Gå til innhold

FluFFy-

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FluFFy-

  1. Twitch funker ikke og jeg vet at buffer skaper delay. Har prøvd skype, men finner ingen løsning så jeg får lyd gjennom. Prøvde en type repeater, men da kunne jeg kun bruke mic eller sende lyd.

    Har prøvd google men der kommer det stort sett opp ting om twitch. Det er derfor jeg spør her om noen vet om en metode som fungerer. Metoder som ikke fungerer har jeg antakelig prøvd

  2. Hei

     

    Jeg og en venninne skal spille et singleplayer spill sammen, men vi bor i forskjellige byer så vi må finne en løsning over nett hvor den som kjører spillet kan streame til den andre mens vi prater på skype. Sett flere på youtube siste tiden som har gjort akkurat dette, men klarer ikke finne ut hvordan.

    Noen her som har en ide på hvordan det kan settes opp?

    Jeg bruker xsplit som capture software.

  3. Jeg er veldig nybegynner i solidworks, men driver å leker meg litt med noen modeller jeg skal 3d printe. Har nå fått ferdig alt utenom hex mønster på den ene modellen. Det jeg er ute etter å gjøre er å senke såvidt der strekene går for å få et fint tydelig hex mønster. Noen som kan gi noe råd? Legger bilder om det trengs

  4. Var å så på VM i halfpipe ski i dag og der var det ene utøveren som klinte skikkelig til og fikk enorm høyde, men ingen vet nøyaktig siden det ikke var høydemåling der.

    Finnes det noe software som kan måle sånt live eller må man utstyre pipen med høydemåler for å klare det? Det ville virkelig gitt det lille ekstra for tilskuerne.

     

    Mod: Visste ikke helt hvor jeg skulle plassere topic så bare å flytte om jeg har lagt feil

  5. Hei

     

    Jeg har nettopp kjøpt ny pc (acer aspire v3-771G) og har installert chrome på den, men fikk problemer med at hele maskina låste seg mens jeg brukte det.

    Etter en del tid på nettet fant jeg et tips om å kjøre chrome i win7 mode og dette hjalp.. for en kort tid. Nå er samme problemet tilbake, men begynner å se en sammenheng at det i hovedsak er sider jeg skal logge inn steder den låser seg.

    Har prøvd å avinstallere chrome 3 ganger for å være sikker på at det ikke var noen feil med selve programmet, samt fjerne java og legge inn nyeste på nytt. ingene av delene hjalp.

     

    Noen her som har ide på hvordan å rette det opp?

  6. Er på utkikk etter film eller lydopptak av en gammel norsk revyvise med Arvid Nilssen.

    Jeg er ikke 100% sikker på navnet men tror den heter "Hummeren". Et sitat fra visa er hvertfall: "han som eide båten, han som ikke eide båten, og jeg"

    Lett etter denne en stund så håper noen kan hjelpe med det :)

  7. Jeg har lenge nå klart å kjøre flash i fullskjerm på secondary monitor og browsing o.l på primary (via extended desktop)

    Nå, plutselig går den ut av fullskjerm om jeg gjør noe som helst, og den vil kun sette seg i fullskjerm på primary skjermen min.

     

     

    Noen som har noen løsning på dette? prøvd noen av .dll løsningne jeg fant på nett uten at noe har fungert.

     

    Jeg kjører Chrome og nyeste flash player.

    Si fra om jeg evt skal legge ut mer info om oppsettet mitt

  8. Jeg har lenge nå klart å kjøre flash i fullskjerm på secondary monitor og browsing o.l på primary (via extended desktop)

    Nå, plutselig går den ut av fullskjerm om jeg gjør noe som helst, og den vil kun sette seg i fullskjerm på primary skjermen min.

     

    Noen som har noen løsning på dette? prøvd noen av .dll løsningne jeg fant på nett uten at noe har fungert.

     

    Jeg kjører Chrome og nyeste flash player.

    Si fra om jeg evt skal legge ut mer info om oppsettet mitt

  9. Etter jeg fant ut at det påvirket fler spill enn Trine2 gjorde jeg et nytt søk og fant et tips som funket

     

    Synergy driverne kan tydligvis kverke spillene dine, så vær obs på det! Selv om du ikke har selve programmet åpent ligger det noe i bakgrunn å kjører som, hvertfall ikke her, ikke lar seg lukke.

    Om noen har noe innsikt i hva dette kommer av vil jeg gjerne høre.

     

    Så nå er alt i skjønneste orden og jeg skal spille!

  10. Har ikke åpnet alle spillene mine men har nå oppdaget liknende problem med HL2. I menyen fungerer ting fint men når jeg starter spillet står karakteren og spinner og det er nesten umulig å stoppe det.

    Terraria vil ikke respondere på noen tastekommandoer hverken mus eller tastatur.

     

    Så tenkte det kan være greit å legge til litt info om systemet mitt.

    Intel i5 2500k

    Asus P8Z68 Hovedkort

    Asus radeon HD 7850

    16GB ram

    SSD på system og spilldisk

    800W PSU

    2x 24" monitor

    Bruker MurGeeMon til å låse musa til en skjerm mens jeg spiller

  11. Når jeg åpner Trine 2 får jeg øyeblikkelig problemer med musa mi, den går rett til kanten av spillet og det er ekstremt vanskelig å få den vekk derfra. HELT umulig å spille med.

    Har prøvd å endre på noen instillinger uten hell. Har også tatt google til hjelp men etter å ha sett gjennom minst 50 sider har jeg enda ikke funnet noe relevant til mitt problem.

     

    Noen som har vært borti liknende og eller har noen som helst ide om hvordan å fikse det?

    Setter utrolig pris på hjelp, gledet meg lenge til å spille og har endelig tid

×
×
  • Opprett ny...