Gå til innhold

TheXboxFreek

Medlemmer
  • Innlegg

    489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheXboxFreek

  1. Vurderer å "sleeve" de synlige kablene i kabinettet mitt. For å spare penger vurderer jeg å kjøpe/lage forlengere jeg kan sleeve sånn at jeg slipper å kjøpe ny PSU for å ha en modulær en.

     

    Proooblemet er at jeg ikke finner en (nett)butikk som selger slike med SVARTE kontakter, eller komponentene sånn at man kan lage kablene selv.

     

    MDPC-x.com som har sleevingen jeg er ute etter, har også pinnene som sitter i 24-pin-kablene, både hun og han, men ikke selve plastkontakten.

     

    Noen her inne som vet om en (nett)butikk som selger slikt, helst i Norge, men det store utland funker også?

     

    EDIT: Det er vel kanskje ATX-kabel det heter..

  2. Sånn! Nå har jeg etter en VELDIG lang stund, fått tatt denne memtesten.. Kjørte memtest86 fra memtest.org, og ikke memtest86+ fra memtest86.com. Om det har noe å si vet jeg ikke. Jeg fikk ihvertfall 0 error. Null, niks, nada, zero.

     

    Grunnen til at jeg aldri tok testen før nå, er fordi jeg har vært foruten "Page_fault_in_nonpage_area", en stund, men nå har den kommet hyppig tilbake etter at jeg kjøpte Bf4.

     

    Så kan RAM-en fortsatt være problemet, eller har memtest utelukket RAM-en?

  3. Legg inn siste Nvidia driver om du ikke allerede har den, ellers så er Dice klar over at mye problem med spillet og de har utsatt alle fremtidige expansions inntil det er ordnet.

    Om du ikke har Windows 8, kan det hjelpe å oppgradere, men det blir litt vel drastisk.

     

    Kom en ny oppdatering i dag, så får se om det også hjelper..

     

    Burde jo ikke være nødvendig å bytte ut skjermkortet, men om du sitter på tanken så kan jo et AMD 270x være en fin løsning, eventuelt om du vil bruke litt mer så kan jeg også anbefale 770GTX fra Nvidia, hvilken kjøler du velger bestemmer du jo selv. Asus og Gigabyte sin kjøler har jeg en knapp på.

     

    Vurderer 760 GTX 2GB, muligens fra Gainward.

  4. I dag kjøpte jeg Battlefield 4 til PC, men har hatt et par problemer. Det ene problemet er at spillet slutter å funke, altså at spillet fryser, og det kommer opp en feilmelding med loading-bar. Det andre problemet er at jeg har fått en blue screen med feilkode "Driver IRQL not less or equal"

     

    Jeg har en selvbygd pc som er 2 år gammel:

    Hovedkort: Asus Sabertooth P67

    Prosessor: Intel i5 2500K 3.30 GHz

    Minne: 8GB

    Grafikkort: GTX 560

     

    PC-en skal vel tåle spillet?

    Hva er løsningene for å få dette til å fungere 100 %?

     

  5. Prøvde dem på nytt nå,i spilleren til windows 7 og windows mediaplayer der fungerte dem feilfritt...VLC der fungerer det overhodet ikke.

     

    Prøvde og åpne filen i videoredigeringprogrammet vegas og der hakket det også ganske ille?

     

    Det må vel være noen som har opplevd det samme?

     

    Hvilke instillinger burde man bruke for best resultat mtp kvalitet,plass,osv?

     

    Videomaterialet hakker vel i Vegas fordi du ikke har rendret det. Det er ihvertfall tilfellet i Adobe Premiere. Plass kan du bare glemme. Kvalitet tar plass ;)

×
×
  • Opprett ny...