Gå til innhold

Stableford

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stableford

  1. Iflg. Prisjakt.no har de den på Lefdal på Storo. Vet ikke om de har åpent på påskeaften, umulig å finne ut på deres hjemmeside.

     

    Noen flere som har erfaringer med 1X som de kan dele med oss som sitter litt på gjerdet?

    Batterikapasiteten?

    Noen har antydet at den kan lagge litt?

    Skjermen? - i påskesola?

    Hvordan ligger den i hånda, betjenes med ei hånd?

    ++ etc.

  2. Takk for svar, Mixy!

    Det ante meg at dette hadde noe med "wlan_wake_lock" og/ eller "rx_wake_lock" å gjøre, men det hjalp meg ikke mye. Aner ikke hva dette er . Som du selv skriver så er det jo en svart dårlig løsning å slå av wlan, er mye på jobben og mye hjemme og begge stder er jeg på det trådløse nettverket. Bruker Y 5 Battery Saver og den slår av og på wlan automatisk.

     

    Ikke enkelt å huske på hva det kan være jeg har installert / tatt i bruk som kan forårsake dette...!? Jeg installerte en app fra Bokklubben, men den fikk jeg aldri til å starte (ble bare stående på "Loading"...) og den avinstallerte jeg etter noen minutter.

     

    Må vel sies å være en svakhet i Android når en app kan forårsake at CPU' klikker fullstendig og blir konstant aktiv...? - og systemet ikke selv er i stand til å detektere skurken...!?

     

    Takk igjen...

  3. Jeg har en Samsung Galaxy Note som jeg har vært veldig fornøyd med i snart to måneder.

     

    Batteritiden har vært påtagelig bedre enn både min tidligere Desire og min Desire HD, - helt inntil for noen dager siden...

     

    Uten at jeg har brukt noen spesielle apper (har installert 150 av dem..!) eller gjort noe særskilt (som jeg kan huske) oppdaget jeg at batteriet var tomt tidlig på ettermiddagen selv på dager hvor jeg brukte telefonen minimalt. Nå kl 16 er det 32 % igjen etter at jeg har hatt to-tre korte samtaler og ellers ikke brukt telefonen. Tidligere hadde jeg både 40 og 50% sent på kvelden, selv på dager da jeg hadde brukt telefonen langt hyppigere enn i dag.

     

    Det ser ut som om CPu jobber nesten kontinuerlig selv når telefonen ikke er i bruk (Som nå f.eks.: Etter at den har vært på batteri 8 t og 54 min har CPU vært på i 8 t og 47min...!). Sånn skal det vel ikke være??

     

    Jeg har lastet ned BetterBatteryStats, men min tekniske kompetanse strekker ikke til annet enn å se at det er noe som ikke er riktig her. Laster opp noen skjermskudd som jeg håper at andre med mer kompetanse enn meg kan forstå og tolke og gi meg noen kloke råd! Takker for all hjelp!

    post-206380-0-66430300-1327592555_thumb.pngpost-206380-0-98199300-1327592457_thumb.pngpost-206380-0-50751500-1327592475_thumb.pngpost-206380-0-94899600-1327592495_thumb.pngpost-206380-0-04276200-1327592509_thumb.pngpost-206380-0-59218800-1327592517_thumb.png

  4. Sikkert elementært, men er helt ny på TouchWiz .. (Tror neppe jeg noen gang kommer til å like det...!)

    Kan man skifte ut ikonene som ligger fast nede på skjermen? Hvordan?

     

    Når tror dere ICS kommer til Note?

    Vil TW forsinke det?

    Og vil man da bli kvitt TW? Tenkte eg. jeg skulle droppe TW og bruke Go Launcher eller LauncherPro..

  5. Snylter:

    Dersom de specsa som er lagt ut er korrekte, tror jeg det ville passe Samsung/Google særdeles godt å lansere den nye Nexusen nettopp i kjølvannet av en i de flestes øyne, skuffende lansering av "iPhone 4S - The most amazing iPhone yet".

    Kan ikke forstå annet enn at Nexusen ville gruse 4S.

    Tror dette er en hyggelig gest fra Samsung/Google sin side, samtidig som de kanskje forstod at det akkurat i disse dagene uansett ville være mye fokus på Steve Jobs.

  6. Uansett, Kies er i bunn og grunn det eneste å være misfornøyd med, Odin funker derimot bra, og er et enkelt lite program.

     

    Er mange som sier det der...

     

    Virker som et lite itunes wannabie app spør du meg.

     

    Kies ... Odin... Hva er poenget? Som sagt har jeg aldri sjenket oppdateringer på HTC en tanke bare lastet de ned trådløst ... og ferdig! Kan ikke bli enklere.

    Trodde en av fordelene med Android (i forhold til iPhone) var at man slapp å forholde seg til PC'en (iTunes)...

  7. Blir mer og mer betenkt på SGX2 når jeg leser om alt styret med å oppdatere telefonen. Hadde tenkt å anskaffe denne, men lurer på om jeg heller skal gå for Sensation. Har hatt både Desire og Desire HD og har aldri hatt problemer med OTA-oppdateringer. Hva er poenget med Kies?? Høres ut ut som det bare er trøbbel. Så mye styr!! Er det slik Samsung er?

    Eller hva sier dere som allerede har vidunderet og driver på med disse oppdateringene?

  8. Har slått den av og på igjen flere ganger uten at det hjalp.

    Ditt spørsmål, sammen med det jeg leste i en annen tråd, om forskjellen på å "slå av telefonen" og å "starte på nytt", fikk meg til å prøve det siste....

    Og det ser ut til å gjøre susen!! Er i hvert fall mulig å sende sms'er igjen!

    Takker og bukker!

  9. Jeg har opplevd akkurat det samme! For to-tre dager siden fikk jeg sms fra banken og da jeg skulle sende svar til dem, fikk jeg en feilmelding (husker dessverre ikke hva som stod der), men etterpå var alle mine sms'er forsvunnet og har ikke dukket opp igjen...

    Etter det funker ikke "Meldinger", får ikke sendt, ei heller mottatt sms'er. Har prøvd å laste ned å bruke både GoSMS og Handcent, men får da kun MOTTATT meldinger, umulig å sende. Ser ut i begge disse app'ene at meldingen blir bare stående å "gå" uten at den blir sendt. Helt håpløst!

    Min telefon til flerfoldige 1000 kr kan altså ikke sende sms og dermed er en elementær og grunnleggende funksjon forsvunnet. Er helt avhengig av denne funksjonen i jobben. Telefonen er ubrukbar dersom ikke dette kan fikses.

    Er redd det ikke finnes noen enkle løsninger på dette. Veldig skuffet over at en toppmodell skal være belemret med så grunnleggende feil.

    Anyone...??

×
×
  • Opprett ny...