Gå til innhold

_Morten_

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Morten_

  1. hvis dette er noe som dagens Audi e-Tron, med "opptil 50km" elektrisk rekkevidde, som er mer som 33km i 60-soner og sakete., etter bare 5mnd bruk   og 0..100 på  "7.6sekunder"  . som er mer som nesten 9 sekunder, er det ikke en Tesla utfordrer. 

     

    Min ligger kanskje deromkring på pris , fullt utstyrt, men her er det merke, ikke ytelse eller teknologi man betaler for.

    Så det er ingen fare for at Tesla ser dette som en reell konkurrent.

     

    Denne er målt etter WLTP som er mye strengere så tallene stemmer nok

    • Liker 3
  2. Hadde med Nikon D7000 til Kroatia nå i ferien. Var ca 35c i skyggen, og rimlig hett i solsteiken. Fikk dog ingen problemer, overhode. Kamera ble bare litt varmt og klamt å holde i, ellers fungerte alt plettfritt. :)

     

     

     

    Edit: Luftfuktigheten var rundt 50-60% hver dag, ergo ganske likt som der du skal. :)

     

     

    Takk for svar:) tipper det går bra så lenge en tar forhåndsregler og ikke legger det i sola osv.. noe som ville være idiotisk :p

  3. Prisen på elektronikk er ikke så aller verst i Norge. Pluss at man få fem års reklamasjonsrett "på kjøpet" tror jeg at jeg heller hadde betalt noen kroner mer her i Norge.

     

    Nå vet ikke jeg hvordan det er med piratkopier av objektiver, men hvis det finnes er vel (med fare for å virke fordomsfull) Tyrkia kanskje et av stedene det kan finnes.

     

    Hvilket objektiv er det snakk om?

     

    Vurderer innkjøp av makro objektiv, for eks Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro

     

    Hvilket objektiv er det snakk om?

    _Morten_ prater om Canon EF 100mm f/2,8 macro i en annen tråd så det er muligens det.

     

    stemmer det:)

  4. Har aldri hatt med speilrefleksen til syden, men har tatt det med på den andre siden av skalaen, dvs ned til -25 grader C.

     

    Tenk klimatisering. Ha utstyret i baggen en stund når du kommer inn fra varmen og inn på rom med aircondition. Og det samme den andre veien. Evt kan du bruke en pose, slik at kondensen fester seg på posen i stedet for kameraet.

     

    Var en tur på hardangervidda. Jeg klimatiserte kameraet ved å legge det i gangen (i fotosekken) før jeg tok det ut. Valgte å ha batteriene på innelomma, da mange kuldegrader dreper disse. Valgte også å ikke kikke så mye på LCD-skjermen når jeg var ute.

     

    Så varmt eller kaldt bør ikke bety så mye. I mine øyne er det raske temperaturforskjeller du bør tenke på grunnet fuktighet.

     

    skjønner, har med kamerabag så for å ikke få kondens skal jeg ta i betraktning tipsene deres her.

  5. Maks 40C og 85% Rh er standard verdier som er typiske i elektriske sikkerhets standarder. Disse verdiene blir ofte ogsaa brukt for annet elektrisk utstyr. Disse er de samme siden mange mange aar, og var ogsaa basert paa maksimal temperatur for enkelte elektroniske komponenter, ihht spesifikasjon paa 70 tallet.

     

    Produsentene maa oppgi en eller annen maksimal omgivelse. Ellers kunne de bli stilt til ansvar hvis kameraet sluttet aa virke pä varmeste tidspunkt i Sahara eller kaldeste tidspunkt paa Sydpolen. At det ble de nevnte verdier, har historiske grunner.

     

     

    Bruk hode. Ikke la kamera ligge i sol-steika.

     

    Takk for info, nei kommer aldri til å legge det i sol steika:) da ber du litt om ødelagt utstyr:P hehe..

  6. Takk for alle gode råd og tips her, jeg har kjøpt en liten ryggsekk beregnet for kamera og objektiver, har også tegnet egen forsikring for kameraet hos gjensidige i tilfelle tyveri osv.. så kameraet kommer til og være i fanget mitt hele tiden på flyturen og jeg vil nok bare ta med kamera ut på noen utfarter tipper jeg og kansje en tur på stranden.. så da tror jeg at dette vil gå bra :) tidligere har jeg hatt med bare kompakt kamera og jeg blir ikke noe særlig fornøyd med bildene der så derfor hadde jeg lyst til å ta med speilrefleksen:) var bare varmen og med tanke på kondens jeg var en smule redd.. men ved pen behandling av kamera går nok alt bra:)

  7. Jeg fikk fifa 11 på lanseringsdatoen og har nesten spilt siden da:) jeg lurer på om flere har problemer med at spillet lagger/hakker fryktelig? kjøpte mitt fra gamezone.no og spiller jeg offline kamper med kompiser hakker bildet og spesielt fra 60 min til slutt.. samme gjelder da jeg spiller karriere!

×
×
  • Opprett ny...