Gå til innhold

DinkNip

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DinkNip

  1. Noen her som har spilt dette? Er en stund siden jeg gikk gjennom Syberia og det merkes =|

    Er i kapittel 3 og skal ta fingeravtrykk fra flaska jeg henta fra Kolar, står foran benken i politistasjonen og prøver frenetisk å trykke på alt som er både med og uten flaska, men eneste hun sier er "This is used to lift fingerprints"

    Har leita høyt og lavt etter hint/tips, men i eneste faq'en jeg har funnet så står det at jeg skal åpne boksen med pulver først, men det eneste som skjer er at hun står på sitt "This is used to lift fingerprints"

    Er helt fantastisk irriterende, er ikke en gang ett puzzle jeg står fast på, hvis noen kan hjelpe så er jeg evig takknemlig

  2. har en HP ScanJet 4300C som jeg ikke har brukt på en god stund, og nå når jeg tok den frem igjen fikk jeg problemer. Scanneren går akkurat som normalt, alt fungerer som det skal, men bildescanningen blir helt svart. Noen som har erfart noe lignende eller vet hva som er galt? Er for så vidt ingen krise om scanneren er død, men alltid kjipt når noe harware kneler

  3. hva f*#n går det av spillutviklere for tiden?! hvis det ikke kommer coop til pc også så kan doom3 brenne i h%#&"%#.... blir bare mer og mer irritert på microsoft og den forbanna xbox'n sin, det var jo coop som gjorde de originale doom spilla geniale, når jeg tenker over det finnes det forsvinnende lite spill på markedet som tilbyr skikkelig coop modus, dette savner jeg stort!

     

    godt å få letta på trykket...

    ps: ikke noe vondt ment mot xbox eiere, de er jo forsåvidt heldige :)

×
×
  • Opprett ny...