Gå til innhold

SEeK

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SEeK

  1. Både Benq'en og PTAE700 har fått god kritikk

     

    Hvilken Benq? ;) (Regner med det er PE7800 du mener, men modellen er jo ikke akkurat splitter ny. Panasonicen virket bedre pris/ytelse på meg i det minste.)

     

    Rommet den skal være i har rimelig mørke gardiner som dekker alt, så mørkt er det.. Så da blir nok Ansi 2000 alt for mye

     

    Takk for innspill

  2. Takker for svar.

     

    De jeg har sett på og fått satt opp nå er:

     

    Panasonic PT-AE700E

    1000 Ansi 2000:1 1280x720

    kr 13.000,-

     

    BenQ PE7800

    800 Ansi 2000:1 1280x1024

    kr 16.500,-

     

    BenQ PB6210

    2000 Ansi 2500:1 1280x1024

    kr 10.500,-

     

    Noen som har noen meninger på om disser er gode eller dårlige kjøp? evt vet om noen bedre i ca samme prisklasse?

     

    Den siste der synes meg veldig billig, men som sagt så har jeg ikke mye peiling. Kan 2000 Ansi bli for mye? Og kan det være lurt med høy ansi dersom man ikke har lystett rom?

     

    Skal du kjøpe DLP-pj bør du teste den selv før kjøp og forsikre deg om at du ikke ser regnbuer.

     

    DLP-pj? Hva er så det? :)

     

    Edit: Never mind, leser om det på hjemmekino.no

  3. Hei!

     

    Jeg har snart bursdag, og dama har fått tak i en haug med penger. Hun har lovet meg et projektor i gave, men problemet er det at verken jeg eller hun har noe særlig greie på dem.

     

    Jeg har sett litt rundt uten å finne noen særlig gode svar på spørsmålene mine, som er som følger:

     

    Hvilke type kabler burde jeg bruke for best bildekvalitet?

    - Merker man stor forskjell?

     

    Hvor viktig er Ansi Lumen, hva er ok, hva er bra og kan det bli for mye rett og slett?

     

    Merker man stor forskjell mellom på to projektorer med forskjellig kontrast, hva er ok, hva er bra og kan det bli for mye her og?

     

    Projektoren blir hengende 3-4 meter unna utsytret den skal brukes sammen med, er det da lurt å gå i annskaffelse av en trådløs "overfører" (husker ikke navnet i farta). Eller går det greit å skaffe og legge opp lange nok kabler?

     

    Det hadde vært veldig fint om noen hadde tatt seg tid til å sette opp et forslag av projektorer i prisklassen mellom 8k - 20k. Disse forslagene da med brukbare projektorer som egner seg godt i stua.

     

    Jeg kan da legge til at den skal brukes til DVD rett fra spiller, den skal ha kontakt med PC og det skal spilles konsoller på den.

     

    Alle seriøse svar mottas med takk :)

  4. Vel, jeg ville ikke ha kjøpt kun et nytt skjer,mkort til den maskinen der. Tror nok du har bortimot det skjermkortet som du får utnyttet mest av på det systemet.

     

    Kjøpte selv et GeForce 6800 GT til maskinen min med AMD athlon XP 3200+ og 1gb RAM. Og jeg synes ikke det virker som om maskinen drar full nytte av skjermkortet.

     

    Nytter ikke å prøve å øke FPS med skjermkort når du har CPU som holder den nede.

  5. Med andre ord så kan du få flimrende streker og bilde som skjeier ut i 0,01 sek eller noe om du ikke har den på :p Men FPS blir lavere om du har den på, men dette gjør jo ingen ting om du har en dugelig maskin. Skal love deg at bildet blir mye penere i spill iallefall ;)

  6. Men merker man noen forskjell?

     

    Samme lurer jeg på med FSB, 100 - 400, merker man noen forskjell i ytelse som er verdt å nevne?

     

    Hvis vi f.eks ser på en AMD Athlon XP, 2 CPU'er av samme type, en versjon med 266 og en med 333.. Merker man noen forskjell på de?

     

    Og gir det noe som helst utslag i benchmarks?

  7. Jau, såppas har jeg fått med meg. Men skulle fått den til å tro noe annet :p

     

    Specs:

     

    HK: Abit KD7-Raid

    Skjermkort: ATI Radeon 9700 PRO (two years old and still kicki'n ass ^^)

    RAM: 2 stk unbuffered 512MB PC3200 Twinmos 2,5CL

    Vifte: Uhm.. Thermaltake Volcano 7

     

    Ellers kjøres alt med nyeste drivere og bios oppdateringer.

  8. Jeg har et litt gammelt hovedkort: Abit KD7-Raid

    Og en noget nyere CPU: AMD Athlon XP 3200+

     

    Ploblemet er det at jeg ikke finner noen bios updater som støtter høyere CPU enn XP 3000+. Dette er et problem når jeg skal starte CS:S som jeg akkurat kjøpte. Det loader litt, så blir jeg slengt ut på desktop.

