Gå til innhold

raymondul

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av raymondul

  1. Nå skriver jeg forsåvidt allerede håndskrift rett på iPaden, men av og til kunne man tenkt seg en større flate å skrive og tegne på.

     

    hvilken penn bruker du da. og hvilket program. kan man tegne nøyaktige streker på skjermen? holder på å vurdere å kjøpe meg iPad, og det hadde vært veldig greit å kunne tegne rett på skjermen, og rett på bilder, hvis det går an. hvordan oppfører iPaden seg hvis man kommer borti skjermen med hånda. får man flere uønskede streker da eller?

  2. Jeg føler meg nesten litt uttafor i å være oppdatert i mobilteknologi akkurat nå. Jeg skal oppgradere fra en 3 år gammel android. Og hadde egentlig bestemt meg allerede før Iphone5 kom at jeg skulle ha den. Men nå er jeg nysgjerrig på det med NFC. Har ikke vært borti det før. Du skriver at du bruker dette daglig. Hvilke tjenester, og hvem kan levere tjenester til dette i dag? Hva kan man betale med denne tjenesten. Virker også veldig interessant med slike NFC tagger. Men hvis man skal feks få lys og lyd til å aktiveres med dette, så må det vel være noen form for annen installasjon som må gjøres.? Er det noen plass man kan lese mere om dette?

    Litt skuffende hvis det er slik at man kun kan svare eller avvise anrop med iphone. Veldig kjekt at man kan sende en melding direkte hvis man er opptatt for øyeblikket, så vet kunden at han blir oppringt. Eller har dette blitt bedre med iphone 5?

    Det er vel fordeler og ulemper med med begge. Skal vel kanskje ikke være for enkelt å velge. Men er veldig glad i at ting kan gjøres enkelt. Ble derfor veldig interessert rundt det der med NFC. ( selv om det kanskje går litt på latskap :-) )

  3. spennende å høre om dine erfaringer på Thinkpad. Jeg ha i min jobb veldig mye bruk for å kunne tegne opp og notere ned mål på tegningene. Og har derfor sett litt på HTC Flyer. Men jeg vil gjerne ha større skjerm, og det interesserer da men Thinkpad. På Flyer kan man lage et notat og legge ved feks et bilde ved notatet og lenke dette opp til en avtale i kalenderen. Vet du om dette går på Thinkpad? Har du noen erfaringer i forhold til notatblokka og slikt?

  4. Jeg har en touch pro nå, men virker som HD2 er betraktelig raskere, så det virker interessant denne tlf ja. Hvordan er det med inntasting på denne sammenlignet med iPhone. Der blir bokstaven forstørret når du trykker på og hvis du ikke slipper, så kan du bare flytte fingeren til rett plass hvis du har bommet på den bokstaven du skulle ha. Er det noe lignende? vis ikke, fungerer det greit likevel, uten mye feiltrykk?

×
×
  • Opprett ny...