Gå til innhold

Kujta

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kujta

  1. Hei,

     

    Kom opp i ToF2 muntlig og jeg trakk temaet: Fukushima-ulykken

    Denne artikkelen: http://www.nrpa.no/dav/7eea1096f0.pdf og det jeg skal jobbe ut ifra er den artikkelen.

     

    Del A går ut på at jeg skal utarbeide en problemstilling ut ifra artikkelen over, og så lage et foredrag om temaet som inneholder problemstillingen.

     

    Er ikke den beste til å komme med en god problemstilling, noen tips?

     

    - Kujta

  2. Er det noen her som spiller på NA serveren? Har 3-4 accounts på NA serveren som er lvl 30 og en lvl 11 på EU West. Har prøvd å lvle EU West accounten til 30 slik at jeg får spilt med norske spillere, men jeg får ikke lyst til å spille uten noen partner og uten runes og masteries.

     

    Noen tips?

     

    NA: Kujta (elo: 146x og over 2k normal wins), Cheeba (elo: 176x og over 700 normal wins) og blero (elo: 164x og over 500 normal wins)

     

    EU West: Acetylsalicacyde (er lvl 11, har rundt 20-30 games totalt)

  3. Summoner Name: Kujta

    Server: NA

    Role: Overall, for det meste AP carry eller Ranged AD

    Champions: Graves, Kassadin, Caitlyn, Malzahar, Brand, Veigar, Sion(AP)

    Elo: 1276

    W/L: Ranked 18-15, Normal 1559, 128x

     

     

    Grunnen til at jeg spiller på US er bare simpelthen at jeg startet å spille med en kompis fra USA. Gidder ikke starte på nytt på EU, selv om jeg prøvde i en periode (er lvl 13 eller noe sånt på EU West).

    • Liker 1
  4. Ja, du går inn på store, så under fanen "other" kan du bytte server. Du får et gratis flytt, etter det må du betale 2600 RP.

    Thanks :D vi får se hvordan det går med folk fra øst-europa før jeg eventuelt bytter til west.

    Har alle problemer med å logge inn/starte et game nå?

     

    Jeg har ihvertfall. Prøvde å starte et game og så fikk jeg en error som gjorde at klienten ble lukket. Nå sitter jeg i en queue på 45min...

  5. Men den er vel fortsatt basert på adobe air? Trodde det bare var selve patcheren som var ny, men om du har en link til previews eller noe så hadde det vært sweet. Men som sagt så tror jeg bare det er patcheren og ikke hele launcheren.

     

    Formaterte PC-en for 2 dager tilbake og når jeg installerte LoL på nytt så fikk jeg den nye launcheren.

  6. Hadde den mest irriterendes buggen igår, så ut som en av Championene hadde så å si 0 HP, og han ene sto atmed et tårn. Så jeg kjørte på med immunity med Poppy og tenkte at dette ville bli et lett kill. Men han ville jo ikke dø! Fikk det til med 60 hp igjen..

     

    Viste seg at han hadde fullt liv (Xin Zhao) .. og den buggen fortsette hele bretttet, så jeg måtte eventuellt trykke på han for å få frem hvor mye liv han hadde igjen.

     

    skjedde ett par ganger igår med meg ihvertfall. Spilte DPS Jarvan og så kommer en malphite med bare 4 bars igjen (450hp), bruker ulti på han og treffer han ett par ganger med skills og whatnot og så ser jeg plutselig at livet går fra 450 til 2300...

  7. Spiller jeg med lvl 8 folk så havner jeg bare på 20-0-0 i kills egentlig =/ No offence.

     

    skjønner, liker bare ikke å gå i Solo Queues som lvl 8 hele tiden. Vil heller spille på min lvl 30 på US i Solo Queues enn EU solo Queues som lvl 8. Men finner jeg noen å spille med er vell arranged bedre, uansett lvl. Får vell bare kjøpe XP boost igjen. Kjøpte 7dagers XP boost, men spilte ikke mer enn 6 matches på en uke :p

  8. Det som er irriterende med Brand er de som altså bruker E-Q-W comboen, bruker den dog selv når jeg spiller han, men når han er mot meg er det hvertfall 60% av livet mitt som går bort visst han treffer med alle 3. Caitlyn tar Brand ut enkelt i mid da Caitlyn har helt syk range på skills og auto attacks. AD runes og max på Q tidlig så er du garantert et par kills uansett hvem det er i mid, passe på ganks selvfølgelig.

     

    Forresten, er det noen som ikke bryr seg om de spiller med en low level? er lvl 7-8 på EU, men det hadde vært kult å spille med noen norske :p

  9. Kom hit for å spørre hva folk synes om Brand, trodde at EU og US hadde downtime samtidig, men der tok jeg feil. For de som vil spille LoL er det bare å joine US til EU er oppe.

