Gå til innhold

_nix_

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _nix_

  1. Du kan mene at sammenlikningen din er så gyldig som du bare vil, men det er kun en som ikke oppfører seg objektivt (men derimot direkte umodent) så klangt, og det er deg. Du sammenliknet to produkter med to SoCer som helt klart yter ulikt, og hvedet at de var den samme - og baserte hele resonnemnentet ditt på det. Det var ikke en gyldig sammenlikning, og det må du da virkelig tåle at folk påpeker.

     

    Og når tid hevdet jeg at CPU var de samme sa du? Jeg henviste (og bare det, nothing more) til en ren papir-sammenligning mellom to forskjellige telefoner. Det er korrekt som du sier at de har ulik SoC. Men jeg påpekte også hva jeg mente.

     

    ...

     

    Du kommer nok lenger ved å oppføre deg og argukmentere saklig i stedet for å syte om fanboys eller hatere når noen påpeker soleklare faktafeil ved påstandene dine. :)

     

    Klart jeg ønsker en saklig diskusjon som alle andre. Men se forrige svar så har jeg aldri presentert faktafeil som du sier.

     

    :-)

  2. Ikke glem at Android også nesten krever Dual-core cpu for å få en noenlunde "smooth" opplevelse. Veldig unfair sammenligning etter min mening. Har idag en HTC Desire og har testet en Radar. Gjett hvilken som føles kjappest..?

     

    Svar: Radar.

     

    For å sammenligne: =151089&ids[]=123538"]https://prisguiden.no/produkt/htc-desire-med-abonnement-123538#sammenligne=1&ids[]=151089&ids[]=123538

    Så vil du også se at HTC Desire på papiret burde klart seg bedre eller hatt tilsvarende ytelse kontra Radar, noe den ikke har..

     

     

    Men du har ingen problemer med å sammenligne en gammel Qualcomm QSD8250 med Adreno 200 GPU mot en MSM8255 med Adreno 205? Klokkefrekvens er ikke alt, du kan like godt sammenligne en Atom 1.6GHz mot en i5 1.6GHz med din logikk.

     

    HTC Desire burde så absolutt ikke klart seg bedre enn Radar, den er jo langt dårligere med en mye eldre prosessor og dårligere skjermkort, hele påstanden din er svada.

     

    Nå skal det sies at WP7 har støtte for hardware-akselerasjon av brukergrensesnittet, noe som får selve opplevelsen til å føles mer smooth, men det hjelper fint lite i f.eks spill og innlasting av nettsider hvor de stiller nogenlunde likt. Android har forøvrig hw-aks i 3.0 og oppover, så telefoner vil få det med ICS.

     

    Det at MS henger såpass langt bak hardware-messig gjør at jeg i alle fall ikke fristes av en WP7. iOS er også hardware-akselerert men iPhone 4s er likevel den kraftigste mobilen på markedet i dag.

     

    Veldig så kvasse vi skulle være idag da? :thumbdown: Haters gonna hate apparently.. Ta samme sammenligning med HTC Mozart eller Samsung Omnia 7 (med samme cpu som Desire) og jeg mener at opplevelsen er fortsatt bedre og glattere på de kontra Desire. Jeg mener fortsatt at min sammenligning er gyldig.

     

    Komisk hvor mange WP-haters WP-relaterte saker tiltrekker seg.

  3. Ikke glem at Android også nesten krever Dual-core cpu for å få en noenlunde "smooth" opplevelse. Veldig unfair sammenligning etter min mening. Har idag en HTC Desire og har testet en Radar. Gjett hvilken som føles kjappest..?

     

    Svar: Radar.

     

    For å sammenligne: =151089&ids[]=123538"]https://prisguiden.no/produkt/htc-desire-med-abonnement-123538#sammenligne=1&ids[]=151089&ids[]=123538

    Så vil du også se at HTC Desire på papiret burde klart seg bedre eller hatt tilsvarende ytelse kontra Radar, noe den ikke har..

  4. Greie telefoner. 800 er definitivt upper-middle-class telefon. Rask single core cpu, 512 MB RAM, ingen minnekort men greit med minne og bare 8MP kamera.

     

    Tror hovedgrunnen til at en high-end telefon som for eksempel Nokia 900, eller tilsvarende ikke ble lansert er fordi Windows Phone ikke klar for det enda. For eksempel så støtter ikke WP 7 Mango Dual core cpu. Og heller ikke oppløsninger større enn 480x800.

