Gå til innhold

anothernoob

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anothernoob

  1. Beklager at jeg lager enda en ny tråd, men det her skal være et enkelt spm. Hva skjer hvis jeg sletter svchost.exe? Er det en fil som lager krøll på datamaskinen eller er det en fil som skal kjøre? sliter med at jeg ikke får lastet ned noe virusprogramm, og når jeg prøver å kjøre avast så krasjer datamaskinen. Og data'n er forferdelig treg, oppgavelinjen står stille fra oppstart, kan det være at maskinen kjører for mange prosseser i oppstart og hvordan gjør jeg noe med det?

    Takk for svar :D Hadde blitt ekstremt glad for å få fikser problemet til i morgen :D

  2. Det ville kanskje hjulpet, men datamaskinen min har i lengre tid nektet å starte i sikkermodus :-/ Kanskje jeg rett og slett bare skal formatere datamaskinen, har vært mye tull i det siste. Men jeg har for tiden bare et radeon 9250 kort, og det er jo et skjermkort fra steinalderen. Tror kanskje ikke det funker med windows 7 og et skjermkort med 128 MB :(

  3. Heisann :) Jeg tror jeg sliter litt med et virus, ikke heelt uvanlig kanskje. Men her sliter jeg litt med å få fjernet viruset, jeg får ikke åpnet start på kontrollinjen og hver gang jeg prøver å kjøre i gang anti-virus programmet, eller de fleste andre programmer og mapper på datamaskinen. Heldigvis funker internet da :D

    Men jeg har slettet to exe filer som var virus. Den ene var msx.exe og den andre var vnh.exe :whistle: Ble ingen umiddelbare problemer da, men kan vel si jeg slet litt etter neste oppstart.

    Fint hvis noen kan hjelpe meg med det her :D

    Tusen takk. Mvh anothernoob

  4. Heisann :) Jeg tror jeg sliter litt med et virus, ikke heelt uvanlig kanskje. Men her sliter jeg litt med å få fjernet viruset, jeg får ikke åpnet start på kontrollinjen og hver gang jeg prøver å kjøre i gang anti-virus programmet, eller de fleste andre programmer og mapper på datamaskinen. Heldigvis funker internet da :D

    Men jeg har slettet to exe filer som var virus. Den ene var msx.exe og den andre var vnh.exe :whistle: Ble ingen umiddelbare problemer da, men kan vel si jeg slet litt etter neste oppstart.

    Fint hvis noen kan hjelpe meg med det her :D

    Tusen takk. Mvh anothernoob

  5. Du burde jo klare å starte opp maskina i Safe Modus(med nettverkstilkobling) fremdeles, hvis du klarer det så gjør følgende.

     

    Gå inn på Nvidia.com og last ned nyeste driver til skjermkortet, installer den og ting burde ordne seg.

     

    men hver gang jeg installerer ny driver mister jeg signalet igjen. Og nå kommer jeg ikke inn i safe modus heller, virker som om jeg har signal til skjermkortet, men at den ikke vil starte helt. Har svart skjerm med en blinkende strek.

    Men takk for forslaget ;)

  6. Problemet er at jeg for en stund siden kjørte en test jeg fant på internett for å sjekke ytelsen på skjermkortet. Men det som skjedde var at nå får jeg ikke brukt skjermkortet fordi det nå kjører på høyere oppløsning enn det skjermen tåler. 2040X.... eller noe lignende. Mens skjermen har oppløsning på 1680x1050, jeg trodde det ville funke å bare sette tilbake oppløsningen i egenskaper, men jeg får ikke lenger bilde med digital inngang.

    Så jeg satte da inn den analoge, så kom jeg inn på datamaskinen i sikker modus og avinstallerte driveren for skjermkortet (geforce 7600gs) Og startet opp datamaskinen på normalt vis og kjørte med vga modusen til hovedkortet, da funket alt greit bortsett fra at når jeg kjørte på riktig oppløsning fikk jeg dårlig bildekvalitet.

    Men når jeg installerte skjermdriveren igjen fikk jeg ikke signal.

    Så når jeg hadde irritert meg lenge nok for at jeg ikke fikk kjørt på skjermkortet klarte jeg å deaktivere driveren for vga modusen til hovedkortet eller noe lignende. og nå får jeg ikke bilde i det hele tatt, har desverre ikke så mye peiling på problemløsninger når det gjelder sånt. Og fant ingen andre med samme problem på internet.

    Men om det er noen som vet svaret på dette problemet blir jeg glad:D Kjedelig å miste all musikken min :S Takk for hjelpen :D

  7. Hei.

    Jeg har tukla litt med bios uten at det var noe særlig vellyket.

    Gjorde om på noe skjermkort innstillinger og nå får jeg ikke signal til skjermen, den piper også ved oppstart. Jeg har prøvd å resette bios ved å fjerne batteriet, men det har ikke funket. Og der det skal sitte en jumper sitter det desverre ingen jumper. Pinnene er der med ikke plastikbiten. Og jeg finner heller ingen annen knapp som skal resette bios, det er en rød bryter på strømforsyninga, men tror ikke det er den.

    Et litt langt pip, så kommer det 9 korte pip og til slutt et litt langt et, akkurat som det første. Tror jeg gjorde om fra PCI til PCIe VGA, men er ikke sikker :S

    Tusen takk for all hjelp :D

    Mvh. Frustrert fyr som sliter med skjerm

×
×
  • Opprett ny...