     

    Her er en enkel måte og skifte mellom US og EU:

    Visst du er på EU klienten og vil skifte til US så kopierer du US koden og finner lol.properties i C:\Riot Games\League of Legends\air (ganske sikker på at de fleste ikke har LoL filene på samme sted. Du kan høyreklikke på "play League of Legends" på skrivebord og deretter trykke på "Åpne Filplassering"). åpne lol.properties og erstatt koden med den som står under. Deretter bare starter du klienten og logger inn! Når du vil skifte tilbake er det bare å gjøre det samme, men selvfølgelig erstatte den koden som står i lol.properties med den andre.

     

    EU

    host=prod.eu.lol.riotgames.com
    xmpp_server_url=chat.eu.lol.riotgames.com
    xmpp_accept_self_signed_cert=true
    enableTutorialGame=true
    lobbyLandingURL=http://www.leagueoflegends.com/pvpnet_landing
    ladderURL=http://www.leagueoflegends.com/ladders
    storyPageURL=http://www.leagueoflegends.com/story
    lq_uri=https://lq.eu.lol.riotgames.com/login-queue/rest/queue
    

     

    US

    host=beta.lol.riotgames.com
    xmpp_server_url=chat.na.lol.riotgames.com
    xmpp_accept_self_signed_cert=true
    enableTutorialGame=true
    lobbyLandingURL=http://www.leagueoflegends.com/pvpnet_landing
    ladderURL=http://www.leagueoflegends.com/ladders
    storyPageURL=http://www.leagueoflegends.com/story
    lq_uri=https://lq.na.lol.riotgames.com/login-queue/rest/queue 

    • Liker 2
  10. Antar at du spiller på EU, og de fleste som spiller på EU serveren skriver dårlig engelsk eller så kan de ikke engelsk i det hele tatt. Spiller selv på US, selvom jeg har spilt på EU til tider, så mener jeg at US er mye bedre når det gjelder balanserte games. Det er en del folk fra Europa og mellom-amerika som spiller også og som ikke kan engelsk, men mesteparten kan engelsk.

     

    Sier ikke at US er bedre enn EU på noen måte, ser saken fra mitt synspunkt da jeg spiller på US.

    Hehe, se uthevede deler av quote.

    Her må du lære deg hvordan du skal få frem poenget ditt på en ordentlig måte altså :)

     

    Når jeg ser tilbake på det så må jeg ha vært helt mongo i det øyeblikket ><

     

    La oss se, mente vell at på US serveren så er det mindre feeders, Squishy teams etc enn det jeg har sett på EU. Og med den siste må jeg ha blanda noe, postet noe om at downtimes og lagg generelt var verre på EU enn US, tror jeg har mixa litt.

     

    nuff said, you got me!

  11. hm.... lurer litt på hvorfor jeg alltid uten unntak taper når jeg går solo queue... kommer alltid på et squishies only team, feeders, folk som ikke forstår engelsk, feeders og nevnte jeg feeders?

     

    Edit: Havnet nettopp med 4 premades som alle tok hver sin mid-champ... jeg hadde seff allerede locket inn som Karthus.... Ble et slakt uten like

     

    Antar at du spiller på EU, og de fleste som spiller på EU serveren skriver dårlig engelsk eller så kan de ikke engelsk i det hele tatt. Spiller selv på US, selvom jeg har spilt på EU til tider, så mener jeg at US er mye bedre når det gjelder balanserte games. Det er en del folk fra Europa og mellom-amerika som spiller også og som ikke kan engelsk, men mesteparten kan engelsk.

     

    Sier ikke at US er bedre enn EU på noen måte, ser saken fra mitt synspunkt da jeg spiller på US.

  12. Kjøpte Katarina i går, liker hu veldig godt men er litt usikker på builden.. har sjekka ut mobafire, prøvet et par av buildsa der, men føler ikke at jeg får gjort like drøy damage som de andre jeg har sett spille Katarina gjorde :hmm:

    Kommer jo selvfølgelig ann på hva det andre laget består av og hvilke items de har, men noen tips om hvilke items som burde prioriteres først?

     

    Spiller Katarina ofte, som regel i mid lane, men av og til i de andre også. Kjører Exhaust + Ignite da det vil hjelpe deg å stoppe den som gjør mest skade eller om de prøver å stikke av. Builden jeg bruker er Mejais Soulstealer, Sorcerer boots, Rylais Scepter, Rabadons Deathcap, hextech gunblade og abbysal scepter. Kan også bytte ut abbysal scepter med enten Zhonyas hourglass eller banshees veil.

     

    Når jeg går mid går jeg får Q-E-Q-E-W-R og deretter max på Q, E og R før du fortsetter på W. Q er ganske viktig når du går mid fordi i mid så er det oftest ranged champions så du kan holde avstand. Men visst du går i en av sidelanene så anbefaler jeg å følge det mikaelvr postet rett over ^

     

     

    Lurte på om det er noen som spiller på US serveren (spurte om det noen sider tilbake også, men få svar)? Starta på EU, men det å lvle opp til 25-30 er noe jeg ikke er keen på. Selvom jeg kjøpte XP boost så går det tregt.

×
×
  • Opprett ny...