Gå til innhold

Chrisaa

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chrisaa

  1.  

    Hvorfor er det ikke lagt inn doping som spillelement? Det hadde gjort spillet mer spennende å kunne forske på nye dopingmetoder og lure seg unna dopingjegerne mellom sykkelrittene. Sykling handler tross alt ikke bare om sykling, det handler også om doping. Bli den neste Lance Armstrong!

     

    Du vet at grunnen til at så mange blir tatt for doping i skyllesporten er fordi de er den eneste sporten som tester sikkerlig. I andre idretter som ski osv må du drite deg sikkerlig ut hvis man skal bli tatt.

    Man ser det og på hvordan de sykler i TDF nå. Ingen av favorittene orker lenger å angripe på hver eneste fjelletappe, og hjelperytterene må gi seg mye tidligere enn før.

     

    Hver gang det komer ny versjon av PCM er det en eller flere som etterlyser doping. Hører like mye hjemme som korrupsjon ville gjort i FIFA.

    • Liker 1
  2. Ikke hat meg nå:

    • Jeg liker mange spill fra EA og Ubisoft, inkludert Sim City! :confused:
    • Elsker Battlelog
    • Har ikke noe i mot mikrotransaksjoner
    • Synes mange indiespill er oppskrytte
    • Synes at å betale før en linje kode er skrevet er for investorer, ikke for spillere (kickstarter osv)
    • Starcraft II er utdatert/gammeldags (likevel ikke dårlig)

    • Liker 1
  3. Ble overrasket da det datt en alfainvitasjon ned i mailkassa akkurat nå ettersom jeg ikke hadde meldt meg på eller søkt om noe.

     

    Til den som spurte om veteranstatus, jeg har bf1942 + utvidelser, bf2, bc og bc2 registrert på min EA konto. Kan være derfor.

    Sitat fra mail:

    Hei, Spiller,

    Du er blant våre mest verdsatte og betrodde Battlefield-spillere, og vi er glade for å kunne invitere deg til å delta i Battlefield 3 Alpha-testingen. Alle instruksjoner du trenger for å delta er oppgitt nedenfor.

    Vi inviterer akkurat deg fordi vi tror du har stor interesse for Battlefield-serien, og fordi vi tror du forstår de tekniske problemene som kan oppstå såpass tidlig i et spills utvikling.

  4. Denne poste har poppet opp på endel forum, som angivelig skal være fra en PD ansatt:

     

    Sitter og ønsker at denne skal være ekte, men i likhet med andre tviler jeg sterkt. Det er flere ting som skurrer. For eksempel:

    -We were personally actually quite surprised by the raitings it got, we expected lower!

    -Then Sony demanded the entire game be 1080p, 60FPS. We had it coded at 720p, 30FPS

    -8 months after prolouge we would have had a finished game (at a much higher quality than the current release) but Sony gave their demands so we had to agree, hence almost 3 years of working our asses of to try and get what they wanted.

    -GT3 was the last one really designed for users without a wheel in the high spec races. Wheels have become much more commonplace now, so it made sense to start catering development towards them.

    GT5 is so much better with a wheel but only once we get the update out.

     

    Dette er ting en representant for PD aldri ville uttalt til media/i forum eller lignende. Det kan jo hende at en misfornøyd ansatt har gått ut i egen regi med dette, men han risikerer nok jobben sin med dette. Ellers synes jeg listen minner mer om ønskelistene brukerene på forskjellige fora poster.

     

    Har likevel et bittelite håp om at en del av det kan stemme....

×
×
  • Opprett ny...