Gå til innhold

vipone

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vipone

  1. Heisann, lenge siden jeg har vært innom denne tråden nå! :)

    Jeg har et spørsmål ang. snånn fjernutlæser / fjernkontroll, og det er: hva er egentlig forskjellen mellom en fjernkontroll og fjernutløser? Tenkte å stikke innom en FotoVideo butikk for å kjøpe det der, men på hjemmesidene er det en egen kategori for hver av de, noe som åpenbart betyr at må være en forskjell.

  2. Hei!

    Jeg har tenkt å kjøpe en Bear Grylls kniv til en ganske så stor fan i familien, og fant ut at de koster 689 kr på XXL.no:

    http://www.xxl.no/jakt-vaapen/kniver-oekser/kniver/bear-grylls-knife-ultimate-fb-1075432

     

    Etter litt leting på nettet, fant jeg ut at de koster $42,25 på Amazon.com, eller ca. 250 kr:

    http://www.amazon.com/Gerber-31-000751-Survival-Ultimate-Serrated/dp/B003R0LSMO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324209688&sr=8-1

     

    Jeg har aldri kjøpt noe derfra før og har derfor et par spørsmål:

    1. Vil jeg få dette levert før julaften (det er 18. desember i dag)?

    2. Vil det komme noen fraktkostnader i tillegg, og hva vil dette evt. være på?

     

     

    Håper på litt raske svar :)

  3. Ok, har funnet ut at jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe dette teleskopet mens det fortsatt er på tilbud:

    http://www.dinkikkert.no/teleskop/celestron/celestron-astromaster-130-eq

     

    Men er det noen som vet om det går an å feste en sånn t-ring / t-adapter til det, slik at jeg kan feste speilreflekskameraet mitt til det? Jeg har forresten et 550D, vil det eventuelt passe?

  4. Din Kikkert (Japan Foto) http://www.dinkikkert.no/teleskop/

     

    Wow, den siden likte jeg! Veldig gjennomført med all informasjonen om teleskopene også. Nettsiden eies av Japan Photo, da vil det vel være mulig å få tak i de teleskopene i en Japan Photo-butikk?

    Og forresten, noen som vet om det er ett eller to sikter på de teleskopene?

    Hei, tusen takk for skrytt, DinKikkert er et rent nettbutikk, men alle JP butikker kan får tak i varene. Det betyr der at butikkene må bestiller fra sentrallager som medfører 1-2 dager leveringstid...

    Vi har allerede 9 ulike webbutikker og kommer til å åpne sånn 15-20 stk til, så helt umulig å lagerføre alle varene i de fysiske butikkene :-)

     

    Stephan

    Vil det si at det er mulig å bestille på nett, og deretter hente i butikk?

  5. Heisann,

    Jeg vurderer å kjøpe et faststående teleskop / kikkert til hytta fordi vi har ganske god utsikt over havet derfra. Har sett litt rundt på nettet, men de teleskopene jeg finner egner seg best mot himmelen. Så er det noen som vet om noen som funker bra både til landskaptitting og himmelen om natta?

     

    Jeg ser helst etter et teleskop til maks 2500 kr. Man bør også kunne se gjennom det med to øyne (har bare funnet teleskop med ett sikte), men det er ikke et must. Helst bør det finnes i en butikk i Oslo, men nettbutikker er også greit. Ikke brukt.

     

    På forhånd takk :)

  6. I M-modus kan du sette lukkertid over 30s - den går over i Bulb-modus, hvor du den eksponerer til du trykker på utløseren igjen.

    Altså jeg trykker en gang, venter så lenge jeg vil, og trykker igjen får at bildet skal bli tatt? Eller trykker, holder nede knappen så lenge jeg vil at lukkertiden skal vare?

     

     

    Og noen som vet om noen konkrete fjernkontroller kompatible med BULB?

  7. Hei!

    Kom over noen bilder med en ganske kul effekt, og lurte på om noen kanskje kunne fortelle meg hvordan jeg får det til?

     

    Bildene er her:

    http://500px.com/photo/812481

    http://500px.com/photo/670353

     

    Jeg skjønner at man må bruke lang lukkertid, men jeg får ikke til lengre enn 30 sekunder på mitt 550D, og lurte også på om det er mulig med det kameraet?

     

    På forhånd takk!

  8. Den Canon 10-22 eller Sigma 8-16 virker lovende. Men ekstra blits trenger jeg ikke. Stativ har jeg, og makroobjektiv tror jeg ikke at jeg skal he som et nr 2 objektiv. Men det er vel ingen som vet om noen spesielt bra teleobjektiver til under 6000,-? Har søkt litt rundt og sett på tilbakemeldinger, men har hittil ikke funnet noen av spesielt intressante.

     

    Ellers setter jeg pris på all tilbakemeldingen jeg har fått så langt! :D

  9. Heisann!

    Jeg vurderer å kjøpe / ønske meg et ekstra objektiv til mitt 550D, i tillegg til mitt Sigma 17-70 F2.8-4 objektiv. Jeg lurte derfor på om dere har noen tips og anbefalinger? Jeg fotograferer mest landskap og by, og har vurdert er 50mm, men har ikke satt meg så veldig inn i dette med objektiver og fotografering. Jeg har veldig lyst til å lære mer så håper på noen kloke svar her inne! :p.

     

    Lurer også på om noen har noen filtere å anbefale, her er jeg helt blank så greit å begrunne svar :)

     

    Setter pris på tilbakemeldig og takk på forhånd!

  10. Hei!

    I dag når jeg skrudde på PS3'en min og startet Modern Warfare 3 var det ingenting som skjedde. Hele skjermen var helt svart, og jeg skrudde av og på PS3'en og prøvde på nytt. Det hjlp ikke. Jeg prøvde da å dra ut strømledningen og sette den inn igjen, men uten hell.

     

    Etter det oppdaget jeg at heller ingen av vennene mine dukket opp på den vennelista helt til høyre på menyen, selv om jeg var koblet til internett. Jeg prøvde å ta en sånn nettverkstest (tror jeg) og alt var perfekt, men vennene dukket fortsatt ikke opp.

     

    Er det noen som vet hva slags problemer jeg har, og hvordan jeg får fiksa det? Setter STOR pris på all slags hjelp jeg kan få!

     

    På forhånds takk :)

×
×
  • Opprett ny...