Gå til innhold

Slim Charles

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slim Charles

  1. Tips til skjønnlitteratur? Vurderer å starte på the black company, men tar gjerne i mot andre tips.

     

     

    Vel, "A Song of Ice and Fire" er jo etterhvert blitt velkjent, selv om du blir litt avhengig av å lese to bøker du allerede har sett som tv-serie (hvis du følger med på Game of Thrones) for å komme i gang.

     

    Ellers har jeg begynt på Joe Abercrombies trilogi "The First Law", og har et veldig godt inntrykk etter rundt 200 leste sider av første bok.

  2. Hettegenser i en størrelse for stor, halvåpen, med caps og hetta over, store chinos og skatesko. Det er vel ikke noe nytt, men har sett ganske mye av akkurat dette i det siste. Jeg lurer på om de selv synes de er kule...

    Lukter janteloven lang vei.

     

    Mest malplasserte bruken av janteloven noensinne?

    Nei.

     

    Er du her for å kommentere meg eller saken?

     

     

    Lol, saken er vel at det å synes en slapp stil bestående av hettegenser og skatesko ikke er pent ikke har noe med janteloven å gjøre. Så får du mene at det er "smak og behag" og at folk får gå i de de føler er komfortabelt (i likhet med hver eneste idiot som forviller seg inn i tråden og vrøvler om det samme), men tråden heter faktisk "hva slags stil liker du ikke å se".

  3. De gutta på de bildene der er stygge. Alt for langt hår oppå.. Prøv å klipp deg slik som marius på PH da. Kanskje enda kortere oppå, for da ser det badass ut. Har selv den sveisen, noen millimeter på sidene og ca. 4-5 cm oppå huet samme lengde i nakken, litt kortere akkurat fremme i luggen, og en slags trekant/mohawk-greie i nakken som blir smalere fra toppen og helt ned i nakken. Har ingen bilder å vise til akkurat nå..

     

    Dette hørtes faen meg helt RÅTT ut. Gå for dette.

    • Liker 1
  4. Så nettopp American Psycho med en kompis.

    Hvordan er boken?

     

    Jeg syns det var mer humor i boken, samtidig som den var mye mer detaljert på voldshandlingene. Ekstremt fokus på klær er det også. Der man ser mange fine dresser i filmen, får man hvert eneste antrekk på hver eneste person i hver eneste situasjon ømfintlig beskrevet i boken. Ekstrem merkenavnbruk, også. Alt i alt en bok jeg likte veldig godt.

  5. Trenger hjelp til å finne en jakke gitt.

    Så denne i nyeste GQ, men jeg vet bare at den er fra Barbour og de har sagt at prisen er $379.

    adam-scott01.jpg

    Man ser det sikkert ikke på bildet der, men på venstre lomme står det Barbour med liten skrift på skrått oppover. Eneste jeg har å gå etter, og fant ikke noe på Barbour sine sider.

     

    Noen som vet?

     

    Ser ut som denne.

  6. Det spørs hva anledningen er … Selv bruker jeg nesten bare brune dressko til grå dress, da jeg synes det blir litt mer spennende -- men sort ser på ingen måte dårlig eller feil ut.

     

     

    Jeg liker selv brune sko best, men å si at svart og grått ikke går bra sammen blir rett og slett feil.

×
×
  • Opprett ny...