Gå til innhold

chevelle16

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chevelle16

  1. Hei, jeg skal bestille meg Canon eos 60d kakmerahus, og dette ligger på ca 5800,- hos bhphotovideo. her er link:

     

    http://www.bhphotovideo.com/c/product/732047-REG/Canon_4460B003_EOS_60D_DSLR_Camera.html

     

    Hos fotovideo, som jeg tror er billigst, ligger det på 6360 INKL FRAKT.

     

    Hva vil lønne seg, det er altså 5/600 kr dyrer i norge, men det blir kanskje like mye eller mer pga moms og diverse fra USA?

  2. Du trenger jo ikke to fokuspunkter (som i ditt eksempel) selv om en hund eller menneske har to øyne. Du velger det fokuspunktet som treffer det øyne som er nærmest deg.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=ojuq-IJMs_A

     

    Hvis jeg skal ta et portrett bilde av ansiktet til en hund som ligger foran meg og ser rett inn i kameraet og jeg vil ha fokus spesielt på begge øynene, da må jeg jo gjøre det jeg beskrev, da er hele han nærmest meg, ikke et øye. bruker også lavt blender tall og 50mm. og bruke fokuspunktet i midten funker ikke da den da fokuserer bare på nesen, lavt blendertall gjør at det blir stor forskjell i dybden og fokuset blir feil... Hmm.

  3. Hei.

     

    Jeg har nå canon 450D men skal oppgradere til canon 60d. En ting som irriterer meg veldig ofte når jeg fotograferer med min 450d er at når jeg skal velge fokuspunkt så kan man enten velge "alle" eller en til høyre, en i midten etc... det er veldig mange ganger jeg har kunnet trengt å hatt et fokuspunkt på hvert øye når jeg fotograferer en hund f.eks. Blir ofte feil fokus om man fotograferer litt kjapt og ikke kan bruke manuell fokus. Kan man altså gjøre noe med saken med 60d? eller er det samma greien som med 450d? ...

  4. Akkurat nå tenker jeg mest på hvem som er rimeligst, da begge to har det jeg ser etter, så da blir det nok 7d viss dette er billigst. Men jeg vurd å først kjøpe evnt en Canon EF 24-70mm og etterhvert gå over på å kjøp 7d, tviler på jeg har råd til å kjøpe påde objektivet og kamerahuset sammen akkurat nå. Ellers så må jeg gå for 7d og bruke det objektivet jeg liker best av de jeg har nå som er canon sin 50mm f/1.4. litt usikker på hva jeg skal gjøre..

  5. Har noen av dere peiling på de store forskjellene på Sigma 24-70 f2.8 IF EX DG HSM og Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM ?? Jeg bruker selv canon og trives med det, men hvordan er dette sigma objektivet i forhold til canon sin? Skarphet i bildene generelt og god dybdeskarphet er viktig for meg.

     

    Håper på svar på denne også.

     

    Har nå 450d og vil gjerne oppgradere til 5d eller 7d, disse objektivene skulle ha blitt brukt på en av de nevnte kameraene :)

  6. Er du sikker på jenta ikke bare trenger litt tid? kanskje hun sliter med noe form for angst eller dårlig selvtilitt. jeg vet hvertfall om flere som sier at de har så lyst og være med han de holder på med og dette på melding, og mener alt de skriver til ham, men de utsetter gjerne møtene, spes de første.. fordi de er så usikker på seg selv... kanskje de er så utrolig redd for hva du vil syntest om det eller det, eller kanskje de sliter med en form for sosial angst? da hjelper det med litt extra trygghet fra gutten, og at han gir henne tid. Men selvfølgelig, dette kan jo også være tegn på en som bare spiller med deg... men, jeg vet om flere som er i samme situasjon, og er jenta liksom.

     

    Kanskje du børr ta det opp med henne?... du har ingenting og tape på det hvertfall. Jeg tror hvertfall det kan ligge noe bak, for tror ikke hun hadde bare snakka med deg ''sånn'' på meldinger, bare for og gjøre det.. det får hun jo ingenting igjen for?

