Gå til innhold

gingerviking

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gingerviking

  1. Ineressant diskusjon, indeed! 

     

    Mangelen på SD-kortstøtte har vist seg å være noe som har vært sårt savnet, og ikke vanskelig å implemementere kombinert med ip67-serifisering. 

     

    Nå er jeg ikke kjent med utfordringene med kombinasjonen utbyttbart batteri, og ip67, men personlig velger jeg vanntetthet fremfor å bytte ut batteri, da jeg alltid har med meg powerbank (reiser alltid med sekk/bag). 

     

    Har et spørsmål til Le Menthe: 

     

    Hvor viktig er prosessorgenerasjon som utmåling for karakter? Det er som regel en indikator på ytelse, men ikke nødvenigvis gitt. 
    Allikevel, Le Menthe er det interessant de rapporterte ytelsesproblemene til LG G4 også var tilfelle på Nexus 5X (SD 808, som i G4), som jeg ikke kunne vente med å bytte ut på grunn av dette problemet. Det kom riktignok en patch som skulle "fikse alt" relatiert til dette, men det ble aldri helt bra. Nexustelefonene er viden kjent for å være vanvittig raske, selv med lavere spesifikasjoner. Min gamle Nexus 5 var raskere enn Nexus 5X med samme verson av android. 

     

    Men kanskje dette var et isolert tilfelle?

     

    Anskaffet meg en Nexus 6P, og all lag var borte og jeg følte at jeg hadde en Nexus telefon. 

     

    Google Pixel kjører på en SD 821, og er latterlig rask. Galaxy S7 har bedre skjerm, og litt større batteri, men ingen mobil jeg noen sinne har prøvd er så rask som Google pixel! Derfor bruker jeg nettop denne telofonen + supert kamera, clean android og tildlige oppdateringer. 

     

     

    Jeg kan anta, men må spørre Fjarle bare for å ha gjort det: Hvem er testene deres beregnet for? Er det sånn at praktisk ytelse veier tyngre en prosessorgenerasjon? 

     

    Nå er dette bare synsing, men LG har kanskje gått for denne prosessoren fordi nettop fordi den er gammel? (jeg vet, dette er ikke et godt argument for). At de har testet denne, og funnet den bedre, at de kanskje har hatt problemer med f.eks overoppheting på en prototyp som kjørte SD 835? 

     

  2. Mange har gitt s4 kritikk for kjedelig design og plastikkropp. Konkuransemessig er det riktig. S4 har et design som ikke svarer til dagens toppmodeller i form av tilnærmet uendret design og stusselig bruk av plastikk. Etter å ha eid en s4 to døgn, så forstår jeg Samsungs valg av matrialer:

     

    -plastikk er lettere enn aluminium

    -plastikkens "varme" er langt mer behagelig enn de kaldere konkurentene som One eller Iphone 5.

     

    S4 ga meg desigmessig akkurat det jeg var ute etter. Designen kan minne mer om S2 med mer rektangulær form og hardere kanter, samtidig som den ivaretar s3's hovedtrekk. 

     

    S4 er ingen solid perle. Derfor må jeg ofre kompakt og stor skjerm mot en case, som primært beskytter skjermen mot en uvørn mobilbruker.

  3. Det har allede blitt lansert en del deksler fra de store dekselprodusentene.

    Otterbox har seovfølgelig bekreftet at de jobber med deksler til s4.

     

    Spigen har også hivd seg på bølgen og produsert en god del lekre deksler:

     

    http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases.html

     

    Bestilte den gule utgaven av Hybrid ex-serien fra ebay. Bare trist at telefoenen ikke havner i posten før mai da jeg bor i Nord-Norge.

     

     

  4. Det er vel ikke bedre eller verre enn andre personlighetstester - og dermed like nøyaktig/unøyaktig som disse. Har selv hatt stor nytte av slike tester, men da testing via seriøse aktører, med diverse kompetent oppfølging. Så må det vel sies at disse testene gir ikke nødvendigvis ett garantert sant bilde av hvem du er, men heller gode indikasjoner på muligheter og fallgruber.

     

    Hva er det som gjør deg skeptisk?

     

    :)

     

    Har generelt liten tiltro til personlighetstester. Det som gjør meg så skeptisk til enneagrammet i sin helhet er hvordan enkeltindi ider benytter det som et klasifiseringssystem og handler ut i fra enneagrammes forhåndsgitte premisser. På sett og vis gir man andre et stempel de ikke har fortjent.

    Dette er dog de mer ekstreme tolkningene.

  5. Fikset glasset på min razr maxx i går. Det lar seg gjøre for en amatør å skru telefonen fra hverandre og bytte skjermen.

     

    Fulgte en guide for razr fra ifixit:

     

    Nå er razr maxx noe annerledes innvendig. Noen deler fikk litt hard medfart da jeg forsøkte og finne ut hvilken del som skulle av etter at et x antall skruer var skrudd ut.

     

    Kjøpte denne, som er glass og skjerm i en enhet:

    http://www.ebay.com/...=item20cc00d5fd

     

    Men for de som ønsker å reparere selv anbefaler jeg denne:

     

    http://www.ebay.com/...=item564aab6200

     

    Hovedforskjellen mellom de to er at den andre kommer med metallpanel som er limt fast til glasset. Rammen min ble bøyd da det knuste glasset ble pirket av, noe som resulterte i at Sim og microsd-lokket ikke lengre sitter like godt og dermed går lett opp.

    Selve skjermen sitter nå litt løst.

     

    Dette har blitt løst ved hjelp av Otterbox sitt commuter-deksel.

     

    Skjermen fungerer, men er svært rosa i fargen. Det er også to "døde" piksler der den ene lyser grønt og den andre rødt.Skjermen ble kjøpt fra Kina og var var en del for den amerikanske, verizon-baserte droid razr.

     

    Konklusjon: Det kan gå, men send helst inn til reparasjon. :hmm:

     

     

  6. Jeg er helt grønn på dette området. Mange av produktene jeg har kjøpt med 3,5 mm jck har blitt slitt over tid. Det har ved flere annledninger gått svært kort tid fra jack-inngangen har blitt ødelagt eller slitt.

     

    Kjøpte meg en Motorola razr maxx for noen måneder siden og den er allerde ødelagt. Samme tilfellet med den bærbare pcen min.

     

    Finnes det noen mulige "oppfølgere"?

     

     

  7. Vurderer sterkt å gå til innkjøp av ein Razr Maxx. Men det eg lurer på er om denne mobilen tåler ein støyt? Tåler den å bli mistet i gulvet eit par ganger?

     

    Har hatt Maxx i en god stund nå og mistet den i gulvet et dusin ganger. Ikke merket noe skader.

    Byggekvaliteten er rett og slett fortreffelig:P

    Mistet den kun EN gang i asfalten. Skjermen knust.

     

  8. Rulles ut nå, så det er bare å sjekke for oppdateringer daglig!

     

    Android 4.0 finally hits European Motorola RAZR and RAZR MAXX

     

    Gleder meg til neste uke, da håper jeg Motorola viser fram Razr HD på IFA.

     

    Atrix HD er helt grei, men liker Razr designet bedre.

     

    Liker også Xperia-serien til Sony. Spesielt Ion som nå kommer i en HSPA utgave for oss europeere.

     

    Har sjekket hver dag de siste to ukene og har hittil fått samme beskjed: "Enheten din er oppdatert! Ingen oppdatering nødvendig på dette tidspunktet".

×
×
  • Opprett ny...