Gå til innhold

Khani

Medlemmer
  • Innlegg

    1 109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Khani

  1. Dere må spesifisere i artikkelen her. Å skrive 3,2 Ghz quad core prossesor blir ikke helt riktig. Det gjør at mange tror den er like raskt som en i5-3570K som ligger på 3,4 Ghz (quad core)Det er en AMD prossesor dette er snakk om, og det er mye lavere ytelse per Ghz og kjerne. Og angående grafikkortet? Den brikken som inneholder prossesoren kalles en APU. Det er allerede innebygd grafikkløsning i denne, som er en del bedre enn Intel sin. Så tviler på at det kommer noe annet. Hvertfall ikke når de har den prossesoren i.

     

    Hertz != ytelse

     

    Hertz er en målebetegnelse. I tillegg så oppgir man specs fult ut. Man stryker ikke viktige detaljer om et produkt fordi at noe annet yter bedre. Tenk på hva slags clusterfuck feks bilmarkedet hadde vært, om dette hadde vært lov.

     

    En annen ting. AMD er fortsatt et av de beste valgene om man ønsker budsjettpcer. De er kansje ikke den produsenten med det råeste på markedet. Men de leverer mye for pengene.

  2. Personen har mest sansynilig lagt inn en RAT eller Remote Administration Tool på maskinen din. Evt kan du ha fått det via noe du har lastet ned.

     

    Mest sansynlig så har personen brukt en komersiell/gratis RAT som lett blir funnet.

     

    Fremgangsmåte:

    Start opp I sikkerhetsmodus m/ nettverk

    Scan først med eget antivirus/antimalware

    Scan med Eset online scan http://www.eset.com/us/online-scanner/

    Scan med Trendmicro housecall http://housecall.trendmicro.com/

    Scan med Bitdefender http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html

    Last ned og scan med Kaspersky free scan http://www.kaspersky.com/security-scan

     

    Om du ikke ser at noen av disse programmene finner den skadelige softwaren. Så anbefaler jeg deg og ta en backup av diverse filer du vil ha og så formatere maskinen.

     

    Ikke ta med "Downloads" mappen eller andre mapper hvor div blir lagret automatisk. Da det fortsatt kan ligge filer fra RAT'en der.

  3. Jeg er litt usikker på hva du egentlig spør etter, mem det generelle svaret er ja. Det du kanskje mener er om du kan installere rotfilsystem på raid kontroller med driver som ikke ligger i kjernen, men somdu har en kmod rpm for? Isåfall er vel svaret nei, du må da bygge driveren til raid kortet inn i imaget du installerer.

     

     

    Det er driveren for et B320I raidkort fra HP. Hovedsaklig, så er greia det at driveren må lastes in pre-installation. Slik at diskene vises under installasjonen.

  4. Stop being gay and use Justin Bieber Linux.

     

    QFT. :wee: Den trenden der passerte vel middagshøyden med Hannah Montana Linux..

     

    Ser nå ganske populært ut enda og lage distroer for absolutt alt.

     

     

    For de som er interesserte, så fant jeg en gratis VPN host for litt siden, Som gir ut mindre VMer med en valgfri linux server distro.

     

    Chunkhost

     

    Håper de som er interesserte gidder og bruke meg som referral.

  5. Ser for meg eksplosjonen til et større datasenter nå.

    Som sagt, 2 desiliter hydrogen er ikke mer enn at det tilsvarer å fyre på en tom tepose. Du trenger rimelig mange ganger årlig verdensproduksjon av teposer for å nærme deg situasjonen på det bildet. For ikke å nevne at du trenger like mange tullinger med øks som samtidig hugger løs på hver sin disk i det datasenteret. Datasenteret må ha like mange disker som X antall år verdensproduksjon av teposer og de må være stablet så tett at det bare er 5 dl luft i rommet per disk.

     

    Selvsagt. Dette var mer ment som en spøk egentlig.

  6. Hadde det vært en idé å fylle de med hydrogen i stedet for? Ennå lettere - mye billigere - mye større kvanta er tilgjengelig. (Men det siger dessverre lettere ut så man må nok ha kraftigere pakninger.)
    Hydrogen har alltid vært svært strengt kontrollert grunnet eksplosjons-/brannfare som oppstår. Oppbevaring og utvinning er også ekstremt vanskelig og dyrt. Det faktum at man skal sitte med en liten bombe i fanget er nok ikke noe forbrukerråd, stat eller forsikringsselskap kommer til å like.Helium er ikke brannfarlig under noen omstendigheter og er en av de mest stabile gassene vi har i universet, Hydrogen derimot er det stikk motsatte.

     

    Ser for meg eksplosjonen til et større datasenter nå.

     

    atombombx_74704936.gif

×
×
  • Opprett ny...