Gå til innhold

MariaO

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MariaO

  1. Nei, er heller at mitt blodtrykk blir for lavt - legen sa noe om at mitt autonome nervesystem slapper for mye av og og ikke kompenserer for trykkfall da jeg reiser meg opp fra sittende/liggende stilling. Har du noen råd ift. det?

     

    Ingen erfaring, men det høres litt farlig ut å bare besvime sånn uten videre..? Bruke hjelm?

     

    Haha, ja, får kjøpe meg en hjelm og gå med den hele tiden - kan jo også pakke meg selv inn i bobleplast også! ;-)

  2. Hei!

     

    Merk! Er under utredning, dagens diagnose er vasovagal synkope, men har vært innom SVT (Supra ventrikulær tachykardi) og P.O.T.S (Postural ortostatisk tachykardi syndrom) etter mange besøk og undersøkelser på både Riksen og Ullevål sykehus.

     

    Det begynte i mai 2010, jeg bakte kake og mens jeg sto og rørte deigen gikk jeg rett i bakken - tenkte det var grunnet dehydrering og tenkte ikke stort mer over det, men besvimte stadig mer og oftere med tiden som, kontaktet lege og ble sendt til sykehus der jeg fikk diagnostisert SVT og skulle inn til ablasjon - noe som ikke ble vellykket. Videre gang ble diverse vippetester, EKG-er og implantering av EKG på brystkassen i løpet av året 2011. I år har legene gått vekk fra SVT og POTS da de tror det er vasovagal synkope - jeg har blitt rådet til å lære meg mindfullness for å lære meg å kontrollere blodtrykket da de tror det har med at jeg besvimer.

     

    Men som overskriften tilsier har jeg nå besvimt 16 ganger de siste 4 dager og jeg er dritlei besvimelser, fall og blåmerker - derfor undrer jeg om noen andre har erfaring med dette og har noen råd?

  3. Hei. Jeg er ny på forumet, og trenger hjelp fra dere :) JEg har da kommet opp i norsk muntlig eksamen (10.trinn). Tema er Konflikt. Vi skal lage en framføring med en presentasjon av temaet ''konflikt'' som viser ulike sider ved norsk faget. Tekstutvalget kan bestå av litteratur, teater og film, tekster fra informasjons- og underholdningsmedier, reklame og kunst.

    Dette er oppgaven. Jeg har tenkt å fortelle litt om hva en konflikt er osv. Bare en kort innledning. Så skal vi velge ut et emne som fordyper oss i innenfor konflikt. Noen som har forslag til hva dette kan være? :)

     

    Takker for hjelp!

     

    Hmm, innenfor teater kan du alternativt fordype deg i konflikten i Romeo og Juliet av Shakespeare. Der har du jo konflikten som oppstår mellom de to familiene til Romeo og Juliet. Et annet tips er så gjennom tekster du har lest opp gjennom årene på ungdomsskolen i norsk, noveller for eksempel. Velg deg ut en tekst med en klar konflikt.

    Lykke til! :thumbup:

  4. Hei, jeg har kommet opp i matte prøvemuntlig. Oppgaven heter "Hallen"

    Hallen er en flerbruks hall i Vestfossen.

     

    Der hvor stikkordene er:

     

    -Show

    -Billettinntekter

    -Budsjett

    -Planlegging

    -Areal

    -Tidsskjema

    -Salg

    -Fart tid streking.

     

    Også står det bruk fantasien og prøv å få inn diverse temaer fra mattematikken, for eksempel prosent, statistikk, sannsynlighet, mål, areal, volum, geometri, likninger, ulikheter, tetthet, funksjoner, formler og mer.

     

    Trenger hjelp!

     

    Tenk etter hva du kan innenfor matematikk, gjør ikke oppgaven mer krevende og vanskligere enn hva du kan 100 % innenfor matematikken. Er bedre å gjøre enkle, middels oppgaver enn å satse på vanskelig oppgaver som du ikke skjønner bæret av når du står der og skal fremføre det for sensor og lærer. Sats på enkelt,men solid! :thumbup:

  5. Nå har jeg kjøpt LE fra Coop Obs! til 499, 100 kroner billigere enn på Elkjøp! :p

     

    Nei

     

    http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/El_GetCMSContent-Start?ContentKey=25342&MenuId=

    "Prisen på internett kan avvike fra prisen i våre butikker."

     

    Så bestill på nett da ??

    Hvorfor i all verden skal jeg bestille på nett? Jeg har jo spillet liggende klart til bruk, så jeg gidder ikke vente en uke om så jeg sparer 100 kroner.

     

    er bare å si at du skal ha det til internettprisen det. gjør jeg alltid når jeg handler hos lefdal. regner med elkjøp kjører samme prinsipp.

     

    Jeg kjøpte mitt, som ennå ikke er levert, på elkjop.no til 399 først i uken. LE-versjonen, så også idag at det var satt opp med 100 ,-

     

    Flaks for meg :new_woot:

  6. Bra at jeg er den eneste som ikke har fått spillet fra elkjøp enda :hrm:

     

    Hvis jeg ikke får det imorgen, så må jeg vente til tirsdag :thumbdown:

     

     

    Samme her, bestilte fra elkjøp først i uken, ennå ikke kommet. Om det ikke kommer i morgen går jeg på GameStop og kjøper det der, orker ikke vente til tirsdag. :hrm::realmad:

×
×
  • Opprett ny...