     

    Nokia 900 (Ace) kommer nok. Og når den kommer vil den nok både ha dual core cpu, nok RAM og et minst like bra kamera som N8, noe annet ville overasket.

     

    Edit:

    Nå er hverken veldig rask cpu eller mye minne like viktig på WP som på Android ettersom operativsystemet ikke krever like mye minne og applikasjoner kjører native.

  5. Noen andre som får assosiasjoner til iPod anno 2000 når de ser telefonen der? Søsteren min hadde en rosa iPod mini (eller hva de nå het, stor var den nå likevel) som lignet voldsomt på den saken der. Spennende med Windows Phone, men nei takk Nokia.

     

    Jeg kan ikke si jeg ser likheten i noen av de iPod'ene du sikter til:

     

    Ipod_1G.png

    iPod - Anno 2001 - (Den første...)

     

    Green_ipodmini_1stgen.jpg

    iPod Mini - Anno 2004 - (Den første...)

     

    Designet er fint og jeg gleder meg til å se den i "real life". N9 er veldig bra, men jeg vil heller ha en telefon med Windows Phone enn Meego.

    • Liker 1
  6. Jeg ble sjokkert over hvor dyre win7 telefoner var.. for å være ha en sær, uprøvd og ufullstendig OS. Men ble sjokkert igjen nå etter å lære at WP7 mobiler kan ikke ha kamera knapp!? (kun 5 knapper, 3 på front og 2 volum antar jeg). Klarer Nokia (kjent for å lage gode kameramobiler) å selge en kameramobil uten fokusknapp? :hmm:

     

    Jeg ville ventet til Nokia World er ferdig i slutten av måneden. Da har Nokia vist sin WP-lineup som forhåpentligvis kommer i salg iløpet av november. Det igjen vil vel økte konkurransen litt mer som bidrar til rimeligere telefoner.

     

    Til nå har jeg savnet skikkelig engasjerte WindowsPhone-produsenter. Kan virke som om øverste hylle går til Android, mens restpartiet går til WindowsPhone. Håper dette endrer seg når Nokia kommer på banen. Markedet er mer enn stort nok for minst 3-4 reelle OS-konkurrenter for smartphones. Ingen ønsker vel en PC-situasjon på dette markedet? Men desverre så kan det virke som om "Appsutviklere" er i ferd med å lage en slik situasjon på sikt. "Alle" skal jo hoppe på den ene eller de to "store". Kvantitet foran kvalitet..

  7. Hm nei, skal sjekke.

     

    Ok, jeg laget en event klokka tre i dag, men ser den ikke på feedskjermen.

     

     

    Lite problem med WiFien min, samme som på N8 faktisk:

     

    Den ser nettverket, jeg trykker connect og putter inn WPA preshared key, så går det en liten stund og den sier "Something's wrong with the network connection".

     

    Funket på SGS2.

     

    Any thoughts?

     

    Med min N8 hadde jeg også dette problemet. Tror ikke N8 likte AES krypteringen om jeg husker rett. Anbefaller å eksperimentere litt på de instillingene. :)

  8. Hvorfor er PC og Mac i samme kategori? 90% av spillene er jo bare for PC så.

     

     

    Og hvorfor er ikke The The Legend of Zelda: Four Swords under kategorien: Gratis utgivelser? Spillet koster ingenting å laste ned for hverken eiere av DSi eller 3DS. Jeg tipper også det er forklaringen til det korte lanseringsvinduet på et halvt år. Tipper at det vil koster penger etter den 20. februar.

  9. Noe av det verste er at de nå KREVER facebook konto for å opprette en Spotify konto.

    http://getsatisfaction.com/spotify/topics/can_you_sign_up_for_spotify_without_facebook

     

    Er dette sant? Jeg har vært spotifybruker i snart 3 år, hatt premium siden starten. Fortsetter denne trenden starter min jakt på et alternativ. Wimp er ikke godt nok ettersom jeg bruker Ubuntu på min primærmaskin.

