Gå til innhold

9374j

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 9374j

  1. Hei,

     

    Jeg har et skjema som skal filtrere poster med 2 kombinasjonsbokser (ValgBoks og VelgNettverk) og så trykke på en knapp.

    Jeg får filtrert skjemaet med enten ValgBoks eller VelgNettverk, men ikke med begge. Hva er feil med koden?

     

    Her er utdrag fra VBA-koden til knappen:

     

    'Filtrer med ValgBoks og VelgNettverk 
    If (Not IsNull(Me.ValgBoks) And Not IsNull(Me.VelgNettverk)) Then
       Me.Filter = "[status]= '" & Me.ValgBoks & "'" And "[Nettverk]= '" & Me.VelgNettverk & "'"
       Me.FilterOn = True
    End If
    

  2. Hei,

     

    Jeg lurer på om det finnes et program hvor man kan:

     

    1) Holde oversikt over de ansatte/stillinger (stillingstype, stillingsprosent, fast/vikariat etc.) for en arbeidsplass med ca. 80 ansatte.

     

    2) Et program for å holde oversikt (logistikk?) over IT-utstyr som omfatter blant annet:

    - Registrering av nytt utstyr (en slags bestillingsoversikt)

    - Hva det er behov/etterspørsel av

  3. Så frem til vi eventuelt får admin-rettigheter i Novell, er det fint lite man kan gjøre?

     

    Nå virker det som om planen er å gi alle de lokale printerne et "kallenavn", noe som gjør det lettere å finne riktig printer som skal brukes.

     

    Hver bruker har sin konto, men det er enkelte brukere som logger inn og bruker flere PCer i løpet av en dag, derfor kan det bli noe leting etter hvilken skriver man skal bruke ettersom den forrige som ble brukt henger igjen. For eks. at man alltid må angi standardskriver for hver gang man logger inn etter restart/annen brukerlogin.

     

    Er det eventuelt noen hendige program hvor man kan holde oversikt over IT-utstyr (hvilken printer er koblet til hvilken PC + annet utstyr som kamera og barkodeleser) ?

  4. Tenker nok at jeg søker, jeg. Hørte at det var noen par ansatte ved denne IT-avdelingen uten faglig utdanning.

     

    mistert: Takk for kritikken og jeg skjønner poenget. Jeg har skrevet en del søknader og hatt de evaluert fra NITO for eks., men utfordringen er mer det innholdsmessige i søknaden.

     

    Flere som har tips?

  5. Hei,

     

    Jeg er egentlig utdannet som bioingeniør, men før bioingeniørstudiet fullførte jeg 1 år på dataingeniørstudiet ved HiST (Høyskolen i Sør-Trøndelag).

     

    Nå jobber jeg på laboratoriet i en midlertidig stilling som går ut etter nyttår, så jeg er derfor på jobbsøker'n.

     

    Plutselig dukket det opp 2 stillinger innen IT som jeg hadde svært lyst til å søke på (IT-support og IT-ansvarlig). Ut i fra kvalifikasjonene som står i stillingsutlysningen, så føler jeg meg kvalifisert til det og vet jeg hadde behersket de.

     

    Problemet er at jeg har lite relevant utdanning og erfaring og dokumentere med på CVen. Jeg har alltid vært den IT-ansvarlige i kompisgjengen (drifte kollektivnettverk, LAN, servere, bygge PCer), sitter mye med data på fritiden og følger med programvare/maskinvare. I tillegg hjalp jeg IT-kontakten på der jeg jobber nå med diverse oppgaver som oppdatering av programvare, sette opp nye PCer, hjelpe medansatte med PC-problemer og forbedre skriveroversikten i nettverket. Jeg ble også tipset om en som er IT-ansvarlig om å søke på stillingene.

     

    Så nå sitter jeg med søknadsteksten og trenger tips til hva og hvordan jeg bør skrive for å øke sjansene å få en av stillingene.

  6. Hei,

     

    Har dere noen fikse løsninger på hvordan man skal holde styr på alle printerne i et nettverk? Det er snakk om 50-60 printere i ulike romnr. og ulike printermodeller.

     

    Jeg tenkte på at man kunne lage seg et ID-nr til hver printer og merke alle printerne med dette (som også gjør det lettere for brukerne og finne rett skriver på nettverket og legge den til i windows). Eksempel på formatet til ID-nr: Pxxrrrr, hvor x er et tall og rrrr er romnr. printeren står i. Eller er det bedre å bruke printerens mac-adresse?

  7. Hei,

     

    På laboratoriet har vi hatt noen vanlige termometere som måler temperaturen i fryserne vi oppbevarer diverse ting i. Problemet er at ledningen fra termometeret strekkes i gjennom dørsprekken slik at døra ikke blir helt tett og det blir dannet masse is i fryseren.

     

    Vi har testet ut trådløse termometere (trådløs overføring mellom sensor og display) men signalet blir blokkert av kjøleskapsmateriellet.

     

    Finnes det evt. noen andre alternativer til termometere?

  8. Hei,

     

    Til dere som har blitt litt kjent med lagene i fifa nå:

     

    Hvilket lag anbefaler dere å spille med til FIFA-turneringer med kompiser? Setting'en er fifa-turnering, vorspiel, lavt nivå på alle mann og offensiv fotball.

×
×
  • Opprett ny...