     

    Håper du finner utav det :)

  7. åååååå! jeg har en sang på hjernen som eg har prøvet og funnet ut ka heter siden sånn flere mnd tilbake! hørte den i en butikk engang, den var ganske kjent for noen uker tilbake, eller den var mye på radioen. er vel type pop... jeg husker ikke teksen, men var mye plystring i den, en mann som sang sånn: and all the girls just *ouh ouuuh(i plystring, sånn flørte plystring vet dere)* vet ikke om d var teksten men tror den men ååå! help me someone!! :ohmy:

  8. Jeg tror det er veldig opp til hver enkelt, men det er hvertfall ikke noe gale med underlivet hennes, at det er derfor hun bruker det. Trusinnlegg er helt normalt det, men det er jo opp til enhver hva man liker og bruke og om man i det hele tatt trenger det, det er nok pga hun har utflod da og noen jenter får mer enn andre, det er hvertfall ikke noe gale med det, og det er bedre at hun bruker det enn at det havner i trusa, vil nå jeg mene ;)

     

     

    edit* skrivefeil

  9. Hei!

    Jeg klarte jo selvfølgelig her om dagen og grise fruktsuppe greie på tastaturet... det var der med mellomromtasten og bokstavene over (C,V,B,N og M)... Jeg prøvde tørke av men idag, som er dagen etter...er tastene(spes mellomromtasten)helt fast..må skikkelig stresse med og skrive... tror det er mye kliss under... og jeg skal skrive stil til imorgen!??

     

    HVORDAN tar jeg av tastene, det går vel an uten og ødelegge :S ?

     

    Det er en HP-elitebook viss d har noe å si.

     

    :roll::ph34r:

  10. Hahaha, har tatt meg sånn to dager og lese denne tråden, eller.. igår.. om natten og resten idag, fy faen det er mye jeg har ledd av så jeg har grene!!

     

    Haha, er faktisk ikke lenge siden jeg ferska en faktisk,haha..

    Meg og resten av familien min var hjemme, og alt var egentlig som normalt, vi hadde også nettopp fått besøk av noen venner til min mor, de hadde da altså med seg to guttunger, nå veit jeg ikke hvor gamle det var men.. sikkert sånn.. mellom 9 til 12 eller noe.. hehe de var ikke like gamle begge to liksom. Så jada, jeg satt no å skreiv på msn på pc'n min i stuen mens de satt og kjikka på meg hele tiden, jævla creepy, så d med sidesynet.. de bare satt der, og prøvde og tøffe seg med og kaste hverandre nedi sofan å sånn. stakkars kids. :ermm: menmen de fortsatte og glane, og jeg hadde en liiiiten mistanke om at han der ene lille poijken liksom likte det han, så... haha ikke for og virke innbilsk, men fyren satt jo bare der. Og jada, dette fant jeg ut seinere... haha, guttene hadde stikket ut for og leke eller noe, var ikke sikker, for jeg brydde meg egentlig ikke... Også spurte mamma om jeg kunne gå ut med bosset, jada.. og på veien ut, bak huset.. vist faen står den lille guttungen og drar an!! fy faaaen trodde eg skulle døøø av latter, fikk ikke kastet bosset for og si det sånn, tror jeg datt om og lo, bosset ble vel liggende :D stakkars guttunge løp inni skauen å gjemte seg.. så ikke så mye mer til han den dagen, men jeg var egentlig for det meste innpå rommet, haha. :p

     

    Men selv har jeg egentlig aldri blitt ferska, men det har hendt flere ganger at jeg har dusjet i sånn en time, og det er ikke kødd.. hehe. mamma sier ingenting men det er alltid sånn før jeg ska dusje: ja alle som må på do innen den nærmeste timen må stikke nå!.. hehe, tror kanskje hun har sine mistanker når jeg plutselig stikker innpå dass og er der en god stund å viss hun kommer å ska inn kommer jeg ut i morgenkåpen, sånn midt på dagen. :innocent:

×
×
  • Opprett ny...