     

    @TobvenTM støtter den;) veldigt merkeligt, men så har vel de fleste face da ;)

     

    Jeg er kanskje en av få der ute. Men jeg har faktisk ikke FB-konto. Aldri hatt det, ser heller ikke behovet for å ta det i bruk med det første heller. Flere i min venne og familiekrets som har hyllet FB høyere alt på denne jord har jeg merket en mer negativ tone fra i det siste. Mye bloat, og for store endringer på for kort tid er gjengangere jeg hører. Jeg tror virkelig ikke FB står for fall med det første, men jeg tror flere og flere innser hvor mye tid de faktisk har brukt / bruker til det. Jeg er heller virkelig ingen stor fan av det at flere tilbyr FB-konto som eneste SSO-løsning. Ofte sett i kommentarfelt på aviser. Det at de også ønsker å vite hva du til enhver tid hører på er vel bare starten.

     

    Spotify: You had a good run. Kudos til deres tidlige Linux-initiativ. Men fortsetter denne trenden med "endringer" hos dere, sår jeg en snarlig undergang for dere.

     

    Edit:

    Etter å ha sett på hjemmesidene til Wimp kan det tyde på at de støtter Linux likevel. Da skal det definitivt testes ut. Er veldig sikker på at de ikke hadde Linuxstøtte fra starten av, dette var en av primærgrunnene til at jeg aldri orket å teste det ut.

  10. Vi nærmer oss oktober, ingen mobiler lansert, ingen spesifikasjoner, kun skjulte bilder av enkelte prototyper. Hva er det dere driver med Nokia, alle andre klarer å hoste opp win7 modeller. Nokia er verdens største mobilprodusent, har ikke dere ressurser til å komme med noe bedre?

     

    Og når kommer nokia n9 forresten?

     

    Det er nettopp derfor jeg virkelig ser frem til Nokia sine WP7 telefoner. De tar den tiden de trenger. De er nok smertelig klar over at de er nødt til å virkelig levere når de først leverer, da fungerer halv-gode løsninger svært dårlig..

     

    Husk også at Mango til WP først nylig ble sluppet offisielt. Dette var også Nokia veldig klar på fra de annonserte overgangen til WP i februar, at de ikke kom til å lansere WP-telefoner før tidligst denne iterasjonen av OS'et var ute.

     

    Nokia trenger også å skille seg ut, ikke bare på design, også på software. Blant annet OviMaps er bekreftet, dette har jo måtte blitt portet fra Symbian til WP, og det må også fungere bra og stabilt nok til at det kan "prodsettes".

     

    Jeg blir heller ikke overasket om det kommer noen "gaver" i form av gratis spill o.l. eks. Angry Birds og andre. Tilsvarende har vi også sett på Symbian.

     

    Nokia trenger ikke en "iPhone-effekt" for å lykkes med WP. Så lenge det de leverer er av kvalitet fra øverste hylle, både software og hardware da tror jeg de har en oppskrift de vil lykkes med. Feiler de på en av de to nevnte faktorer derimot, tror jeg nedoverbakke kan være faretruende nær.

    • Liker 1
  11. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive der guiden foreslår 'username'.

     

    - In the command prompt window that opened, type: net localgroup boinc_admins 'username' /add (press Enter), where 'username' (without the quotes) is the user name you want to add. As far as I know, the user name is not case sensitive.

     

     

    Den liker ikke navnet som jeg er logget in som...

    Hvordan søker jeg fram det alternativet som den vil jeg skal bruke?

    Jeg bruker aldri kommandolinje i Windows. I Linux ville jeg skrevet root.

     

     

    PS. Skal dette gjøres før jeg installerer BOINC? For jeg får jo ikke installert det.

    Hva gjør kommandoen net localgroup boinc_admins Per Vers /add ?

     

    Lenge siden jeg har brukt boinc. Skulle jeg gjette er det fordi du har mellomrom i brukernavnet? Forsøk å lage en testbruker uten mellomrom. se om det går bedre.

     

    og svar på ditt spm:

     

    net localgroup boinc_admins Per Vers /add (denne kommandoen legger til bruker per vers i gruppen boinc_admins)

  12. Nå har jeg installert den. Hadde tenkt å kjøre World Community Grid, men det vil ikke installere.

    Får feilmeldingen

     

    Failed to add user to the 'boinc_admins' group (BOINC Master).

     

    Kompabilitetsmodus hjalp heller ikke. Noen ideer? Jeg har lyst til å bli den første som bruker Windows 8 til å beklampe AIDS.

