strengt med jobb og synlige tatoveringer som før eller? Skjønner jo at det kommer ann på jobben, er du bedriftens ansikt utad er det jo noe helt annet. Men det var jo for en tid siden så mye styr rundt dette.

  3. Aner ikke hvorfor jeg altid blir deppa i jule tiden men jeg er nok ikke den eneste.

    Jeg fikk sparken fra jobben rett før jul så for å redde mitt eget skinn måtte jeg bruke pengene på regninger og fikk da ikke råd til julegaver. Jeg føler meg så slem da jeg får gaver men ikke kan gi noe tilbake.

    Og dette er min første jul uten en kjæreste, er vel ikke bare meg som ønsker seg kjæreste til jul vil jeg tro.

  4. Jeg har akkurat kjøpt en sony ericsson xperia play, satte inn sim kortet men mobilen finner ikke noe nettverk.

    Det eneste som står er "ingen tjeneste" "nettverk ikke tilgjengelig" å da jeg prøver å velge det manuelt får jeg bare beskjeden "sim kortet tillater ikke tilkobling til dette nettverket"

    Mobilen skulle ikke være opperatør låst heller.

     

    Hva er galt og hvordan fikser jeg dette? Sim kortet fungerer helt fint i andre mobiler.

  5. Jeg har bestilt derfra før så de sender til norge ja men det tok sin tid, tror jeg ventet 4 uker før de dukket opp i posten. Jeg bestilte da silikon tuneller med tykkere kant på 25mm og jeg vet ikke om jeg bare var uheldig men de var feil lagd, de var ikke ordentlig skjært ut i midten og så bare halvferdige ut. Dette kan da bare ha vært uheldig med meg.

     

    Uansett syntes jeg leveringstid var litt vel lenge, vet de har samme som de du vil ha med samme farge også på pinpoint, tror du kan bestille de rett fra pinpoint sin nettside om du ikke bor i oslo området.

×
×
  • Opprett ny...