     

    Jeg tror jeg blir kastet ut igjen pga at CS:S prøver å finne ut hardware spec, men skjønner ikke vilke CPU det er.

     

    Jeg har miksa og triksa i bios med å sette CPU til et av alternativene eller sette egendefinert og mekke litt. Men hjelper lite i denne sammenhengen.

     

    Er det noen som veit om det går ann å lure HK'et til å tro at CPU'en min er en annen, eller er det den er?

     

    Eller er det noen som vet om en bios update til dette hovedkortet som kan fikse problemet?

     

    Takk på forhånd til alle forslag :)

  9. Jeg har dette hovedkortet:

     

    http://www.abit.com.tw/page/no/motherboard...L_NAME=KD7-RAID

     

    Og i bios kan jeg bare velge opp til AMD Athlon XP 3000 og jeg finner heller ingen bios-oppdateringer som støtter 3200+.

     

    DDR DIMM slots, two of which support high-speed DDR 400 memory <-- Hva vil det si hvis det ikke støtter en CPU med 400 FSB?

     

    Har ivertfall 2 PC3200 DDR brikker, men vet ikke om de står i de raskeste slottene.

    Men ved oppstart stod det 400 eller 200 på den speed jævelen litt sånn anhver gang før jeg gjorde noen endringer. Etter jeg satte den til 3000+ står det 333.

  10. ATI Radeon 9800 PRO yter heller ikke så utrolig mye mer enn Radeon 9700 PRO som er over 2 år gammelt. Skal du kjøpe deg et nytt skjermkort nå og ikke har planer om å oppgradere igjen med det første burde du nok gå opp til Radeon x800 eller GeForce 6800 serien.

  11. Jeg har et noe gammelt ATI Radeon 9700 pro og synes egentlig ikke det er noe vits å oppdatere enda siden 9700 PRO egentlig ikke ligger så alt for langt bak ATI radeon 9800 PRO som mange oppgraderer til i dag.

     

    Men 9700 PRO har forduftet fra alle butikker og tester, og det jeg egentlig lurer på er om er egentlig ytelsen på ATI Radeon 9700 PRO er stort bedre enn 9600 kortene, og lurer da spesielt på 9600XT siden det er toppkortet i 9600 serien. Sier seg egentlig selv at 9700 har en bedre ytelse enn 9600 blank :p

     

    Noen som vet? :)

  12. Jeg har akkurat skiftet kabinett, og da jeg skulle starte maskinen igjen fikk jeg bare et kjapt blink da jeg satte i kabelen og et lite blink og snurr i alle vifter da jeg trykket på power knappen. Jeg kan ta strømkabelen inn og ut, og det samme skjer. Jeg har feilsjekket og testet med 1 annen PSU og ett annet Kabinett, men det samme skjer. Noen som har noen annen ide om hva det kan være enn at HK har gått til dundas?

     

    Har rota en del ganger nedi der uten anti-statisk armbånd eller noe, så kan godt hende det er det somhar gjort kål på det, men andre forslag tas i mot med takk

  13. Håper noen kan hjelpe meg med dette:

     

    Jeg har en AMD athlon XP 2400+

    2 256 DDR ram brikker med 266 FSB

    Hovedkort Abit KD-7 Raid

     

    Problemet er det at CPU'en nekter å kjøre mer enn 133 FSB og 1669 mhz

    Jeg har updata (flasha) bios, men det hjalp ikke stort

     

    Noen som har noen ideer? Forslag mottas med takk :)

  14. Sinnsvakt liten faktisk.. så på det jeg hadde skrivi :D.. Trukke jeg har brukt det ordet før.. men samma faen, liten ern.

     

    Snakka med ei pinsettrotte som ikke trodde det kunne fikses, men han hakke sett det.. Uff.. Får prøve få tak i noen som kan mekke're siden ingen andre har noen gode forslag

  15. Har fortsatt biten, men den er jo jævlig liten.. hakke peiling på pinsettrotte arbeid, men snakka med en som ikke trudde det kunne fikses. Hørt rykter om noen som tok par hundre kroner for å fixe, men veit ikke hvor det skulle vært... Men hadde passa yppelig så jeg får hovedkort til TG, for det jeg sitter på nå er no herk...

  16. Usj.. Skulle sett på en kjøler på Hovedkortet mitt (Abit KD7-Raid). Men måtte ta i hardt, og skrutrekkern glapp... Jeg klarte og brekke av en liten plast bit ved CPU socket som det står L1 ved.. Hovedkortet vil ikke boote lenger.. Noen som vet om det kan fikses? evt. Et sted hvor man kan sende inn til reprasjon?

×
×
  • Opprett ny...