     

    Forsøkt å sette grupperettighetene manuelt? Kan jo være at det er noe registerendringer som ikke tillates av en annen grunn (bug) Isåfall har du ansvar å rapportere det ;)

  13. Hvis valget hadde vært i mellom Symbian eller å henge meg, så hadde jeg nok hengt meg.

     

    Bra historieløs du. Symbian er kanskje aldrende idag, men helt ubrukelig er det ikke. Symbian var også svært tidlig ute med en rekke godbiter mange tar for gitt i smarttelefoner idag. Jeg bruker både Symbian(N8), Android (Desire) og iOS(iPhone 4) på mine telefoner. Privat, reserve og jobbtelefon. Min N8 veksler litt mellom privat og reservetelefon. Den er mest pålitelig av de tre, og det er det flere grunner til. Blant annet har den batterilevetid sistnevnte telefoner ikke en gang kommer opp til knærne på..

     

    Regner med du ikke er stort eldre enn årtallet i nicket ditt viser.. Har du ikke noe godt å kommentere kommenter i en annen tråd som passer deg bedre. Gjelder forøvrig de fleste typer troll som av en annen grunn aldri klarer å holde seg unna ting de tydeligvis hater så sterkt...

  14. Nye muligheter og oppdaterte programmer til mange Nokia-telefoner.

     

    <a href="http://www.amobil.no/artikler/symbian_blir_oppdatert/100093" title="Symbian blir oppdatert">Symbian blir oppdatert</a>

     

    Og hvor er PR2.0 aka "Anna" til E7, N8 og C7?

     

    Kjenner flere som har byttet vekk sine N8 og C7 til fordel for Androidtelefoner fordi Nokia bruker altfor lang tid til å rulle ut oppdateringer som var annonsert før 2011.. N8 for eksempel er en svært god telefon etter min mening, men den er ikke feilfri. Ovi-store har kun blitt bra helt nylig, nyeste Ovi store kan nesten sammenlignes med Market på Android. Altfor sent har Nokia innsett at de har hatt en jobb å gjøre her.

     

    Jeg håper Nokia fortsatt vil eksistere i en årrekke fremover. Selvom de har bommet grovt på programvarefronten siste årene, så har de likefullt noen av de fysisk beste produserte telefonene på markedet etter min mening. Derfor ser jeg faktisk også veldig frem til å se Nokia sine Windowstelefoner. Er skeptisk til OS'et, men har heller aldri prøvd WP7 i det hele tatt. Derfor blir det også feil om jeg skulle dømt OS'et nedenom og ned basert på noe jeg aldri har brukt..

  15. Var det ikke nok med bluescreenene for å lese dem?

    Isåfall kan jeg bruke BlueScreenView for Bug Check Code's.

    0x0000001e - KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

    0x000000fe - BUGCODE_USB_DRIVER

    0x0000003b - SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

     

    Dette er tre av dem. Forsto ikke helt event viewer, kom opp mange warning på log osv.

     

    Har du mye plass ledig på systempartisjonen din?

     

    Info om: 0x0000003b

    Cause

     

    This error has been linked to excessive paged pool usage and may occur due to user-mode graphics drivers crossing over and passing bad data to the kernel code.

     

    Kan være resultat av dårlig grafikkortdriver? Eks. beta eller rett og slett en veldig ny driver, kan være en ide og prøve en eldre, men stabil driver evt. forsøke å rulle tilbake i motsatt tilfelle.

     

    Såvidt jeg kan se, virker iallefall de to nederste feilkodene til å være relatert til hverandre.

  16. Ja MS lager halvferdige produkter, men jeg antar at de ikke har porta over serverene fra Nix til Windows enda, men den nye klienten bærer fullstendig preg over å være MS kodet i allefall.

     

    Vell, jeg kastet ut Skype her for noen dager siden så nå er jeg en av de som har forlatt Skype nettverket.

     

    Jeg tror ikke Microsoft har gjort noen ting fysisk med koden før oppkjøpet er helt i boks, og ferdig i alle instanser. Men godt mulig nyeste klient ikke er spesielt bra, hvilken brukte du?

  17. Har blitt plaget av bluescreens jeg har ingen anelse om hvorfor jeg får. Lurte på om noen kunne lese dem av for meg og prøve å finne ut evt hvilken driver som feiler. Takk på forhånd.

     

    Dumpfilene

     

    Hei du finner loggene i Windows Eventviewer. Høyreklikk "computer" og "manager" deretter event viewer.

     

    Alternativt: Høyreklikk på "computer", "properties", "advanced system settings", "startup and recovery", fjern checkbox "automatically restart" on system failure.

     

    Edit: Post gjerne feilkoden her også om du ønsker hjelp til tolkning. :)

×
×
  • Opprett ny...