Gå til innhold

ggj

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ggj

  1. Hei, har vært mange steder på backpacking i sør-øst asia. Du finner lokale sim-kort på flyplasser fra flere leverandører. Du betaler et visst beløp, og får data i fht det du betaler.

    Feks. alt fra 2gb om dagen til unlimited - kommer an på hvor mye du betaler og leverandøren. Før du lander, kan du bare google om de forskjellige leverandørene i landet du skal, og så finner ut ut hvem som har best dekning.

    Du kan også kjøpe det i byen, til en billigere penge, men anbefaler flyplassen selv om det koster litt mer, var verdt det for min del :) 

  2. Hei! Tenker å oppgradere PCn min nå. Blir mest brukt til gaming - wow, overwatch, the witcher 3. Den jeg har nå er fra 2012:

     

    I5 3570k 3.4ghz 6mb

    GeForce GTX 670 OC 2GB

    Gigabyte GA-z77x-ud3h

    Corsair AX 750W

    Corsair 8GB DDR3 Vengeance 1600MHz

    Intel 335 series 2.5" 240GB SSD

    Fractal design miditower r4

     

    Hva bør bli prioritert først? Tenkte rundt 5-6k, og ta det gradvis.

  3.  

    Har sett litt på disse https://www.meermin.es/articulo.php?idArt=2792#

    Noen som har erfaring med skoene og har noen mening om kvalitet etc og evnt. hvor lang tid det tar før de dukker opp når jeg har bestilt :)?

    Jeg har den modellen. Jeg har inntrykk av at det er godt skinn, og de er veldig pene. Kvaliteten på meermins gummisåler er dessverre litt så som så, de har en tendens til å sprekke opp foran ved tærne. I alle fall har begge mine par gjort det, mens jeg ikke har det problemet på mine Loakes med forholdsvis lik såle.

     

    Leveringstid har periodevis vært veldig lang hos meermin, men de skal ha blitt veldig bedre. Jeg har fått begge mine bestillinger etter ca to uker, men andre har ventet over dobbelt så lenge. Som sagt skal det være fikset nå, men det er et år siden sist jeg bestilte derifra (og to år siden første bestilling, gud så tiden flyr).

     

    Edit: Jeg har den gamle modellen, ser at chukkas nå lages på hiro-lesten, og ikke på rui som mine er i. Ellers antar jeg det meste er likt. Disse er nok litt "slankere" enn de jeg har, uten at jeg skal si for sikkert hvilke som er penest.

     

    Hmm.. stort minus om de sprekker opp etterhvert.. hvor lang tid tok det ca.? Tenkte på å investere i noen fine hverdagssko med kvalitet.

  4. Hei! Beklager om denne tråden er postet feil..

     

    Når jeg skulle skru på MacBooken min i går, startet den på vanlig måte. Men etter 'kimet' lyden så står den bare å laster med Apple logoen i bakgrunn (gråskjerm). Den lager ingen rare lyder e.l.. Safe-mode fungerer heller ikke.. Hjelp! Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...